*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (107)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

la noi 3 din 4 suntem flori asa ca … dar a fost frumos

Mergi la inceput

vao Otilia ce semnatura faina ai

Mergi la inceput

fffffffff tare! ma bucur pt voi!
noi nu avem probleme cu somnul ba mai mult l- as trece la un somn pe zi dar nu vrea si atunci la mine se doarme toata ziua, _Rares se culca prima data pe la 10,30-11 pana la 13,30-14 cand vine randul Raisei la somn pana pe la 16,30-17 si bineinteles, sa nu se raceasca patul intra Rares noroc ca nu sunt sensibili, cred ca ar dormi si in apa ca nu se trezesc unul pe celalalt

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Neatza!

Hai la !

Raportam a treia noapte dormita fara treziri de la 9 la 7 juma. Se pare ca pana la urma isi face efectul siropul calma baby.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Nu sunt sigura ca e dermatita atopica..medicii asa mi-au spus dar e doar pe obrajori...
De cateva zile tot citesc despre acneea la copii si ma gandesc ca asta e..eu am luat utrogestan pana aproape sa nasc..si asta poate influenta...
Acum o dau cu Exomega si din cauza ca am ars-o cu Diacnealul si se exfoliaza un pic pielea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Bertha, cum ai reusit sa cureti tubul ala lung felxibil? Ca eu am aruncat unul, n-am mai reusit sa-l scot la liman. Ma gandesc sa n-aiba si al doilea aceeasi soarta.
Cherie, nu stiu daca Alexandrii sunt problema ca pe ai mei nu-i cheama asa si sunt frati cu al tau.
Otilia, si Teodora incearca tot felul de pozitii de mers, cu un picior in sus, in lateral, pe varfuri, pe calcaie, cred ca e perioada in care isi testeaza posibilitatile. Si, bineinteles, are picioarele pline de vanatai, mici dar multe. Iti doresc ca problema Anei sa se rezolve de la sine, sa nu fie ceva complicat.
Manumanu, eu pentru Paste o sa fac fac mancaruri din care poate sa pape si pitica gen drob de pui, fripturica de pui, supica cred ca de curcan si o prajitura cu foi cu suc de rosii care-i place tare mult lui Bogdan si sper s-o accepte si Teodora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Daniela, da-mi te rog codul postal al strazii tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Daniela, prima data am detasat partea care intra in aspirator si cea de sus. Marturisesc faptul ca abia acum m-am prins ca se pot scoate din tubul ala. Le-am pus la "inmuiat" in apa si, dupa ce m-am chinuit cu andrele, bete de ureche si sarma, mi-a venit ideea sa bag niste malai pe tub. Am completat cu niste apa si am agitat pana am obosit. E ca noua acum.

Otilia, hai ca s-a imbunatatit mult somnul dupa intarcare, daca ne gandim de unde ati plecat, chiar e un progres. Si Ioana se mai sperie, dar, de obicei, daca deschide ochii si nu-s la post, se da frumos jos din pat si pleca dupa mine prin casa, cu sac de dormit cu tot, parca e o foca.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Aleinad eu tubul lung l=am spalat la robinet cu apa fierbinte cu presiune imediat dupa utilizare ..daca nu se curata complet mai lasam apa calda in el si apoi bagam iar la presiune , cel gros era simplu ca se desface in bucati .
Bertha pupam focuta mica ...parca o si vad prin casa ! A avut si Sofi tentative de a pleca prin casa in sacul de dormit ...dar de obicei cand o dureau tare dintii si nu mai stia ce sa faca de durere

Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
www.mytickerz.com/tickers/g598apoijnmwai72.png" target="_blank">Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Neatza!

Va astept la o calda!

Futuremother

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Noi continuam sirul noptilor dormite f bine .
Azi ma duc la mama sa inrosim ouale. Si anul asta premiera pt mine...incerc sa fac cozonac. Sper sa si iasa.

Mergi la inceput