*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (107)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Ginye, curaj, o sa treaca, ai baiat mancacios. Sa inteleg ca daca ii dai "mancare alba" papa bine, la fiecare masa?

Anca, nu inteleg faza cu semnatura! De ce ar avea cineva ceva cu ea? Incearca s-o reintroduci dupa cateva zile, sa vedem ce iese. Ce inseamna "dunstulit"?

Ocean, ha, ha, si noi la fel, cum intram in baie, cum ne spalam pe dinti. Si ne spalam indelung, rareori o iau de-acolo fara scandal.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Andreyutza, asa cum au zis fetele incearca periuta normala, are mai mare succes la pici decat cea degetar. In plus, lasa-l in perioada de acomodare pe el s-o studieze, s-o rontaie, sa se spele singurel. Din cand in cand ii mai directionezi tu manuta. Stomatoloaga mea, care are si ea o fetita de 1 an mi-a zis ca-i suficient un periaj usor, facut fara pasta de dinti, oricum e mai mult decat nimic si la ei necesitatile nu sunt chiar asa mari. Bafta!
Malinas, eu nu i-as lasa sa scape asa usor. Ma gandesc ca daca se face macar un pic de reclama negativa pe mai multe cai si-or schimba macar comportamentul fata de turisti. Pana la urma posesorii de pensiuni trebuie sa inteleaga ca noi turistii le suntem stapani, nu invers.
Gynie, nu pot sa-ti zic decat calm, calm, calm. Mergi la doctor pentru linistea ta, desi sunt convinsa sa puiul n-are nimic. In general, spre 18 luni incep sa-si schimbe preferintele alimentare, orarul de masa si incep sa faca multe fitze. Va doresc sa depasiti momentul cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bertha

Ginye, curaj, o sa treaca, ai baiat mancacios. Sa inteleg ca daca ii dai "mancare alba" papa bine, la fiecare masa?

Dap.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Aleinad si eu asteptam momentul in care nu o sa mai manance absolut tot ce ii dau, sa inceapa sa aiba anumite preferinte in ceea ce priveste manacarea, dar totusi, numai lapte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Fiu-meu nu mai serveste ciorba de mai bine de 2 sapt. ii pun, cand vede lingurita turbeaza isi tine gura stransa.niciodata nu l-am fortat. il las cu lingura dar nu vrea sa manance spre deosebire de iaurt si alte chestii ce le papa singur cu lingura. pescuieste morcovii taiati, nici o alta leguma, daca sunt taietei ii pescuieste si aia si atat.morcovii intregi au taiati in2, 4 nu ii mai vrea si ce-i placeau...cruzi ii papa deci e totusi bine. m-am tot stresat, acum m-am mai linistit, ii ofer zilnic, sper sa isi revina .. problema e ca si carnea o refuza cam des..si cand e asa i-am venit de hac, ii fac paste , care-s mancarea de rezerva ., cand nu vrea nimic aia ii fac, si mai nou ii dau tuburi, in care bag fasii de piept de pui fiert, mananca cu o poftaaaaaaaa

Bertha, se aseamana ai nostri in multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

GYNIE, sunt sigura ca piciul e OK... e doar o periaoda din acelea...

Si la noi au iesit dintii in alta ordine decat cea "obisnuita".. nu-i nimic, important e sa iasa.

Bertha, dunstulit inseamna "sterilizat la abur" (de la Dunst = abur in germana)

Mai voiam sa zic ceva dar am uitat. Revin mai tarziu.

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

oceanborn, am platit 100 de lei pe noapte/ camera, adica atat cat platesti la o pensiune cu grup sanitar in camera, televizor, apa calda si fara mic dejun.

andreyutza, sa stii ca am fost in multe locuri si e pt prima data cand patim asa ceva.Sper sa fie si ultima.De acum inainte o sa cer in scrfis toate facilitatile pe care le ofera la cazare, astfel incat sa am cu ce dovedi in caz de neintelegeri.Acum au fost doar discutii telefonice si ceea ce e afisat pe sit, nimic concret din partea lor.

Mirtha, nu voi lasa lucrurile asa, fiindca sunt oameni rai, sincer, ]care nu merita sa castige de pe urma naivitatii si a bunatatii altor oameni.Am fost tratati cu rautate de la inceput, de cand am intrat in curte si am intrebat daca putem duce copii alaturi sa se joace, la cealalata vila a lor, care avea o curte mare cu iarba si a carei pozqa era pusa pe internet, si care nu era locuita si ni s-a spus ca nu putem fiindca iarba este uda si ca nici copii lor nu au voie sa calce pe iarba.Dar nu m-a deranjat ceea ce au spus ci tonul pe care au facut-o, ca si cum le-as fi cerut cheile de la masina ca sa plec cu ea in concediu, nu acces la ceea ce ni se promisese.Dincolo de neajunsurile de la pensiune atitudinea agresiva a proprietarilor a fost cea care ne-a deranjat cel mai mult.Cand le-am spus ca nu avem apa calda ne-au spus pe un ton f agresiv ca e sambata si ca ei nu au ce sa faca, ca nici un instalator nu vrea sa vina pana acolo.Apoi ne-au spus ca este apa calda, dar ca noi suntem f multi si ca se consuma repede, asta in conditiile in care noi nu am vazut / simtit vreunul apa calda, apoi ne-au spus ca apa calda curge chiar in acel moment si ca suntem de rea credinta si ca le cautam nod in papura.Le-am spus sa mearga cu noi sa ne arate ca curge apa calda, dar, bineinteles, ca au refuzat.Asa ca voi face cata campanie negativa voi putea si este o idee buna sa fac o sesizare si la protectia consumatorului.Ei au 5 vile de inchiriat, 3 au raul in spate si un petec de iarba in curte, cat sufrageria mea, a 4-a are o curte mare si frumoasa, cu iarba, dar nu ai voie sa calci iarba, iar a 5-a, in care am stat noi, nu are nici rau nici curte cu iarba.2 din cele 2 vile se numesc Razvan si alta Denisa, celelalte nu stiu cum se mai numesc.

miki, am achitat un sfert din suma in avans si eram cu copii dupa noi si nu am stiut ca nu e apa calda, am constatat seara cand am vrut sa spalam copii.

ginye, nici David nu mananca de ceva vreme.Azi am realizat ca refuza mancarea cu carne.Asa ca azi la pranz a pescuit doar cartofii din mancare.Nu stiu daca a mancat 3 lingurite in total.Am mai incercat sa-i dau sa manance, dar imi impinge mana cand vede ca vin cu lingurita, deci clar nu-i trebuie.Eu il las in pace, uneori seara mananca bine si recupereaza, dar de de cateva zile nici seara nu mai mananca cine stie ce.Eu cred ca e doar o perioada, ii afecteaza si pe ei schimbarile astea bruste de temperatura, schimbarea orei, etc.David nici fructele nu le-a vrut azi, asa ca eu zic sa nu intri in panica.A scazut in greutate?

Mergi la inceput

Manumanu

Malinas nu l-am mai cantarit acasa pt ca nu mai sta. Maine la dr o sa-l si cantaresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Malinas, povestea ta m-a lasat masca. F bine faci ca nu lasi lucrurile asa.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

bertha, uite reteta de la paine cu nuca. Pt o paine de 750 gr (parca 750 e capacitatea maxima la tine, corect?):
- 305 ml apa
- 1,5 masuri mici / lingurite sare
- 0,5 masura mare / lingura zahar
- 415 gr faina de grau;
- 95 gr faina de secara;
- 1,5 masuri mici / lingurite drojdie uscata;
- 110 gr nuca sau alune (mie cu alune nu mi-a placuta, mi s-a parut ca este fada, dar am facut cu alune de padure neprajite).

Acum eu nu pun faina de secara la painea asta, fiindca si asa iese neagra de la nuca si este grea, daca mai pun si faina de secara nu mai creste asa grozav.Ca sa se amestece bine eu pun nuca macinata inainte de a pune faina, nu o pun dupa ce bipaie masina, fiindca am impresia ca nu se mai integreaza asa bine.

Sa-mi zici daca la voi are succes.Eu am facut o paine din asta cand am plecat acum la munte si a fost foarte apreciata la micul dejun cu unt.

Mergi la inceput