*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (107)*
Raspunsuri - Pagina 12
bertha spune:
Anca, Manumanu, multumesc pt explicatii, nu cunosc limba germana deloc.
Anca, sa nu te superi, dar nu mi se pare ok acum sa aiba voie orice, apoi mai nimic, lipsa de consecventa creeaza confuzii si nu mai pricepe copilu' nimic. Stiu ce vrei tu sa spui, ca si la noi vin bunicii in vizita, mi-e jena sa le zic uneori, ca si tie... dar noi avem pb inversa: cand vin, are voie peste tot si cu orice. Ultima data i-au dat absolut toate jucariile baiatului, inclusiv unele pe care in mod normal le tinem cocotate. El tine mult la anumite masinute, jucarii, care sunt sensibile si pe care nu vrea sa i le dea ei. Au lasat-o si cu jocurile lui, i-a pierdut niste pioni, i-a rupt cateva planse. S-a cam jelit el, dar raul era deja facut. Acum cum le vede, cum le cere si ne e greu s-o facem sa priceapa ca nu-s pt varsta ei, plange rau si greu uita. Inainte le cerea, ii spuneam ca-s ale lui Darius si nu insista. Am constatat ca la copii un lucru dat o data, poate fi considerat al lor, nu mai accepta refuzuri dupa aia.
Malinas, saru-mana pt reteta, cumpar nuca si-o fac. Masina merge si pt 1kg, dar in mod uzual fac de 750g, e cea mai potrivita pt noi. Sper sa coincida masurile, adica sa fie identice linguritele.
Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
oceanborn spune:
fac un sos de rosii, in care fierb si pieptul de pui, . in sos bag tot felul de legume taiate marunt , mascate si alea.la sf tai marunt o parte din carne, amestec in sos. ii dau tuburile cu sos, rup fasii din carne pe care le indes in tub, lucru manual.asa mananca mai multa carne decat daca as pune-o toata in sos.le mananca cu mana si sosul se mai intinde pe fata haine etc...
pun peste parmezan. dar daca zici ca Edi nu vrea rosu...doar alb. al meu sa nu vada alb. toate-s rosii
a, ii plac si macaroanele cu branza,deci ceva ceva alb mai mananca
ginye55 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oceanborn al meu sa nu vada alb. toate-s rosii |
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
anca_27 spune:
Bertha, nu ma supar , fiecare cu limitele, bunicii insa, uneori, erau stresati si ca se loveste, ca cine stie ce face si noi ii certam, nu ai voie la usa, nu ai voie pe gresie, nu ai voie cu revista cutare, nu ai voie la dulapul la care ai voie alta data , nu cu pixul ala, nu cu foaia aia, nu cu telefonul lasat la voia intamplarii, nu cu ochelarii uitati si ei la indemana ei, cred c-a fost derutant pentru ea, insa ca sa-l mai tin pe tata pe loc inca 2 zile - a vrut sa plece acasa din prima zi de externare, a doua zi dupa operatie - l-am lasat in pace. Z o sa stie ca cu noi e voie ceva, cu bunicii altceva. Asta e solutia potrivita pentru noi.
Bine, z ar vrea sa se urce si pe dulap, si pe aragaz, si pe scaunul de masa cu picioarele, se cere sus pe blat sa vada cum framanta masina paine - asta o las, o tin eu sa vada, hainele nu le mai scoate, a fost o perioada, acum e invers, gasesc printre haine diverse, plantate de ea, dar, in general, ce nu vreau sa-i dau, pun sus sau ascund. Restul... e intru descoperirea lumii lui z.
Azi a testat din nou cu peria de langa wc, am zis `nu`, a tulit-o automat pt ca nu i-am dat voie niciodata. Dar ea nu se lasa. Ma-ntreb cand renunta.
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
anca_27 spune:
Fetele, m-am pierdut pe drum, despre ce tuburi vorbiti? Eu imi imaginez de alea de ornat torturile, cu piston.
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
cherieactiv spune:
asa deci fetelor...li se cam incurca picioarele ...
otilia,noooo cred ca mancatul la voi e o probl...tot n-am inteles de ce elisa e la ingrasare??
bine ca m-am mai lamurit cu carnea blenduita sau macar maruntita ff mult cu cutitul...faza e ca m-am luat dupa mamici de aici care imi spuneau ca ai lor mananca carne bucati de la 11 luni ,cum sa-i dau io la 16 luni asa ceva...m-am cam lasat si prostita dam....italienii astia au niste reguli ca la dachau prind orarele de masa si felurile de mancare...in ce ordine se dau pastele sau zamurile, carnea legumele etc...
ocean,heheeee..cred ca te referi la rigatoni ,ceva de genu cand zici tuburi...uite la pacaleala asta nu m-am gandit inca..buna idee, sa vad daca se prinde..
io acu fac un pilaf de orez cu ceva legume si o sa-i pun la sfarsit carnea de pui blenduita plus parmezan,pe care io in pun la final la orice fel de mancare de fapt,doamnee ajutaaa...
loryd spune:
Salutare mamici si cozonacei!
La multi ani si multa sanatate tuturor Florilor pentru ziua de ieri. Sa aveti parte de tot ce va doriti si sa fiti fericite alaturi de cei dragi!!
N-am mai intrat de mult dar va urmaresc cand am putin de timp.
Azi am avut program mai de voie si am cam stat pe forum si am mai citit din urma.
Am citit de inca o burticuta - HERA - sa ai o sarcina usoara si la termen si multa sanatate
Am citit de cozonacei mofturosi la mancare - Stefanut - dar cred ca e doar o faza. Tinem pumnii sa fie asa. Si la noi e acelasi comportament cand plecam din parc Ginye55 - plansete, oftaturi cu toata pregatirea pe care incerc sa i-o fac din timp
Am vazut 2 copii frumosi de DANDUSA. Poate ne gasim cumva prin parc pe la pitici, noi stam aproape de parc si suntem mai mereu acolo (cand e frumos afara)
Am citit multe lucruri despre cozonaceii dragi dar le-am ratacit in cap.
Despre Lory - e din ce in ce mai energica, mai incapatanata si ambitioasa. . Trebuie sa fie numai cum vrea ea. Inca mai functioneaza distrasul atentiei, sa vedem cat. Vrea sa vorbeasca dar nu-i iese chiar ce vrea si se enerveaza. Eu de multe ori jur ca nu-mi dau seama ce vrea sa-mi zica si incep sa-i tot arat lucruri in speranta ca discursul ei are legatura cu ceva dar.........
In legatura cu mersul impiedicat, pe varfuri uneori (chiar si incaltata afara) mi-am facut si inca imi mai fac griji. N-as vrea sa deprinda vreun mers gresit . Acum ca am mai citit de copii cu manifestari similare m-am mai linistit
Incerc sa mai pun si eu poze sa ne mai vedeti cum evoluam .
Va pup si sa aveti o zi cum va place.
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)