aparat de masaj cu infrarosii
![](images/user_woman.png)
imi caut un aparat de masaj si am gasit niste modele dar nu stiu ce sa cred.
ati folosit un aparat de masaj cu infrarosii pana acum? merita? e bun de ceva?
Raspunsuri
tlaura spune:
Eu am unul. Il folosesc foarte rar, cand imi aduc aminte, asa ca nu iti pot spune daca e bun sau nu. Oricum, poate ma lamuresti si pe mine; la cce foloseste infrarosul?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
l_carmen2003 spune:
Buna dimineata Laura - long time, no see -. ,
Sincer speram sa ma lamuresti tu pe mine.
Cica incalzeste suprafata masata... caldura patrunde in straturile profunde ale pielii si topeste ... iti dai seama ca nu cred nimic din faza cu topitul!!!
Multumesc de raspunsul sincer si o primavara frumoasa.
gabriella1 spune:
am unul' , dar chestiile de masat sunt detasabile si-l folosesc cand ma doare urechea. Pun chestia la ureche,se incalzeste si trage durerea. Cu masatul nu ma prea omor, ca alea nu prea dau bine pe oase.
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Allure/Allure.jpg)
Allure spune:
aparatele de masaj gen "thumper" http://www.massagemiamibeach.com/photos/Thumper-1.jpg
daca la ele te referi, nu sint pentru slabit, sint pentru inlaturat tensiunea musculara.
"infrarosul" ala e doar pentru a furniza caldura, nu face nimic special
e bun pentru durerile de spate, intrascapulare, umeri, etc...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X
tlaura spune:
Carmen, intradevar incalzeste zona (eu am probleme pe abdomen), dar asa cum a spus Allure, e un aparat pentru detensionare muschulara (l-am primit si eu de la cineva, eu avand probleme si cu spatele), si pentru asta mi l-a dat. Bineinteles ca eu nu l-am folosit decat pentru burta
!
Dar, cum spuneam, nu m-am tinut de el. Acum ca mi-ati adus aminte, poate reiau masajele.
Va tin la curent!
l_carmen2003 spune:
Eu am slabit ceva mai mult si simt nevoia de masaj dar ajung doar o data pe saptamana la salon si asta e prea putin.
De asta ma gandeam sa imi iau un aparat sa imi mai fac si singura ceva masaj. Nu de slabit, sunt multumita acum de cat am dat jos, dar pt tonus si buna dispozitie... macar.
Am gasit cateva aparate pe net dar nu m-a incantat niciunul si de asta am cerut un sfat.
Va multumesc. Macar m-am lamurit.
Sarbatori fericite!