nu vreti sa cumparati sau sa "vindeti" ceva ?
Raspunsuri - Pagina 6
marybehappy spune:
Alex_andra am reusit sa pregatesc hainutele pt bazar si sa pun fotografiile pe cd. Spune-mi cand ne putem intalni pt a prelua hainutele. Iti trimit pe PM nr meu de tel .![]()
Eseea spune:
Ymca, Mary, multumim mult!
Alex_andra esti minunata ca poti prelua toate lucrurile astea.
Mami de fetita
si de baietel 
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
Cornelia spune:
As putea dona si eu cateva hainute pentru bazar, doar ca stau foarte prost cu timpul. Daca e cineva din Constanta care se ofera sa le preia, ma poate contacta.
Multumesc 
boticelina spune:
Cornelia, ti-am trimis PM
Monica si gargaritza
Nancy, 04.07.2008
blog revival
- chestii gargaricesti
video bazar
"If you are unware of your choices, then you have none"
alex_andra spune:
Am primit si produsele de la Anuc
Mary, ti-am trimis PM
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Poti ajuta si tu!
alex_andra spune:
Deocamdata ma opresc aici. Dupa ce distribui produsele de la ymca, anuc si mary, mai preiau si altele.
nu de altceva, dar ma baga sotul la balamuc
Poti ajuta si tu!
alex_andra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui marybehappy Alex_andra am reusit sa pregatesc hainutele pt bazar si sa pun fotografiile pe cd. Spune-mi cand ne putem intalni pt a prelua hainutele. Iti trimit pe PM nr meu de tel . |
M-am intalnit cu mary si am luat lucrusoarele.
Multumim, mary

Poti ajuta si tu!
Eseea spune:
Andra, Mary 
Mami de fetita
si de baietel 
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
marybehappy spune:
Hristos a inviat!
Salutare mamicilor harnice si darnice!

M-am intalnit astazi cu Andra- o mamica superba , frumoasa si solara- si i-am dat pt bazar hainutele si cd cu fotografiile.Iti multumesc inca o data Andra pt ceea ce faci .
Cand voi mai avea hainute sau alte obiecte voi reveni pt a le dona pt bazar.
Sa dea Dumnezeu sa se rezolve cu bine problemele copilasilor !
Multa sanatate mamicilor !
Mary
alex_andra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui marybehappy Hristos a inviat! Salutare mamicilor harnice si darnice! ![]() M-am intalnit astazi cu Andra- o mamica superba , frumoasa si solara- si i-am dat pt bazar hainutele si cd cu fotografiile.Iti multumesc inca o data Andra pt ceea ce faci . ![]() Cand voi mai avea hainute sau alte obiecte voi reveni pt a le dona pt bazar. Sa dea Dumnezeu sa se rezolve cu bine problemele copilasilor ! Multa sanatate mamicilor ! ![]() Mary |
mary

hainutele sunt superbe, absolut superbe.
m-a impresionat modul frumos in care le-ai pregatit.
multumim si pt cadoul pt eva

Poti ajuta si tu!