Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *121*
Raspunsuri - Pagina 10
lutoniana spune:
Raluk ce cauti pe aici ? ai primit liber de la piciu ? Va pup cu mare drag
Dana ce zi minunata va fi maine
Ellenuta ce fac fetele ?
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
raluk16 spune:
Bia mi-a fost dor de tine . Ma bucur de vestile bune de la controlul juniorului. Sper ca esti mai bine
Iulika am vazut poze superbe cu un Bruculin mare si frumos! Si asa mi-a placut cum ai zis ca o sa va faceti programul de masa dupa al lui, sa mancati impreuna, ca in familie , deja am tabloul in minte si m-am indragostit! Super tare ca are personalitate si nu-i place banana
Selen multumesc mult. Ma bucur ca au trecut repede gazele printesei!
Lore am vazut si poze cu puii tai care seamana asa de bine! Tare frumosi, ca doar seamana cu tine
Maria are puiutu febra, sau ce am oare in minte, nu stiu de ce mi-a ramas asa. Pupam oricum, sa fie sanatos!
Ralu offf, fa o baie fierbinte sa te desfunzi, e ingrozitor sa fii racit si mi se pare ca iti si ia din puteri acuma cand oricum suntem slabite si obosite. De fapt cred ca de asta racim mai usor, ca din cauza oboselii sistemul imunitar e la pamant. Sper sa treaca repede. Multe ceaiuri, vitamina C, am vrut sa zic si usturoi .
Uka m-ai facut sa visez frumos la mare
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Raluk ce cauti pe aici ? ai primit liber de la piciu ? Va pup cu mare drag Dana ce zi minunata va fi maine Ellenuta ce fac fetele ? Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
eva face nazbatii, vorbeste de ne capiaza (stalceste cuvintele dar te intelegi cu ea), iar anna se chinuie cu dintocii .. si o adora pe eva .. cum apare, e numai cu ochii dupa ea ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
andraiulia spune:
A..mi-am amintit. Cine intreba mai devreme daca poate lua Stodal in alaptat? Ideea e ca sigur poti , pt ca momentan eu ii dau chiar puiului pt o usoara tuse. Mi-a dat doc-doc. Deci sigur poti. Sa treaca "rabdea".
raluk16 spune:
citat din mesajul lui lutoniana Raluk ce cauti pe aici ? ai primit liber de la piciu ? Va pup cu mare drag Dana ce zi minunata va fi maine Ellenuta ce fac fetele ? Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Daaa, mai am liber cel putin 10 minute
Eu cred ca la iaurt si chefir doar ciupercile alea care fermenteaza difera. Deci cred ca sunt ok amandoua, asa cum eu cred ca ii voi da lapte prins, care nu e nici una dintre ele. Cred ca atata timp cat sunt facute doar din lapte si fermenti, sunt foarte ok oricare, iaurt, kefir, sana, lapte batut,...
raluk16 spune:
Eu sunt cu recuperatul in spate si ma minunez ce de reveniri in aceeasi pagina: Luci, Miha si Nela
Nela ti-am citit postarea cu lacrimi in ochi. Cred ca as fi fost daramata, dar Cel de Sus ti-a dat putere sa fii tu tare pentru ea! Imi pare foarte rau ca ai trecut prin asa ceva. Eram sigura ca dupa ce ati fost atunci la doc nu au mai fost probleme, nici nu m-am gandit... Offf, ce grea incercare... Sa aveti numai sanatate si drum bun acasa, si zile minunate! Si apoi relaxare placuta in vacanta cu tati, dar eu tare sper sa intri si din tara macar sa ne spui cum a fost pe avion, cum ati ajuns, cum nu mai puteti schimba scutecul ca toata lumea ii pupa funduletul, cum e cu Botezul, etc. Te pup si te imbratisez cu drag!
Miha ai fost super tare cu soacra. Cu piticu meu eu ma joc bicicleta de la inceput, si mai mult, da el ca are niste nervi o energie in el, de bicicleta mea e mic copil... Si masaj ii fac acum, dar fara uleiuri, inainte de baie, ca sa ne jucam in liniste. Dupa baie urla de cum il aduc in camera. Stiu ca cu ulei aluneca mai bine mana, dar nici nu m-am gandit sa fie asta din moment ce ne lasasera o perioada uratii si de fapt noi nici n-am avut deloc pana la 3 luni.
Luci asa ma identific in postarile tale de uimire si de incantare despre minunile de langa noi, atata ca nu am cuvintele necesare! Mi-a placut mult cum ai zis ca esti fascinata de cresterea puiului de om!
Uka bestiala dovlecei.ro!!!
Lali_mete spune:
Eeei,Raluk al meu sotz a inceput sa il strige pe asta mic "dovlecel",deci sotz de Uka nu e singurul ,si al meu imi spune: hai mai,ca maine dimineata iar te smiorcai ca ti-e somn,dar seara nu te dai plecata de pe site...
Lali Lacra de
Paul-Iulian
raluk16 spune:
Azi am mai cercetat cu scaunele de masa. Nu stiu daca mai intereseaza pe cineva, ca eu sunt inapoiata rau .
Stiti ca imi placea mult Hauck-ul sau variatiunile pe aceeasi tema, de lemn, reglabile in timp. Ei bine, mi-a trimis Relu filmuletul cu scaunul Stokke, si am recunoscut ca e http://www.youtube.com/watch?v=NB7V7HDYAtQ"filmul[/url] dat de Lili mai demult. Eu atunci cum inca nu eram atenta la scaune , recunosc ca am ramas in minte doar ca era vorba de un scaun scump si zicea Lili ca ea cauta si cerceteaza, ca vulpea cu strugurii. Credeam ca se refera doar la o anumita marca. Azi vazand scaunul m-am prins ca seamana perfect cu Hauck-ul care il doream eu, ca e tare frumos si practic. Bun, deci pica, poate pentru copiii linistiti e ok. Dar al meu deja si pe masa de infasat toate mi le arunca cu mainile, cu picioarele, si se invarte de pe burta pe spate si invers, trage salteaua de sub el de un colt, etc. E un adevarat challenge si sa-l tii in brate, zvacneste imediat sa sara, sa sa impinga, etc. Asa ca neaparat trebuie un scaun stabil chiar daca el se va apleca sau va incerca sa iasa din el. A, am vazut si filme in care se iese din Stokke asta, pentru ca nu are centuri.
Asa ca m-am pus din nou pe cercetat si mi-am amintit care ramasesera la ales: Chicco Polly 2 in 1 (imi placea ca se face si scaun la masa de adulti), Chicco Happy Snack (e mai ieftin si are baza mare), Fisher Price-urile si Inglesina Zuma. Inclinam inspre Polly ala, dar am citit niste www.reviewcentre.com/reviews136290.html" target="_blank">review-uri urate. Fara nici o legatura cu Fisher Price-urile cautate, am gasit asta. La Chicco Happy Snack am gasit www.reviewcentre.com/reviews136291.html" target="_blank">review-urile astea. Si intr-adevar, se inchide si deschide cam greu, dupa cum am vazut si www.youtube.com/watch?v=kWg5q3-6NDg" target="_blank">pe youtube. Cu inima cat un purece, in speranta ca nu-mi va placea ceva la Zuma, ca mi se parea mult prea scump, am gasit numai si numai de bine! Cum se poate sa gasesti numai review-uri laudative? Si in plus fata de video-ul cu Zuma dat pe site-ul lor, imi place mult www.youtube.com/watch#!v=Gco6ETjHkpc&feature=related" target="_blank">cum explica tanti asta.
Relu cerceta la calculatorul lui si ajunsese din toate scaunele cautate sa imi strige ca el ia zuma . Asa ca deja are o pista, vede luni, si il cumpara mai ieftinuc . Sunt tare fericita . Stiti sentimentul ala cand chiar cercetati mult si sunteti multumite de ce alegeti, no, ala il am acuma. Super!
raluk16 spune:
citat din mesajul lui Lali_mete Eeei,Raluk al meu sotz a inceput sa il strige pe asta mic "dovlecel",deci sotz de Uka nu e singurul ,si al meu imi spune: hai mai,ca maine dimineata iar te smiorcai ca ti-e somn,dar seara nu te dai plecata de pe site... Lali Lacra de Paul-Iulian |
nuuuu, nu-si permit ai mei, parca spune mami cu o juma de gura ca poate ar fi mai bine sa nu stau atata seara pe net, sa profit si eu ca el doarme, dar daca imi ridic privirea repede schimba subiectul
Probabil banuiesc si ei ca asa ma mai relaxez si eu. Mai mult ma cert eu in gand dimineata "deseara la 10 sunt in pat!"
Fragutza spune:
Aoleu, Raluk, am intrat in fibrilatii! Pai pana acum credeam ca-i greu numai cu mancarea, cum sa-i fac si sa-i dau..acum vad ca e grele si cu scaunul. Ce stiu e ca vreau de lemn si sa-i dau sa papa la masa noastra...pe care-o vom cumpara soon
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.