Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (58)
Raspunsuri - Pagina 19
theophillina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Aniska80 FELICITARI CARLA,SA-TI TRAIASCA MAZARICHILE,SA FITI SANATOASE,FERICITE SI SA AVETI NUMAI REALIZARI!!! Fetele...unde anume las nr meu de tel si de unde i-l iau pe al vostru pt ziua cea mare???? Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)& 32+cu![]() |
Anamaria, te loghezi la mailul comun yahoo, acolo in stanga sus ai contacts, dai click si in stanga iti apare o lista, dai click pe ce contact vrei si iti apar datele. Pt a adauga datele tale, tot la contacts, ai undeva in mijlocul paginii sus add contact, dai click, scrii datele tale si apoi dai save, si gata! Daca nu te descurci, da-mi nr pe PM si te trec eu in lista.
Theodora 26+
Stelios
moni_or spune:
FELICITARI, CARLA!!!

BUN VENIT PE LUME, NATALIA SI SOFIA!! SA CRESTETI MARI, SANATOASE SI CUMINTI, SA AVETI PARTE DE NOROC IN VIATA! IAR LUI MAMI REFACERE RAPIDA SI MULT LAPTIC!
Ce frumos au aparut primele floricele la odiseea noastra!
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
30+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
remy_mv spune:
Felicitari, Carla!

Mazarichi, sa va faceti mari si frumoase, sa recuperati repede in greutate ca sa mergeti cu mami acasa!
Fetelor, va rog mult, imi dati si mie PM cu parolele?
Multumesc 
32+ cu
cat un ghemotoc
corinasmile spune:
Nu prea mai stau de acasa pe net, ca ma satur la serviciu, dar azi am intrat dupa vesti, ca sa pot dormi linistita.
Carla, felicitari pentru faptul ca astazi ai devenit MAMA!
Mazarichilor, bine ati venit pe lume sanatoase!!!
Corina
26s+ cu Maria
![]()
Onana spune:

Bine ati venit Natalia Emilia si Sofia Maria
Sa cresteti mari si sanatoase si sa le aduceti multe bucurii lui mami si tati!!!
Si tie mamico, 

felicitari si recuperare rapida!
Acum am sosit de la eco si primul lucru am intrat sa vad vestile!
Si la mine totul stationar cu nodulii, dupa ce il culc pe Matei o sa beau un pahar de bere (cu alcool
) in cinstea Carlei si a mazarichilor, dar si a faptului ca sunt sanatoasa.
Corina
, la kidex sunt mai putini expozanti decat la baby expo, nu erau decat cativa cu carucioare (Graco, Peg Perego, Chicco, etc), lipseau cei cu produsele Avent, de patuturi nu m-am uita dar parca nu erau multe, hainute aveau in cateva locuri si de bebei mici (eu nu am luat decat de la Kara baby niste body-uri de bebe mic, ca am deja un sac de hainute luat), ce sa zic, eu una am luat mai mult jucarii pt Matei si inca cativa copilasi, ca vine iepurasul..
Scuze de incoerenta, intreaba-ma tu daca mai vrei sa stii ceva concret, sunt zombi pt ca nu am mancat toata ziua decat o punga de pufuleti, si neuronu gravid si obosit e si flamand
.
Un
pt fiecare burtica.
Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si
34+ Tudor
theophillina spune:
citat din mesajul lui Onana![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bine ati venit Natalia Emilia si Sofia MariaSa cresteti mari si sanatoase si sa le aduceti multe bucurii lui mami si tati!!! Si tie mamico, ![]() ![]() ![]() ![]() felicitari si recuperare rapida! Acum am sosit de la eco si primul lucru am intrat sa vad vestile! Si la mine totul stationar cu nodulii, dupa ce il culc pe Matei o sa beau un pahar de bere (cu alcool ![]() ) in cinstea Carlei si a mazarichilor, dar si a faptului ca sunt sanatoasa.Corina , la kidex sunt mai putini expozanti decat la baby expo, nu erau decat cativa cu carucioare (Graco, Peg Perego, Chicco, etc), lipseau cei cu produsele Avent, de patuturi nu m-am uita dar parca nu erau multe, hainute aveau in cateva locuri si de bebei mici (eu nu am luat decat de la Kara baby niste body-uri de bebe mic, ca am deja un sac de hainute luat), ce sa zic, eu una am luat mai mult jucarii pt Matei si inca cativa copilasi, ca vine iepurasul.. Scuze de incoerenta, intreaba-ma tu daca mai vrei sa stii ceva concret, sunt zombi pt ca nu am mancat toata ziua decat o punga de pufuleti, si neuronu gravid si obosit e si flamand . Un pt fiecare burtica.Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 34+ Tudor |
Sorana, bravo pt vestile bune in leg cu nodulii tai, si maine te asteptam cu vesti bune de la eco cu bebe.
O seara buna, mananca, bea bere
in cinstea Carlei si odihneste-te! 
Theodora 26+
Stelios
Madamar spune:
| citat din mesajul lui veronicach " V-am spus noi ca suntem doua mazarichi speciale si precoce!Eu, Natalia Emilia, am iesit prima din pastaie!Desi sunt mai mica in greutate ca si surioara mea, Sofia Maria, totusi sunt mai mare ca varsta cu cateva minute si va scriu acest mesaj cu dreptul intaiului nascut! :-p Mami noastra e veriga slaba in acest mesaj, va roaga sa n-o bombardati cu telefoane, maslinele si dansul urmand in cateva zile, dupa ce-si revine din emotie si soc. Suntem cele mai frumoase creaturi minuscule, mov si schimonosite, eu cantaresc 1600gr si Sofia 1780 gr. Avem peste 40 de cm fiecare, dar stim noi de la mama ca esentele tari stau in sticlute mici! Ne-am nascut azi, in sfanta zi a Bunei Vestiri si speram sa ne ocroteasca Dumnezeu toata viata. Va rugam sa spuneti o rugaciune pentru noi, sa ramanem sanatoase si sa ne facem mari cat mai repede,ca s-o putem duce pe mama acasa si s-o punem la jug! :-p. Va pupam cu mare drag pe toti care ne sunteti aproape! " |
FELICITARI FRUMOASELOR CARE AU PASIT INTRE NOI!
Sa fiti sanatoase si fericite, iar mamica voastra sa se refaca repede si bine si sa va poata ingriji bine si sa va administreze "vaccinul" din colostru.
Pupici si felicitari tie, prima MAMICA a odiseei noastre!

pentru fiecare dintre voi!Micutzele sunt cel mai frumos cadou de la iepuras!
Mary
31+ cu minune de
deocamdata Tudor Mateohttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mary&year=2010&month=5&day=27&babycount=1 evolutia lui bebe
si la noi: AMR 9 saptamini
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”
mommy_to_be spune:
Felicitari Carla!!!!! Bun venit pe lume, mazarichilor! Sanatate muuuuuulta.

Doamne... pe mine m-au podidit lacrimile cand am vazut titlul noului capitol! De azi dimineata nu am mai intrat. Trec la recuperat sa vad tot ce ati scris. Sper ca e totul in ordine...
Mira
fericita 31+cu
Maya Alesandra
AMR 9 saptamani 

minunea mea
cusa spune:
FELICITARI MAMICA CARLA!!!! SI BUN VENIT PE LUME MICUTELOR TALE!

Cornelia
31+ cu
Emma
Be gracious to everyone,good company to many, known to a few, companion to one, enemy to none!
mommy_to_be spune:
Am citit, m-am linistit, inca plang, parul pe mine s-a sculat de tot...
Felicitari Carla, mamica curajoasa! Bun venit pe lume Sofia Maria si Natalia Emilia!

, primele noastre floricele de liliac. V-ati nascut intr-o zi mare si sfanta, iar Maica Domnului o sa va vegheze si o sa va ocroteasca!
Mira
fericita 31+cu
Maya Alesandra
AMR 9 saptamani 

minunea mea