*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (107)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

intru pe fuga ca de obicei, fuck scuzati francezismul

ginye...am urmarit discutiile cu privire la stefanut,acum iti povestesc cum e si la noi....pt ca si la noi este vorba de o "perioada"...io m-am obisnuit cu gandul ca copilul asta al meu nue un mare mancacios,sunt trista,usor depresata,eh,stiti voi...cam de o luna am inceput sa vad ceva la el care nu e ok ...mi se parea ca picuil doarme cam mult(lumea imi repeta,ca daca doarme e ok, de ce ma plang, inseamna ca e bine),dimineata prefera sa mai stea in patut linistit cu papusica lui (strange),mi se parea ca e usooor impiedicat la mers deseori,in fine...parca era beat...prea cumintel...am facut doua calcule in ceea ce priveste alimentatia.....lapte cu biscuiti bea...mancarica hmmmmm...destul de binisor zic eu...mai greu insa ceva ceva manca...are preferinte clar,morcovii, zucchine(dovlecel),cartofii,paste fainoase,branza topita ...carne insa,nu,imi arunca bucatica dupa ce o mesteca 3 min...peste nimic,nu poa sa-l vada...
inca nu am ajuns la analize....sfatul pediatrului...carne blenduita ,daca el nu o poate inghiti asta e,i-o dau cum poate el s-o mance si gata....in plus niste vitamine ca nu strica,fier si b...

sau....paote e doar chestiune de caracter...daca ma gandesc mai bine, si imi aduc aminte ca pana la primul vaccin la 3 luni nu i-am auzit plansul...inseamna ca e el asa...mai linitit..e destul de timid, neincrezator,fricos,pfffff...noi l-am iubit si am stat dupa el devotati de la bun inceput...asta e...caracterul...abia isi mesteca mancarica...cu tiiiiiimp si caaalmm....alexandrii sunt asa si cica si stefanutii

sa vedem...stau cu ochii pe el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

am incercat si sa-l las sa pape singue cu furculita ...hmm..ia doua trei imbucaturi si e asaaa de satul...e lenes...n-am ce face..mancarea il plitiseste...va spun sincer ,ca ,cand se apropie ora mesei imi vine sa-mi pun mainile si cap si sa ma tot duc..fac chestii gresite...sa-l fac sa mance ceva,distrug juma de casa...ii arat si i dau pe mana tot ce imi cere,sa-l distrag...nu stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Multumesc dragele pt felicitari.

Mi-am facut si azi BetaHCG, valoare 964. Aproape s-a triplat de vineri.

Pfffiuu ce emotii am avut. Sapt asta sigur se va vedea si la eco.

V-am pupat ca mai am de smotruit, asa incet incet.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Cherie, pai daca zici ca Alexandrii sunt asa fitosi cu mancarea, nu stiu ce sa mai fac, poate alegem alt nume pentru bb3
Hera, e de bine , te asteptam cu rezultatul.

Si Elisa parca se tot impleticeste, cade, se loveste aiurea. Nu stiu ce-i cu ea. Ieri a cazut de pe canapea asa subit, era langa margine dar n-am inteles de ce s-a dat pe spate Si mai merge si pe varfuri ca o balerina, sau incearca sa topaie si nu-i iese asa ca produce un mers lalait, ciudat.
Incerc sa nu dau atentie la tot, desi le observ
Si-asa o am pe Ana cu un chist aparut pe laba piciorului, alta enigma pana la descifrarea unei radiografii.
Carnea i-o dam si noi blenduita de cand e la ingrasare. Altfel nu inghite, am lasat-o trei luni sa faca ce vrea si n-a fost prea castigator.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 21+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Andreyuta, eu n-am zis nimic de pasta de dinti. Ca nu i-am pus inca. Atatea tot citesc despre fluorul cu care e plin pastele, cat rau face, mai bine doar periaj pana gasesc o pasta de dinti care sa-mi convina. Am gasit ceva produse bio, probabil o sa incerc de-alea.
Cu semnatura, nici eu nu stiu, efectiv n-o mai arata, desi era setata. Who knows?

Miki, serios? No, ce bine ca-ti iese, e vb de aia cu merele deasupra si miere si nuca? Mie nu-mi prea iese aluatul, odata mi-a iesit prea moale, odata prea tare... bine, eu sunt si antitalent la aluaturi

Gynie, deci tot mananca ceva. Poate e doar o perioada. Azi z a mancat ciorba si o juma de chiftea si iaurt cu bebe Lilly. S-a saturat de bb Jordi si Gummy Bear, la Schnufeel plange. Voi ce mai priviti? Decat s-o las la tv, fac un compromis si-i pun muzica pe laptop... Vb lui Aleinad, mergi la medic pt linistea ta.

Bertha, ti-a explicat Manumanu ce inseamna. Eu n-am facut-o niciodata, o tot vad pe mama cu apa calda, prosoape, pe altcineva cu ziare, eu am gasit in carticica de la cuptorul meu care face atatea de habar n-am, ca ar avea si fctie de duntz.

Ah, Gynie, mi-a venit o idee, daca tot e fixat pe alb (o fi suparat ca s-a dus ninsoarea si asa riposteaza el ), incearca sos alb cu cascaval si conopida zdrobita prin el. E tot alb si hranitor. Mai poti razui telina, patrunjel, pastarnac, albituri.

Malinas, super painea cu nuca, de-abia astept s-o fac, la masina bineinteles. Chiar zilele trecute a venit o tanti ce-mi mai aduce de la tara chestii naturale (miere, nuca, flori, verzaciuni) in care am incredere, si la pret rezonabil. Nuca de ex, 250 g am luat-o din magazin cu 7 lei, ea mi-a adus si calumea curatata cu 10 lei o juma de kil.

Cherie, sunt unul si unul si sunt ai nostri. Cu personalitate. Ca timizi, ca mancaciosi, ca vorbiciosi, sa ne traiasca!

Z, de cand au plecat Silvia cu tati, nu-l mai spune pe `nu`. Ei se minunau ca z la orice gest, zicea `nu nu nu`. Azi am obs ca n-a zis deloc. Ba, o data, s-a dus la dulapul cu acte, l-a deschis, mi-a zis `nu nu` si l-a inchis. Ei, dar zilele trecute, oriunde vroia sa mearga, sa puna mana, nu era voie, eu am obosit sa ma tot contrazic cu ei... si tata tocmai a trecut printr-o operatie, asa ca am lasat de la mine. Ieri si azi a avut voie peste tot, si-a disparut si `nu` spus una-ntruna.

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Cherie...eu sper sa fie doar o perioada...al meu era un haplea si jumatate, nu facea nazuri la absolut nimic, un mare pofticios ca ajunsesem sa nu mai mancam de fata cu el ca el nu avea limita la capitolul mancare. Cat ...despre impleticeala asta si al meu a avut o perioada in care mergea ca un impiedicat, cadea mai mereu, avea o groaza de vanatai. Asta se intampla cand a renuntat la o repriza de somn si a ramas cu 2. Inca doarme de 2 ori pe zi.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Si Elisa parca se tot impleticeste, cade, se loveste aiurea. Nu stiu ce-i cu ea. Ieri a cazut de pe canapea asa subit, era langa margine dar n-am inteles de ce s-a dat pe spate Si mai merge si pe varfuri ca o balerina, sau incearca sa topaie si nu-i iese asa ca produce un mers lalait, ciudat.
Incerc sa nu dau atentie la tot, desi le observ

Si `sora-sa` idem. Azi s-a dat pe spate la marginea patului, a tras o cazatura din pat de mi-a stat sufletu-n loc. Si topaieli, si mers pe varfuri, si cazaturi din picioare pe loc drept... Poate testeaza ele ceva...
Cate kg are Elisa de e la ingrasat?
Tin pumnii cu chistul Anei, poate o lovitura de care nu stii? Cand mergeti la radiografie?

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Ah, Gynie, mi-a venit o idee, daca tot e fixat pe alb (o fi suparat ca s-a dus ninsoarea si asa riposteaza el ), incearca sos alb cu cascaval si conopida zdrobita prin el. E tot alb si hranitor. Mai poti razui telina, patrunjel, pastarnac, albituri.

Uite ca nu mi-a trecut prin cap ca plange dupa zapada. O sa incerc si reteta cu sos alb si mi-a mai dat cineva o idee...o sa dreg ciorba cu smantana...o sa fie alba poate asa mananca.

Mergi la inceput

Anca Edi inca asculta cu placere gummy bear si nukki nukki...eu cand le aud ...bleah. Mi s-a luat de ele, ma ia cu dureri de cap de cate ori se aud pe zi in casa. Chestia e ca are un radio de jucarie de la mcdonal's care canta...gummy bear. Si el tot nu se satura de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

cherie, si al meu mesteca la carne 5 min, dupa care o scuipa, de asta o maschez si merge asa.
mi-a zis sotul ca daca merge prostitulcu pastele tub, sa iau tuburi de alea mari, nu stiu cum se numesc, nu folosesc, in alea incape si cate o sarmaluta

Otilia, si al meu merge lalait,mai face figuri si cu mainile.semai ridica pe varfuri uneori si ar vrea cred sa fuga asa, pica-n nas.
a descoperit ca se poate prosti.
din cate vad cozonaceii nostri cam trec prin aceeasi perioada.

aa si sa nu va zic cat se mai alinta, in timp ce imi explica de dimineata pana seara gesticuland, te miri ce, in limba lui, scoate niste sunete subtirele si cate o fatza de imi vine sa-l mananc tot!

toate manifestarile astea au aparut saptamana trecuta.

Anca, si eu care vroiam sa te intreb cum se dunstuleste sa n-o mai sun pe maica-mea..

Mergi la inceput