Parfum pe care nu-l mai gasesc

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

Daca tot e deschis topicul pot sa-l folosesc si eu?
Chiar daca la mine situatia e un pic diferita.

Eu caut Must II de la Cartier. Stiu ce vreau dar nu stiu unde sa gasesc. Am intrebat la multe parfumerii consacrate, dar multe fete nici nu au auzit ca exista si Must II, ce sa imi spuna unde gasesc...

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

dicirstea,am gasit parfumul pe care il cauti...

http://beauty.shop.ebay.de/Damen-/47954/i.html?_nkw=must%202%20Cartier&_dmpt=DE_Beauty_Wellness_Parfum_Damenparfum&_fcid=167&_localstpos=&_sc=1&_sop=15&_stpos=&gbr=1

Parfumurile editii limitate sau considerate rare,deobicei,ai sanse sa le gasesti pe ebay.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Carina, mi-ai dat o veste buna si una proasta.

Eu nu am cumparat niciodata de pe e-bay, habar n-am cum se procedeaza, iar din germana stiu doar ca "hilfe" inseamna ajutor.

Dar tot e o speranta, o sa caut si in ceva mai britanic.

Multumesc frumos.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Astia de la Kenzo sunt fantastic de enervanti. Si eu caut de o mie de ani un parfum care mi-a placut: Kenzo Jungle Le Tigre. Nu gasesc decat Kenzo Jungle L'Elephant, alalalt parca a intrat in pamant.Ba chiar mi s-a spus ca nici nu exista, dar eu stiu exact ca a existat.

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

E cineva care are Cascaya de la Gabriela Sabatini si vrea sa-l vanda?

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Ioana, sigur ca a existat, uite-l aici http://www.fragrantica.com/perfume/Kenzo/Kenzo-Jungle-le-Tigre-435.html si vezi ca ai si linkuri catre ebay si amazon, de unde ai putea sa-l cumperi. De pe ebay iti recomand sa vezi feedbackul vanzatorului si, de preferat, sa cumperi de la top rated seller.

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput