nu vreti sa cumparati sau sa "vindeti" ceva ?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

fetelor, poate prelua cineva de la Adda si Alina?

fetele care v-ati inteles pana acum cu preluatul, va rog sa scrieti si aici cine de la cine preia, sa facem o listuta poate, sa nu se piarda vreun ofertant.

EDIT : o sa fac listuta in primul post

edit 2 : Adda incearca sa scrii pm la ellinia , e din Piatra Neamt si s-a oferit sa preia din Moldova.

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Adda, poti sa mi le trimit mie, prin posta, sau le pot lua eu de la tine cand mai vin prin Iasi. Da-mi un pm si spune-mi cum iti convine mai mult.

Edit: Essea, eu m-am inteles cu nushulica sa preiau de la ea niste hainute, sa vedem cand si cum. Si de la adda, daca imi trimite pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

eu voi trimite la alex_andra. ne-am inteles prin pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Eu voi prelua bijuteriile pe care le ofera Anca Wish.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

am actualizat pe prima pagina. Fetelor care mai puteti lua produse nu vreti sa luati legatura prin pm cu celelalte fete care ofera? sunt pe prima pagina...pacat sa le pierdem.

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Eu caut rochite, tricouri marimea 128/134 si pentru baieti marimea 158/164.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ymca

eu voi trimite la alex_andra. ne-am inteles prin pm.

tocmai am desfacut pachetul de la tine. sunt ff dragute hainutele.mai mult ca sigur ca o sa licitez si eu multe din ele

le fac poze, iti scriu pe pm preturile, ca sa ne punem de acord si apoi le trimit pe mail.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Poti ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda_lili spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellinia

Adda, poti sa mi le trimit mie, prin posta, sau le pot lua eu de la tine cand mai vin prin Iasi. Da-mi un pm si spune-mi cum iti convine mai mult.

Edit: Essea, eu m-am inteles cu nushulica sa preiau de la ea niste hainute, sa vedem cand si cum. Si de la adda, daca imi trimite pm.
Am gasit pe cineva sa mi le ia de aici din iasi si cred ca dupa paste ma voi intalni cu ea e mai ok asa
Am so rg sa posteze si ia aici cand ai voi da luvrurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Adda Lili, eu sunt dispusa sa le preiau de la tine. Le pozez, le pun in bazar si le expediez. Ne vedem dupa Paste cum am stabilit.

mamica lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

ymca, multumim pt produse
poate ai observat ca au avut f mult succes

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Poti ajuta si tu!

Mergi la inceput