Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (151)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Simo nu l-a inghitit, ca l-am l-am luat repede, l-am aplecat putin in fata si l-am batut cu palma la spate si i-a sarit din gat. Bineinteles ca ce mi-a facut Gabi.... ca eu ii las toate prostiile, sa experimenteze, etc, etc. Ca el mereu e cu Nu-i voie, nu-i voie , si eu mereu ii dau tot ce cere. Dar chiar de bagat in gura nu mai baga de pe la vreun an, de unde sa stiu ce-l apucase sa bage in gura. In fine, bine ca a trecut totul cu bine.

Azi s-a dus Gabi sa ajute nite prieteni la mutat si am mai facut putina ordine prin dulapuri cu piticul langa mine. In afara de faptul ca a rasturnat un dulapas mic pe care era o vaza cu flori si s-a udat din cap pana-n picioare, si ca si-a bagat toate masinutele in oala cu bors, nu pot sa ma plang, a fost cumintel si mi-am facut si eu treaba
La sfarsit a si maturat, a sters pe jos, baiat gospodar.

Ieri am fost si i-am luat cadoul de iepuras, i-am luat un covoras pentru mini golf. Uitati aici: http://www.amazon.com/Venture-Products-LLC-Funplay-Miniature/dp/B000FOTB1K Sper sa-i placa. I-am mai luat un set de carticele de invatat culorile si cu creioane, autocolante pe care o sa le deseneze el, foarte fain. Apoi i-am luat hainute, ca asa e traditia, iepurasul aduce hainute. I-am luat costum cu papion pentru nunta sora-mii. Abia astept sa-l vad gatit.

Mai vreau sa-i iau niste oua, care se desfac asa ca niste cutiute si in ele sa pun diverse masinute si chetii mici asa care ii plac lui, astea am sa le ascund in seara de Paste peste tot prin casa, si a doua zi mergem in cautare de comori, ca asa e traditia aici.

Pentru mine Pastele a fost mereu o sarabatoare foarte importanta, nu stiu, asa am simtit mereu. Si datorita lui Patrick mereu va fi, pentru ca intr-o seara de Inviere acum doi ani mi s-a rupt apa pe nepusa masa si am plecat la spital de urgenta, si desi doctorii sperau sa-l mai tina vreo doua luni in burtica, piticul meu a iesit pana la urma asa cum a vrut el, a doua zi de Paste in lume. A vrut sa se nasca de Paste, pai de Paste s-a nascut. El va fi mereu iepurasul meu scump!

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

El va fi mereu iepurasul meu scump!

Ce frumooooooooossss........

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

El va fi mereu iepurasul meu scump!

Ce frumooooooooossss........

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Daaaaa

Noh, astea fiind zise va pupez, ma bag la nani linga puii mei.
Miine voiam sa trec pe la sv si pe la sis, dar dc ploua si e urit stau cumintica.
Ah, inca ceva...stie cineva un croitor bun? As vrea sa-mi stramtez costumasul de la botezul lui mati si sa-l port la botezul Ilincai acum, ca nu vreau sa mai dau banii si oricum asta a costat destul ca sa-l port doar o data. Voiam eu sa fie totul lila, dar...asta e , ne adaptam
Vad miine dc stiti, acu ma culc ca moooor de somn.

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

MIHASER,La multi ani!!!!

La multi ani,FLORIILOR !

19+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Gravidele cu insomnii, nu Aelita??

Ma tot duc la toaleta si apoi nu mai am loc in pat cand ma intorc, ca se inghesuie Mirci pe partea mea...si nici somn, imi piere.

Cu vremea asta sunt si eu satula pana peste cap, macar 1/2 de ora de parc si e altceva pentru copil, mannaca si doarme altfel.

Ali iar te-am visat. Eram cu burtile si baietii in parc. se vede treaba ca mi-e dor de voi!! Nu stiu cand mai reusim sa ne vedem cu vremea asta...ooof

Doloress urata patanie, m-ai speriat! F interesante cadourile de Paste, sper sa se bucure Patrickut de ele!

Ylari ce mai face Eva, ce mai fac ai tai?? Nu ne mai spui de gradi?

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 35+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ieri n-am ajuns sa intru pe forum si-mi pare rau, ca n-am ajuns sa-i spun de ziua ei direct la multi ani, Mihaela! Dar pe cuvantul meu ca m-am gandit la tine, ca am un remainder cu zile de nastere si stiam ca este ziua ta

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neatza fetelor!
Laurita n-am mai scris ca tare am mai fost pe drumuri, in plus n-am nimic special de povestit, ma pregatesc de sarbatori atat cat pot si eu singurica...
Gradi o sa inceapa de pe 12 aprilie, sunt nerabdatoare. In rest, ma pregatesc de servici...
Astept sa ma sune doctorita, au iesit analizele Evei si sa imi spuna ce si cum. Copro e ok din cate mi-a zis receptionera. Cu kk... tot constipata, dar am mai remediat cu lichide muuuulte si cerealele de ovaz cu prune uscate.
Cam atat...
Ai mei sunt bine, multumesc de intrebare, mama tot ipohondra dar mult mai bine decat acum un an, clar.
Ieri am fost pe la cumparaturi (haine ptr mine la servici, ca nu mai am nimic bun, daca am 10 kile in plus, va dati seama)
Eh.. cam atat, pupici!

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Buna si de la noi!

Mihaser la multi ani si de la noi! Cu sanatate si bucurie!

La multi ani tuturor floricelelor care s-au serbat ieri!

Simona, Doloress Doamne, ce patanii de groaza!! Nici nu stii in cate feluri trebuie sa-i mai pazesti pe poznasii astia!

Noi suntem in sfarsit bine cu burticul, azi i-a revenit si pofta de mancare, bine c-a trecut!

Am avut un weekend super plin, sambata cu parc, cu volei si badminton si patura pe iarba verde iar ieri cu Kidex, mall-uiut...n-am facut nimic prin casa si ce bine a mai fost!!! noroc ca plecam la Paste la mama si nic nu trebuie sa fie mare lucru facut.

Am vizitat kidex, unde am vazut o bucatica mica de Dariutza scumpa, am cheltuit o groaza de bani pe jucarii pt creieras, puzzle de lemn de toate felurile , marimile, un puzzle dragut de lemn de la melissa&doug la care dupa ce pune piesele le poate pescui cu o undita cu magnet, cuburi de laea ca pe vreamea noastra care se puneau unul peste altul si faceau un castel maaareee.... in schimb n-am gasit tricicleta; nu prea stiu pe unde sa caut, vreau ceva simplu, nu plasticaraie de aia cu ursulet/catel/etc de plastic si briz-brizuri si vreau sa aiba centura, s anu se apuce Robert sa coboare cand traversam strada.

Va pup

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salutare si de la noi

Simona - groaznic mai !!! Cu comoda aia brrrr ... Noi nu prea avem mobile prin casa, ma rog, dulapi si bibliotecutze, si el nu prea e catzarator. DAR ieri l-am prins: si-a luat renul (are el un animal gonflabil pe care il calareste de zor) si l-a dus la bucatarie, apoi s-a urcat pe el, sa vada ce gateste mama pe plita Io oricum eram acolo, l-am lasat, sa vad ce face - apoi i-am expliucat ce si cum, sa vedem daca a percutat. Oricum, eu nu ma bazez ca ei inteleg ceva si sunt un fel de "umbra" peste tot dupa el.

Hai sa va povestesc si patzania noastra de weekend Trebuia sa plecam undeva sambata dimineata, ok, iata-ne in fatza usii, asteptand liftul, eu, Bob, cupil, bagajele etc. Il vad pe barbata-miu ca trage usa si baga cheia sa inchida, apoi se da cu capul de usa uite-asa Ceea ce evident ca l-a incantat pe Robert care a inceput si el sa Ce se intamplase? Bogdan uitase pe dinauntru alta cheie in usa si gata - eram blocati pe dinafara (nu se mai poate descuia usa in acest caz) Am facut uite cam asa: Usa este blindata, cu nu stiu cate sigurante pe toate partile. OKeeeeiii ... ce facem ? Am zis ca sa intram pe balcon Noi avem doua terase, de faot tot blocul este asa, e o terasa maaare impartita in functie de nr de apartamente. Deci accesul din terasa in terasa e usor - usile spre camere sunt de sticla - dar erau evident incuiate. Concluzie: tre spart geamul. Intrebare: e mai ieftin sa spargi un geam sau o usa blindata ? Mai avem o terasa insa, pe fatza, unde insa accesul nu este asa usor, pt ca celalat apartament de langa e un pic intr-un colt. Asa ca trebuie oarecum sa te cracanezi hihi cand sari, ramai un pic suspendat in gol. Dar acolo usa de sticla dinspre salon e glisanta, nu se incuie cu cheia. OKeeeei ... sunam la vecini, aia ne lasa pe balconul lor ... dar era cam periculos sa sarim dintr-o terasa in alta - vecinul facea: "Eu nu as face asta, va rog nu sariti, domnule" Al meu o sarit insa (stam la doi ...), a ajuns in balcon si a reusit sa cracaneze usa aia glisanta uf. Concluzie: avem o usa bestiala, safe dar oricine ne poate intra in casa pe balcon Macar vorba lui Bobo, poate intra hotzul, dar de iesit mai greu - si in nici un caz nu poate sari cu TVul pe balcon hehe. Robert a fost super incantat de aventura, cred ca ii parea rau ca nu a sarit si el dintr-un balcon in altul

Si voila ... Dolores - pfiuuu, nashpa cu nasturele ala, si eu sunt inca obsedata, am eliminat tot ce inseamna nasturi, de ex la perne, paturi, nu exista asa ceva. Si ai fost dragutza cu iepurasul tau Eu cred ca am o floricica Caci al meu tot capos si grabit a venit de Florii - nah, ar fi trebuit sa ii pun un nume de floare cevashilea

A propos, cu intarziere, urez si eu LA MULTI ANI mamicii Mihaser Sa fii sanatoasa, sa te bucuri de copilashi si sa ai o viata implinita Si la fel le urez tuturor floricelelor

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Simonix ufff ce patanie! Bine ca s-a terminat cu bine si ati reusit fara sa spargeti usa!

Lorich ma bucur ca Robert este bine! Aaaa poate pui si tu poze cu puzzle-urile. La ce pret le-ai luat? Adica aveau reduceri fata de preturile de pe site? Am cautat si eu in week-end dar ce am gasit din doua bucati, din carton, erau 33 ron si am mai gasit asa ceva http://www.fan-jucarii.ro/produse/169-jocuri-de-constructie/1163-ferma---8-17-piese.html la 26 ron dar preferam din lemn!

Simonacip ma bucur mult ca nu a patit nimic Matei. La ocrotit Doamne Doamne! Cred ca ce a fost in sufletul tau!!!!!!!

Dollores ufff bine ca ai fost pe faza cu nasturele! Tiberiu la un an bagase in gura o rotita de la masinutza! Sa stapaniti sanatosi jucariile! Imi place mult Minigolful la noi pe net nu am gasit!

Mihaser La multi ani!!!!!

Noi ieri am fost pt prima oara la locul de joaca din Auchan. Moama ce i+a placut. Am intrat si eu cu el! S+a chinuit sa se catere si el pe acolo, binenteles eu in urma lui, a fost ffff incantat! La un moment dat s-a oprit din joaca si a zarit el, prin plasa care delimita locul de joaca, o tanti care papa si binenteles ca i-a dat si lui niste paine. Era atat de fericit, s-a asezat printre bile, a papat si apoi iar la joaca! E atat de pofticios si apa daca bea cineva vrea si el! Numai pot de drag! Seamana cu mine la capitolul asta! I-am cumparat si eu o mingie cu Alba ca Zapada si e ffff incantat. Am gasit si o carte cu o mica poveste care contine o harta cu trasee, 2 elicopetere si alte cateva masinutze efectiv. Ii plac asa mult, harta mai putin. Se joaca cu ele pe o mocheta care i-am cumparat-o, e cu trasee si ne jucam de zor pe ea. I-am cumparat si doua oua de lemn, m-am gandit ca de Paste o sa vrea si el sa ciocneasca!

Mergi la inceput