Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (58)
Raspunsuri - Pagina 20
n_a_n_a spune:
Sorana
, ma bucur tare mult ca nu sunt probleme cu nodulii!!! Sa-ti pice bine berea! Bea o gura pentru mine, poate asa imi trece pofta
. Mama lui de stomac
!!!
Inca nu m-am dezmeticit dupa nasterea mazarichilor 
Nana
32+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -8
Reallaura spune:
woooooooooooow, intru si eu pe forum si ce gasesc!!
Carla felicitari, sa-ti traiasca mazarichile, recuperare rapida si pentru tine si pentru ele sa ia repede in greutate si sa iesisti toate sanatoase din spital!!!! 

Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
35+
Ilinca Sabina
theophillina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Madamar Bun asa, nu face nimic ca esti offftopic, fetele suporta!:) Legat de sf Nectarie, am auzit din povesti, nu am studiat" problema, ca in Grecia este o manastire cu hramul acestui sfint, unde merg familiile care-si doresc copii si fagaduiesc sfintului Nectarie daruri in aur, iar familiile dupa ce-si vad visul cu ochii ii dau sfintului, conform fagaduintei, fie un piciorus de aur (marime de colierm pantantiv, nu imense), fie o inimioara. Asa am auzit! Daca e prostie sa ma contrazici!:) Mary 31+ cu minune de deocamdata Tudor Mateohttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mary&year=2010&month=5&day=27&babycount=1 evolutia lui bebe si la noi: AMR 9 saptamini „Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga” |
Mary, legat de Sf. Nectarie, intr-adevar este o manastire aici in Grecia, in insula Egina, aproape de Atena, pe care el a ctitorit-o si unde se afla si moastele lui, stiu ca se fac pelerinaje si din Ro, mai ales in jurul datei de 9 noiembrie cand se praznuieste hramul acestei manastiri. Nu stiam despre legenda spusa de tine, s-ar putea sa fie adevarata, eu nu am reusit inca sa ajung acolo. Eu stiam despre Sf. Nectarie ca este “doctorul fara de arginti” si protectorul/vindecatorul bolnavilor de cancer. Eu am citit mai multe informatii utile despre Sf. Nectarie, daca te intereseaza si pe tine (si nu numai) aici.
Eu stiu despre Sf. Stelian ca este ocrotitorul copiilor, aici in Grecia este sarbatoare mare cand este hramul lui pe 26 noiembrie, vin mamele cu copii mici sa-i impartaseasca si de asemenea, femeile gravide. Am fost si eu anul trecut pe 26 noimebrie (apropo, eu atunci am postit fiind Postul Craciunului, doar 1 zi, asa mi-a zis preotul), eu am avut un motiv in plus sa merg pentru ca, copilul meu va purta numele Sf. Stelian (apropo de nume, pt ca am vazut ca unele dintre voi se hotarasc f greu, aici in Grecia e o traditie pe care aproape toata lumea o respecta, mie-mi place f mult: copiii iau numele bunicilor, respectiv primii copii iau numele parintilor sotului si urmatorii numele parintilor mamicii, asa ca bebelusul meu va purta numele lui socru-meu Stelios). Am citit www.crestinortodox.ro/sfinti/sfantul-stelian-ocrotitorul-copiilor-97975.html" target="_blank">aici mai multe despre Sf. Stelian, daca te (va) intereseaza si habar nu aveam ca moastele lui se afla la Biserica Lucaci din Bucuresti, cand am sa ajung in Ro, am sa merg acolo. Cam asta e, sper ca nu am fost foarte off topic.

Theodora 26+
Stelios
theophillina spune:
Face cineva capitol nou sau fac eu, ca tot mi-am intrat in mana azi?![]()
Theodora 26+
Stelios
n_a_n_a spune:
Fetele, o intrebare intrebatoare
: tocmai m-am uitat la maini pentru ca o simteam pe cea dreapta amortita, dureroasa si incepuse sa ma usture pielea, si soc - palma este DUBLA (nu exagerez!!!) fata de stanga - voi ati mai patit sa va umflati asimetric? Ce sa fac? Sa o masez, sau mai bine nu? Sa pun compresa rece pe ea?
Nana
32+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -8