LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *185*
Raspunsuri - Pagina 11
pisigri spune:
Provista a confrmat ca ne citeste si multumeste tuturor pentru cererea adresata moderatorilor
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
pisigri spune:
Chatonel, tu esti fata "veche" aici pe forum si stii cum merg lucrurile. Adminii sint de parere ca tin cont de parerea publicului, iar parerea lor se bazeaza pe trafic, care ma indoiesc ca scade. Iar lobby s-a facut destul si pentru alte motive, si fara rezultat.
Din nou, eu nu am spus sa nu se incerce.
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Monnvas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca2503 LA MULTI ANI FETELOR FRUMOASE SI NAZDRAVANULUI! Sa fiti sanatosi si bucurosi si sa va bucurati parintii! LA MULTI ANI SI PENTRU MIHAELA! Sper ca astazi nu mai gatesti atat. Iar daca tot ai timp de gatit de ce nu iti faci o firma de catering cu livrare la firme. Iei 2-3 pustani la livrari, o fata la comenzi si gata |
Daca ma lasa sa bag degetele in mancare ma bag eu la comenzi
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Sarah - chiar daca mami nu mai e membru DC
Ana-Maria
Razvan - adita, sper ca revii si cu pozeee, daaa?
Am vazut Vitamina sofer
(7.03.2009)
Monnvas spune:
La multi ani, Mihaela! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de minunea ta!
Oare cu ce ne face cinste Miha?
(7.03.2009)
mihaelacg spune:
pt joanna, carmenada, simplyana, dodo_pui, gigelica,anamariame, aditapop, bianca, cativ, adee si tuturor fetelor care s-au gandit la mine astazi.
da, eu sunt tare fericita. parca e altfel ziua mea de cand o am pe maria.
anii trecuti, de ziua mea imi luam liber de la sevici, si-mi petreceam ziua pe la coafor, manichiura, cosmetica(ce vremuri). ma rasfatam si eu un pic, dupa care imi petreceam ziua cu sotul meu. cu prietenii inainte sau dupa ziua mea.
anul trecut am fost singura acasa cu maria de 16 zile, cu ceva coliceii si mufata toata ziua chiar si cu musafirii de fata.
astazi, mi-am petrecut prima parte a zilei cu pisicuta mea, care mi-a facut cadou, multi pasi facuti singura. mi-au dat lacrimile, azi a facut multi, multi pasi. cred ca-si ia zborul de-acum
a venit si tati cu un cos cu flori , am papat si i-am culcat pe amandoi.
vom merge la ai mei, sa facem un gratar.
azi am zis ca nu gatesc. am facut doar o friptura si o prajitura sa avem ce manca.
de maine musafirii.
sunt fericita, ma simt implinita ca mama, ca femeie. sunt convinsa ca daca n-o aveam pe maria nu ma simteam ca acum.
din 10 martie 2009, mami fericita de
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
mihaelacg spune:
monnvas, azi slabut, o fripturica si o praji cu crema de vanilie.
maine am zi grea, gatit si toate alea.
bianca, nu-i rea ideea ta, dar vezi tu, mie-mi lipseste curajul.
mi-e teama sa ma bag in "ceva", desi idei mai am eu.
aici am un - mare.
vladimir m-a lasat masca cum da el noroc cu tati cu berea.isi intra in drepturi baiatul, doar e mare de-acum.
anamariame, inca n-a scos nicio tasta maria, desi butoneaza cu succes.eu nu prea o las, ca ultima data am dat 220 ron la reparat laptopul, si daca se mai strica nu mai sunt bani de reparat, si cum nu-i prioritatea nr 1, am avea de asteptat, asa ca....incerc s-o tin cat mai departe de el, dar si cand il prinde....
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
mihaelacg spune:
despre provista, pot sa va spun ca desi nu mai poate posta, tot nu se poate lasa de noi, este aici, si ne citeste zilnic desi ar putea sa-si vada de altele.
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
mihaelacg spune:
SARAH
ANA-MARIA
RAZVAN MIHAI
SA CRESTETI MARI SI SANATOSI .
pt mamele voastre.
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
Ilinca_M. spune:
LA MULTI ANI, frumoasa mamica MIHAELA, sa fii mereu fericita si implinita alaturi de mandretzea ta de fata si de sotior (stii ca pe el il urechem noi cand e cazul, deci sper sa fie baiat-gigel intotdeauna!)
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
10luni
Manole forever