Parfum pe care nu-l mai gasesc

Parfum pe care nu-l mai gasesc | Autor: miruna28

Link direct la acest mesaj

Buna,

De ceva timp imi tot staruie in minte sa regasesc parfumul care mi-a placut foarte mult cu vreo 8-10 ani in urma.
E clar ca nu mai apare in magazine in acelasi ambalaj; poate a fost scos de tot de pe piata sau poate ca mai exista dar cu alt ambalaj.
Intrebarea mea este cum pot gasi gama de parfumuri vechi ? As vedea ambalajul, cum se numeste si poate din ce era facut si incerc sa-l regasesc acum.
Stiu numai brandul de la care era, imi amintesc cum arata sticluta, cutia si cum mirosea (asta nu ma va ajuta, sigur, pe internet:) ).
Nu l-am gasit pana acum; aveti voi vreo idee ?

Va pup,
Miruna.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Miruna intra la Club chic si intreaba-le pe fete, sigur daca se mai gaseste, ti-l descopera ele.

Apoi le dai o cafeluta virtuala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

incearca la google images cu brandul. trebuie sa gasesti si poze mai vechi.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna28 spune:

Mersi mult, dragutelor, o sa incerc si asta.

Va pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

miruna, chiar ca m-ai facut curioasa, ce parfum (brand, denumire, etc.) cauti tu de fapt ? spune-ne si noua, te rog...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

:) nu-mi mai amintesc multe despre el..
era intr-o cutie galbena......sticla era micuta, rotunjoara, sub forma de floare si avea un miros fresh..amarui; nu stiu de ce imi aminteste de o lamaie (dar nu stiu daca chiar avea legatura ca lamaia sau mi-a ramas doar mie in cap o asociere); si era..KENZO !

Mergi la inceput

Club chic ? Il gasesc aici sau...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

http://www.99perfume.com/image/KENZO_W.jpg asta e, Kenzo classic?
edit, vad ca il mai cheama si "ca sent beau" : http://www.fragrancex.com/images/products/SKU/big/60758W.jpg

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

iti mai vand un pont : daca nu mai gasesti parfumul, iti poti cumpara replica acestuia, exista un distribuitor si la noi, chiar sunt ok, atat ca pret, cat si calitativ. daca te intereseaza, iti trimit pm cu numele firmei (nu, nu lucrez pentru ei, sunt doar un fidel "consumator" al produselor lor)

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

http://www.99perfume.com/image/KEN40_W.jpg
exact asa arata; acum am gasit ce este........LE MONDE EST BEAU .
Vad ca sunt mai multe...

Super !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Daca tot e deschis topicul pot sa-l folosesc si eu?
Chiar daca la mine situatia e un pic diferita.

Eu caut Must II de la Cartier. Stiu ce vreau dar nu stiu unde sa gasesc. Am intrebat la multe parfumerii consacrate, dar multe fete nici nu au auzit ca exista si Must II, ce sa imi spuna unde gasesc...

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput