Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *121*
Raspunsuri - Pagina 9
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui santorini
Mersic! Cred c asa o sa fac si eu! Si mami eu sa stii ca nu am zis nimic de gimnastica, mie mi se pare super ideea. Chiar vream sa caut si la noi sa vad cam cat costa! de Andrei-Alexandru (24.08.2009) BOTEZ POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN |
Ma iei si pe mine? Da' ce nevoie oi avea tu nu inteleg...ma rog, vrei sa te dezmortesti inteleg...
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
mimika spune:
buna seara de noi isi mai aminteste cineva? Suntem la "mosie",la buni si intentionam sa stammult ca e tare bine. Ne-am pus si net ca sa nu pierdem de tot legatura cu realitatea. Sper ca sunteti bine si mamici si pitici. Am citit capitolul care se scrie acum si vad ca diversificarea este subiectul no. 1. Eu n-am mai fost la Medlife sa iau schema pentru 8 -9 luni si nu prea stiu cum sa continui. O are cineva si pentru mine?pleaseeee Baietii mei sunt bine, s-au bronzatLe-au trebuit cateva zile sa se adapteze la atat de mult aer si liniste. Am reusit sa mutam baita si masa de seara cu o ora mai tarziu si e foarte bine. Azi noapte s-au culcat la 9 si ceva si Matei s-a trezit la 4.30 iar Luca la 7 fara 20. Apoi ne-am trezit de tot la 7.30. Am facut progrese oricum. Va pupam si promitem ca va mai vizitam
Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi
Dana15 spune:
Mimika eu am schema (cu copy/paste de la Miha) pana la 6-7 luni, inclusiv..dar poate mai sunt mamici care merg acolo si te pot ajuta;
sa va fie de bine timpul petrecut la "mosie"! te cred ca-i bine!
Maria scumpa te pup..am tot vrut sa-ti spun ca m-a induiosat mesajul care l-ai scris dupa plecarea tatalui tau..cum v-a ajutat, cum schimba pampersul lui piski dimineata..cum ai spus ca a fost o prezenta discreta..poate ca mai revine, din cand in cand, nu?
Ma orientez si eu catre patuc..maine, pe la pranz vine tati si vrem sa-l primim cum se cuvine..Ana va purta un body cu deja celebrul "eu si mami il iubim pe tati" si mi-am tras si eu un tricou cu "ana si mami il iubesc pe tati"..pacat ca nu-i prichinduta mai mare, sa mearga-n picioare, sa i se vada ceea ce scrie pe body..nu-i nimic! voi fi eu ciudata!
va pup! nopate buna!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Ellenuta spune:
seara buna
raluci tin minte ca dupa sarcina cu eva si perioada de am fost la salon si m-a intrebat tipa de acolo daca alaptez .. ca e contraindicat ..
danutza ai dreptate .. eu sunt mai lenesa asa de felul meu (in ceea ce priveste miscarea) si prefer electro .. se slabeste asa frumos si destul de repede ..
santo da, il las cam o ora la temperatura camerei si apoi il dau.
carina felicitari! deja se ridica in picioare .. e tare precoce piticuta ta.
manga brrr ... mi-e groaza de rozatoare ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Ellenuta spune:
aici am gasit si mai ieftin gimnastica motorizata .. 10 sedinte = 175 ron
http://www.crownbeauty.ro/promotii.htm
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
raluk16 spune:
Buna seara, buna seara!
La multe lunite bebe cu falci si bebe cu ochi! Sa fiti sanatosi, voiosi si papaciosi
Carina uau, uau, uau, Maria se ridica singura in picioare??? Felicitari! Super!!!
Moni_iulia sa treaca raceala pana maine dimineata
Dana mi-a fost dor de tine . Ma bucur ca totul e ok cu diversificarea. Si eu asa am vazut ca se face, dupa morcov, patrunjel radacina sau pastarnac. Si la noi a fost foarte cald si frumos azi, l-am tinut doar in body cu maneca scurta! Daca stam numai in curte si nu trecem cu caruciorul pe la umbra, sa trebuiasca sa fim mai bine imbracati, ne permitem . La amiaza erau 26 de grade! Saptamana trecuta aveam un strat mai mare de 10 cm de zapada! Am stat amandoi cu bulanele la soare , nu stiu care are cutele de grasime mai mari [:P]. Sa stii ca si eu deja planific cand voi incepe tae-bo-ul acasa de pe dvd
Selen mami cand are prea multa branza face ori placinta cu branza cu foi din comert la cuptor (foarte simplu: foile unse, impartite jumate sus, jumate jos, si branza amestecata cu ceapa verde si cu ce verdeturi mai ai), ori cartofi frantuzesti (cartofi fierti, branza, oua fierte, smantana, sare, putin ulei, toate astea straturi straturi una dupa alta, vreo 3 straturi intr-o cratita sau tava inalta si bagate la cuptor). Si cum ai zis ca sotul e mare amator de cartofi, eu as alege a doua varianta . Sau niste macaroane cu branza, cel mai simplu . Pffff, acuma vad ca nici o varianta nu e dulce. Are mami o reteta de tarta dulce cu branza, dar acuma nu o pot scrie ca n-o stiu din cap.
Ralu dificila, asa-i diversificarea asta? Eu ca sa nu ma panichez nu ma gandesc deloc departe, stiu doar cu ce vreau sa incep, cu suc de mar, o lingurita. Abia dupa ce fac asta o zi, apoi a doua zi doua lingurite , apoi probabil 4 lingurite ... abia apoi ma voi gandi la pasul urmator, ce rost are sa ma stresez de acum?
Raluci e super device-ul ala, cum zic ei, mai ales cand trebuie sa-l hranesti cu o singura mana. Si nici nu-ti poate rasturna bolul .
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Lali_mete spune:
Am scris ditamai mesajul,si scarbul asta de pc mi l-a steeers .Ah,si scrisesem fiecareia
Sa vfedem ce am retinut... Am vazut un mancacios,un frumos cu fratiorul lui,am vazut ca si-a pus mimika net sa ne vaza des din nou... Hmm,am mai citit despre sportiva Ebru care voia sa pape semintele lui tati.Ah ce ma oftic,dar imi amintesc eu si restul. Mai e careva pe aici? A,va spuneam ca am adormit in sfarsit morocanosul obosit crunt dupa atata plimbare.Azi a fost surioara mea mijlocie la mine si unt tare fericita. Asa imi inseninaeza ziua cand vorbim ca intre fete!
Lali Lacra de
Paul-Iulian
Lali_mete spune:
Santo si Uka,maine vin si eu in parc la voi,ma primiti?De fapt venim . Al meu am vazut ca papa bine in deplasare,asa ca ne luam si maine papica"la pachetel" si ii dau in vazul lumii sa pape..Ce a mai ras azi cand se uita careva la el,si el inghitea lingurita dupa lingurita de mar +para coapte+ branzica de casa! Duminica vine mama soacra si merg la ei,pana dupa Paste.. O sa fie crunt...Nu are cablu,nici macar antena de aia jaf..Are doar tvr1 si tvr2...Nu se dezlipeste din fata la tv la serialele alea coreene,de net nu mai zic,dar maine imi pun pe telefon,asa ca tot nu scapati de mine.In cel mai rau caz intru de la net-cafe-ul ala din comuna sper ca nu s-a inchis .Sie si cam cicalitoare,dar la sora-mea am tot fost,pe cand la ei nu am fost deloc cu flacaul si simte nevoia sa se laude nitel cu el la vecine.Nu ca nu ar avea cu ce ( craa,craa).Noroc ca sta pe langa ea o fosta colega de liceu,tiza mea,tot o Lacramioara.
Lali Lacra de
Paul-Iulian
Iulika29 spune:
Fetelor si eu sunt pe aici dar sunt bagata mai mult in tv la patinaj artistic..Nu aveti idee cat de mult imi place så urmåresc competitiile.Vå pup si urez o noapte linsititå!!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
lutoniana spune:
Buna seara fete dragi
mimiko pai pe tine sa nu te stim mai mami.....ce-ti pasa...scoti copilasii in curte...maine poimaine ne pui ceva poze cu ei in piscina dinaceea gonflabila
Vrioiam sa apelez si eu la cunostintele Hepilicai despre lactate...si sper sa nu o confund dar parca ea ne-a dat gata cu un post....sa intreb care e diferenta dintre iaurt si chefir ? In afara de consistenta...ca pe aia o vad si eu
sau daca sunt alte fete care stiu va rog sa-mi spuneti.
Eu cred ca fac greseala ca trec prin prisma gusturilor mele ce-i dau lu Davidelu si nu ma inpac eu cu iaurtul asta cremos si acru nici sa ma bati.
Inca nu i-am introdus dar azi am baut un chefir si i-am dat un pic mic si l-a lins. Ma intrebam daca cumva in cazul in care nu-i place iaurtul as putea sa-i dau chefir
Daca sunt nebuna imi puteti spune in fata ca nu ma supar.
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009