nu vreti sa cumparati sau sa "vindeti" ceva ?

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Iasmin, intra la anunturi umanitare, la sectiunea Bazar - acolo se liciteaza. Dar vede si mamagiuliei ca ai scris aici, probabil, deja i-ai facut o mare bucurie pe ziua de azi!

Lora, mami de Iustina si 24+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Iertati-ma, am intrat si mi-am prins urechile. Ramane rugamintea la Mamagiuliei, ca ea stie ca eu vreau. Ma trece pe lista si vorbesc pe urma in PM cu ea.
Multumesc mult

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Lora, da !!!
Adevarul e ca iti creste inima cand vezi ca totusi sunt unele fete care nu pot trece pe langa subiect

Nici vorba de energii negative, ci de multa bucurie in suflet sa stii ca ai putut ajuta si ca ai castigat si tu
Eu inca sunt de parare ca cele care spun ca nu pot citi la umanitare pt ca le apuca tristetea spun asta ca sa nu faca nimic. Punct.

Iasmin,

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Eu vin in august in ro si voi aduce cateva lucrusoare sa le donez la bazar. Daca nu e cineva din Timisoara sa le primeasca cred ca voi trimite un pachetel catre Boticelina daca e de acord si sa le vanda ea. Spuneti-mi daca e ok asa, va rog!

Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ ***** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

Nasterea ariciului Vladimir ***** ***** Anna, o nastere cu viteza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sibylle

Eu vin in august in ro si voi aduce cateva lucrusoare sa le donez la bazar. Daca nu e cineva din Timisoara sa le primeasca cred ca voi trimite un pachetel catre Boticelina daca e de acord si sa le vanda ea. Spuneti-mi daca e ok asa, va rog!

Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ ***** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

Nasterea ariciului Vladimir ***** ***** Anna, o nastere cu viteza

Este mai mult decat ok
Iar daca nu poate Boticelina, ma ofer si eu.
Cine vrea ne poate urmari in direct despre distributie si donatiile directe
Sibylle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Mamagiuliei , poate ar fi bine sa le spunem cititorilor ca daca vor totusi sa ajute si si pot, fiecare copil bolnav are si cont deschis, in care sunt bineveniti si 5 ron chiar. Vroiam sa spun ca se poate ajuta pur si simplu trimitand bani in cont, nu numai cumparand de la bazar. valabil si pentru cine nu are inima sa citeasca despre boli : puteti cumpara de la bazar si fara sa cititi despre cazuri, si, la fel, puteti depune bani si fara sa cititi despre fiecare caz in parte. Important e sa aveti incredere ca banii ajung acolo unde trebuie si ajuta pe cineva cu mari probleme.

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Si lumea trebuie sa stie si ca o suma mica-mica poate face diferenta daca o doneaza multe persoane,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

si cazurile de aici sunt verificate asa ca pot avea incredere daca chiar vor

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Syb sigur ca le pot prelua eu, nu e absolut nicio problema, iti multumesc ca vrei sa ajuti, tu si Anna_baby sunteti singurele mamici de pepenasi care au calcat in vreun fel pragul bazarului

Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Si ma uitai si io si ma intreb de ce CINEZEE a acordat 4 stelute acestui subiect care are o valoare extraordinara pt unele mamici ...
tare mult as vrea sa ne spuna.

Mergi la inceput