nu vreti sa cumparati sau sa "vindeti" ceva ?
Raspunsuri - Pagina 16
boticelina spune:
Syb in situatia ta, se poate trimite colet normal cu confirmare de primire. Cu astea sunt foarte atenti cei de la posta si astfel are si doamna din TM dovada clara la Alex@Sara a ridicat coletul. In plus taxa de confirmare de primire e mai mica decat rambursul.
Mie azi cand am pus pachetele la posta mi-au zis ca valoarea minima declarata pt colete trebuie sa fie 20 de lei sau "fara valoare" ca cica le-au schimbat aplicatia... (asta e o paranteza pt fetele expeditoare, pentru ca daca val. coletului e 20 de lei se iau bani in plus)
Monica si
Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
alex_andra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sibylle Nu stiu ce e rambursul de care vorbiti ( v-am zis ca-s batuta-n cap). In Franta cand trimiti un colet recomandat platesti transportul si atat, nu sunt alte taxe ( ma refer la coletele cu marfa normala). Daria, eu is cam traumatizata cu Posta Romana ca la bunica-mea nu ajungeau coletele neam. Uneori nici macar scrisori. Eu va cred daca ziceti ca aveti incredere, numai o intrebare mai am: cand trimiti coletul ai o dovada, nu? Un nr de inregistrare, ceva sa dovedesti ca ai trimis acel colet? Mersi, si gata, nu va mai ocup spatiul pe aici. Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ ***** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA Nasterea ariciului Vladimir ***** ***** Anna, o nastere cu viteza |
Mie mi s-a pierdut un pachet pe drum, din pacate.
Riscul este mic, dar exista.
e adevarat ca a fost doar unul din foarte multe pachete trimise.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
Chuny spune:
Deci de asta mi-e frica. Eventual sa facem asa cum a spus Boti, sa trimitem cu confirmare de primire. O sa vb cu Doamna mea sa vad daca e de acord, dar presupun ca nu vine mult mai scump decat coletul simplu, nu?
Alex&Sara, banutii as dori sa intre in contul lui David al Leditiei.
Alex@Sara spune:
ok Sibylle,saptamana care vine depunem banutii si te anunt
sa iti trimit si adresa.
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
ANISO spune:
Daria as vrea sa va ocupati voi.Spune-mi te rog unde sa trimit pachetul.Si te rog alege tu un caz,nu am putere sa ma uit ,si asa sunt cam ravasita.O sa-l pun vineri la posta.
kariguld spune:
curand, lucruri noi la bazar. ptr copilasi mai mari.
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Speranta si incredere pentru David

M-am nascut pentru succes!
monalac spune:
am pus si eu la bazar 2 parfumuri divine oriflame,sigilate.pretul e mai mic decat in catalog,iar daca persoana care vrea sa cumpere e din buc,nu mai plateste transport.banii vreau sa fie donati lui siluan.