Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *121*
Raspunsuri - Pagina 15
suede spune:
Ce de aniversati astazi :
LA MULTE LUNITE DRAGOSELU!!!
LA MULTE LUNITE ALESSIA!!!
LA MULTE LUNITE ALEXANDRU!!!.
Sa fiti sanatosi si fericiti!!!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze
DanuKa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MangaGirl by the way au reduceri la www.debenhams.com si sunt destul de mari si au lucruri frumoase si fac delivery si international. MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 www.bebestepz.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
sunt in lire sau in euro preturile ?
carinablanca spune:
Nela, acum am citit ca Ana tot nu e bine. Multa sanatate Anei si putere voua parintilor. Aceasta e o bola care poate sa dureze.
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
Ellenuta spune:
salutare gagici
am fost pe afara cateva ore, insa, bate vantul .. am si eu o problema cu vantul asta ...
raluk tare te admir pentru cat esti de organizata si meticuloasa! cei din suedia livreaza si in ro?
dana drum bun maine si sa fie pitix cuminte!
kinga of imi pare rau ca te chinuie flacaul cu papa .. asa eram eu la eva, imi venea sa plang cand se apropia ora de legume .. nici acum nu e mai breaza insa manaca ..
manga este ablsout mortal aidan cum topaie si chichoteste! ii place tare in jumperul ala.
xggg ce te supara mami?
hepi da, da .. eu am fost prin india .. mama ce de fructe si ce delicioase erau .. aveam in curte papaya, mango .. banane insa nu aveam ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Ellenuta spune:
ALESSIA
DRAGOS
ALEX
La multe lunite si anisori cu sanatate si mult noroc!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
raluk16 spune:
La multe lunite Dragos!
La multe jumatati de an Alessia!
Sa va faceti mamicile fericite si sa le alungati toti piticii!
Elle multumesc . Da, cei din Suedia trimit si in Romania si daca ii intrebi ceva pe mail raspund in cel mult 2 ore, cel putin asa a fost la noi, am primit raspuns inclusiv la 6 dimineata . Si intrebari sacaitoare de oameni nepriceputi . Trebuie sa ajunga in 4-5 zile. Transportul e 55 de euro.
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui raluk16 Elle multumesc . Da, cei din Suedia trimit si in Romania si daca ii intrebi ceva pe mail raspund in cel mult 2 ore, cel putin asa a fost la noi, am primit raspuns inclusiv la 6 dimineata . Si intrebari sacaitoare de oameni nepriceputi . Trebuie sa ajunga in 4-5 zile. Transportul e 55 de euro. Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Buna ziua!!
EE service adevarat nu? Tocmai voiam så te intreb cat costa transportul pt ca ma gandeam ca puteam eu så va ajut care vreti så il cumpårati de aici.Eventual faceati comanda si il trimiteati la adresa mea si eu il puneam la autocar, dar se pare ca e cam acolo pretul.Stiu ca e vreo 20-30 euro pana in 10 kile si appi fiecare kg 5 euro, cred.
Dar se pare ca ati rezolvat...Si noi am pus ochii pe unul ca acela si chiar l-am probat sambata trecuta.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
selen80 spune:
eu nu vad filmuletul cu Aidan
dar va las eu unul in schimb
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
Iulika29 spune:
La multe lunitze si anisori, Aleesia Zeina, Dragoshelu' si Alexandru!!!
Bruce, minunea noastrå
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui selen80 eu nu vad filmuletul cu Aidan dar va las eu unul in schimb de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! POZE URSULICA 0-6 luni POZE URSULICA 6 LUNI + nunta |
Super tare!!
Bruce, minunea noastrå