Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (151)
Raspunsuri - Pagina 5
Lilly79 spune:
Azi a dormit Julia 3 ore jumate.Eu doar 1 ora, dar tare bine mi-a prins.
Julia se simte mai bine, am fost si la pediatra care a confirmat ca e bine cu ce-am tratat-o si sa continui.Vroiam sa se uite in urechi si sa-i asculte plamanii ca asta nu pot face eu.Cred ca ar renta sa-mi cumpar un stetoscop si instrumentul ala de uitat in urechi decat sa platesc 30 lei la fiecare consultatie
A si papat astazi mult mai bine decat ieri, deci suntem pe calea cea buna.
mihaser merci de veste.Sper sa fi reluat cu adevarat livrarile si in Romania.
bratafel felicitari pt fetita.Deja 20 saptamani? Wow, cum trece vremea.
Weekend placut tuturor.
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)
aelita spune:
Bratafel,felicitari pt a doua fetita !!!
si eu merg miercuri la eco,sper sa aflam !
19+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)
Reallaura spune:
Neata fetele
Eu am papat bine si o sa incep sa ma pregatesc de mers la biserica la spovedit. Nasoala vremea, dar trebuie sa ajung si acolo.
Lily ma bucur ca Julia e bine...cu cumparatul instrumentelor medicale...lasa ca e mai buna parerea unui medic, oricum ar fi el, are mai multa experienta. ce ne putem da noi seama...iar banii...se duc ca nimic, nu-mi vine sa cred...si sa vezi de acum inainte. Ieri am luat pampersi si pentru cea mica, sunt mai scumpi decat astia de bb mai mare - nu realizasem pana acum...sper macar de lapte sa nu am nevoie un an de zile!!
Aelita wow, succes la eco, abia astept sa aflu ce ai!
Ali cum te mai simti?
un we minunat tuturor
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 35+ Ilinca Sabina
cleo78 spune:
niatza fetelor, cu lapte cu cacao.
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Alysh spune:
"neata,
LAurita, saru'mana de intrebare, poate o idee mai bine, dar tot mai simt junghiurile, le-am simtit si azi noapte. Sper sa fie din ce in ce mai bine.
CRed ca deja te-ai spovedit, sa-ti fie de bine, sa-ti ajute Dumnezeu!
Noi am avut noroc ca la capitolul pampersi am fost sponsorizati de socra-miu, el ne-a luat mereu...si sper sa ne sponsorizeze in continuare. Pana atunci poate il scutesc de cheltuieli pt Vlad, a facut ieri si cacutza la olitza, deja pipi face f des, suntem pe drumul bun. Voi, ati renuntat complet la pampersi?
ALI, mami de Vlady si 28+ cu Luca
simonacip spune:
Neata si de la noi fete. Cleo, multumim de ceai sa zicem
SIs, bravo, abia astept si eu sa ma impartasesc!
Azi si miine sunt singura cu amindoi, cip e la un tirg.SI la 6 mai am si petrecere de copilasi, dar cred ca-l iau doar pe David, pe matei il las la mama.
Zi frumoasa va doresc tuturor!!!
Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alysh "neata, [b]L Pana atunci poate il scutesc de cheltuieli pt Vlad, a facut ieri si cacutza la olitza, deja pipi face f des, suntem pe drumul bun. Voi, ati renuntat complet la pampersi? ALI, mami de Vlady si 28+ cu Luca |
HAHAHA, pai Vlady al tau e din grupa celor 'inaintati' de aici de pe forum... mara azi mi s-a pishat pe mocheta...
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Reallaura spune:
Sunt intre molifta si spovedanie...era atata lume ca am decis sa vin acasa, mai pap ceva, mai fac nitica treaba si peste 1 ora jumate ma duc sa verific iar care e situatia la Antim...
Ali wow, a si invatat deja sa faca kk pipi la oala!! Noi am inceput in forta si am lasat-o repede balta... Felicitari voua!! sunteti f isteti si precoci!
Va pup il mai incerc si pe el cu o mancarica.
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 35+ Ilinca Sabina
YLARI spune:
LA MULTI ANI MIHASER, sa ne traiesti scumpa noastra, fericita si iubita, implinita alaturi de familia ta frumoasa!!!!
La multi ani tuturor florilor din buchetul nostru de mladite si mugurasi!!!
YLARI
EVA mea
ticker
POZE