nu vreti sa cumparati sau sa "vindeti" ceva ?
Raspunsuri - Pagina 7
Eseea spune:
ma bucur ca acest subiect a dus la marirea traficului la bazar 
mai asteptam noi vanzatori si cumparatori ![]()
Mami de fetita
si de baietel 
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
alexandrina spune:
Cele care donati o cantitate mare de produse prin intermediul altora cum e alex_andra va rog sa tineti cont ca ele trimit foarte multe pachete din aceasta cauza, si trimiterea unui pachet costa minim 2,4 lei. Fiind multe, se cumuleaza.
Daca ati tinut cont de asta, nu ma bagati in seama, daca n-ati tinut poate puteti ajuta si la aspectul acesta de acum incolo.
Tuturor care se implica si ajuta in orice fel cazurile:
Sa va fie viata o sarbatoare!
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
Eseea spune:
Alexandrina, si eu vroiam sa spun exact acelasi lucru, chiar daca imi era putin jena....totusi, la mai multe colete trimise se aduna o suma, uite numai saptamana asta Andra
are de trimis vreo 10 colete cred.....
Mami de fetita
si de baietel 
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
danamiha spune:
Am o cutie cu multe lucruri care imi sunt mici si doresc sa le donez pentru bazar.
Cutia se afla in Bucuresti la o buna prietena de aici de pe forum. Ea se ofera sa trimita/duca cutia la cine se poate ocupa de distributia lor.
Multumesc mult pentru ajutor
alex_andra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danamiha Am o cutie cu multe lucruri care imi sunt mici si doresc sa le donez pentru bazar. Cutia se afla in Bucuresti la o buna prietena de aici de pe forum. Ea se ofera sa trimita/duca cutia la cine se poate ocupa de distributia lor. Multumesc mult pentru ajutor ![]() |
Buna
Prietena ta nu se poate ocupa?
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Poti ajuta si tu!
danamiha spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alex_andra
Buna Prietena ta nu se poate ocupa? Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) Poti ajuta si tu! |
Nu, e foarte ocupata cu jobul ei.
alex_andra spune:
Adevarul e ca se aduna niste cheltuieli considerabile, pe care nici eu nu le-am luat in calcul.
Dar la cel putin 10 pachete pe saptamana cat am trimis, majoritatea cu greutate peste 1 kg, s-a simtit la buzunar
Eu nu vreau sa primesc niciun ban pentru transport de la cele care mi-au dat deja lucursoare, mi s-ar parea aiurea acum, dar pe viitor, cand o sa mai preiau produse, o sa iau in calcul si acest aspect.
Eu oricum m-am bucurat ca au avut succes hainutele si astfel am mai ajutat un pic copilasii care au nevoie.
Poti ajuta si tu!
alex_andra spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui danamiha
Nu, e foarte ocupata cu jobul ei. |
Intreaba si la umanitare, chiar la bazar, poate e cineva pe acolo care nu intra aici si nu stie ca ai lucruri de dat.
Poti ajuta si tu!
danamiha spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui alex_andra
Intreaba si la umanitare, chiar la bazar, poate e cineva pe acolo care nu intra aici si nu stie ca ai lucruri de dat. Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) Poti ajuta si tu! |
Multumesc mult
Selene_Bunny spune:
Eu am adaugat multe lucruri noi, inclusiv pentru copii mai mari, cum a zis si ymca.
O parte sunt deja licitate.
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!