Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (151)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

Legat de copilasii mici zilele trecute vorbeam cu fiica-mea mare si-i spuneam ca anumite hainute nu-i mai vin si sa le lase pentru cea mica. Si atunci imi spune: Ce faci cu ele dupa ce le poarta Elena? Pai le dam altui copil. Si ea spune: Nu le da ca o sa am eu un copil!!!!
Ma duc sa am grija de nepotei.hahahah

fata e prevazatoare!

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

Salutare fetele!

In seara asta plecam la tara si ne intoarcem dupa Paste. Cum mai am o gramada de treaba de facut azi, si nu stiu daca mai apuc sa intru pe aici, voiam sa va urez de pe acum un Paste Fericit si imbelsugat, cu sanatate si liniste! si un Iepuras bogat la copilasi!

La multi ani celor cu nume de floare! si baiatului meu Florin

Sanatate multa piticilor bolnaviori, si bafta "gradinarilor"!

Alysh, stai potolita, sa nu faci vreun pocinog, Doamne Fereste!
Valabil si pentru Laura...poate vad ca ai nascut cand ma intorc...

Numai bine tuturor!

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Luminel si eu iti doresc un PASTE FERICIT alaturi de cei dragi, multa sanatate si tot ce va doriti!!!

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

Legat de copilasii mici zilele trecute vorbeam cu fiica-mea mare si-i spuneam ca anumite hainute nu-i mai vin si sa le lase pentru cea mica. Si atunci imi spune: Ce faci cu ele dupa ce le poarta Elena? Pai le dam altui copil. Si ea spune: Nu le da ca o sa am eu un copil!!!!
Ma duc sa am grija de nepotei.hahahah

Ce dragutz!!!!A fost tare haioasa!!! Are dreptate ca o sa vina si vremea aia. Peste 20 de ani...

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Fetelor stiu ca mai comandati voi pe net hainute de la Mothercare parca sau alte firme mai ieftine decat in magazine. Imi puteti da si mie o relatie pe PM? Mersi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Buna fetelor,

Am fost zilele trecute la ecograf si...vom mai avea o fetita! sunt atat de bucuroasa!!
Am inceput sa iau proportii, deja am luat 6 kg. La Bianca am luat 23 kg.
In rest suntem ok. Toata ziua stam numai afara.
Sanatate copilasilor bolnavi!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Mihaser inteleg bine, a revenit laredouteul frantuzesc/??
Moama, 700 de poze!! Asa imi place, cantitate!
Ali scumpa mea, linisteste-te, nu numai ca simteam ca iese bb, ca apasa cu capsorul sa iasa parca, dar junghiurile alea erau asa bruste ca mai scoteam si cate un tipat. ca niste cutite asa. Am avut si la Mirci. DAr acum, parca mai rau.
Lumi te asteptam cu nascutul, sa te intorci dupa Paste. Sarbatori Fericite si numai bine! O sa ne fie dor de tine!
Belleane hoppaaaaa, deci asa cu printesa mare, are planuri de maritis deja si de copii pe deasupra! E foarte tare!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 35+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Fetele, am avut si azi mai toata ziua junghiuri dintr-alea dar parca, parca mai rare si mai putin intense ca ieri. Daca nu inceteaza definitiv luni fug la dr.

Multumesc fetelor care ma incurajeaza sa ma odihnesc....dar cine sta cu Vlad, cine imi face treaba??? offf Si asa vinerea sta la soacra-mea si ma simt asa vinovata.

Laurita, da, da, si eu mai scot asa cate un tipat cand simt cutitu'n mine off, Doamne, sper sa ajung cu bine la termen. Tu esti asigurata de-acum, gata. Abia astept sa-ti vad printesa

Doloress, asa sper si eu sa fie ligamentele si nimic grav. Eu tocmai ca la sarcina asta am fost super linistita, aproape ca n-am bagat-o in seama, n-am luat medicamente, n-am facut decat putine ecografii.......vad ca incepe sa ma bagea ea in seama acum, sa simt si eu, nu?

Belleane, m-ai facut sa rad cu sotul meu care pregateste masa si are si grija de copil in acelasi timp

Bratafel, felicitari pentru fetitza!

ALI, mami de Vlady si 28+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Hai mai Alysh, trebuie sa devina realitate. Asa sa se pregateasca pentru ce va urma. ...Adica Alysh la cumparaturi si el pregatind masa cu 2 baieti. Durerea asta nu cedeaza la Nospa?

Bretafel: Sarcina usoara si sanatate!!! Fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Ali ooof, sa te vad si pe tine trecuta de 37s odata!
Bratafel felicitari pentru fetitza! Si eu am luat 9 kg la Mirci si la Ilinca deja 12!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 35+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Lumi, Paste linistit si luminat, sa revii cu forte proaspete.
Lorich, continuati tot asa, vad ca sunteti mai bine deja!
Sis, Alysh, cea mai grea perioada acum...bine c atrece.
Mihaser, ia sa ma bag si eu pe pozele tale imediat.
Bratafel, sa-ti traiasca si printesa 2 sanatoasa si frumoasa si plina de voie buna...
Doloress, daaaa si eu vreau la tzara, gata m-am saturat de Bucuresti, agitatie, nebunie. Vreau liniste!!!!Dar cum sa facem cu banii???Uuof

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput