Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (61)
Raspunsuri - Pagina 9
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cris2010 Fetelor, ma iertati ca va bat la cap cu perna gravidei, dar chiar vreau sa-mi iau. Am cautat pe net si toate sunt umplute cu bilute de polistiren (care am inteles ca scartaie), chair daca sunt mai ieftine sau mai scumpe. Cu umplutura de bumbac, cum zicea Dragaica, n-am gasit. Fetelor care aveti asa ceva si nu fosneste, cu ce este umpluta. Multumesc. Cris 23+ cu |
Cris, eu am o perna cumparata la prima sarcina de la Cora, parca..e umpluta cu ceva gen vata...nu stiu cum se numeste...dar nu fosneste...incearca si la hypermarketurile astea care au produse de bebei...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 25+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui laurika1982 Fetelor, ma scoate din minti idiotul asta de sef.cica sa ma apuc sa imparturesc vreo 50 de foi A1 (din alea cearceaf).am fcut 3 si deja ma ia cu dureri de spate.si asa aveam dureri de spate inainte sa fiu gravida, daramite acum?! ma enerveaza oamenii astia tembeli.muncesc de la 9 la 6.stiti ce mi-a zis ieri?maine stai peste program fiindca saptamana viitoare ai concediu.pe bune de nu merita sa bag medical din iunie si gata sau poate chiar mai devreme.e dus cu capu..o sa-i zic ca mi-e rau si gata.nu are copii si habar nu are ce e aia intelegere. Laura 21+ |
daca nu pricepe cu buna...ia concediu draga mea... mai bine medical decat pb...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui lalala13 stiu ca prenatalul se da la 7 luni si 10 zile... ---------------------------------------------- my somebody.... 22+ cu Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat! |
eu la prima sarcina am intrat in prenatal din 1 octombrie si trebuia sa nasc pe 1-2 ianuarie...mi-am luat maximum d ezile de rpenatal pe care le-am putut lua... dar Eric s-a gandit sa vina in 9 decembrie...deci mi-au ramas mai mutle zile de postnatal...niciodata nu se stie cand vine bb...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Dragaica spune:
citat din mesajul lui katalina Denisa,,m-ai facut sa pling... Catalina 18+ Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004) |
Inca nu stii ce-i bebelu, e rusinos???/
Ce-ti mai fac flacaii?
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 18+ de si
bumblebee spune:
Offf Denisa, eu am ramas de fiecare data cand ne-am propus, in cateva luni iesea testul pozitiv, dupa cateva saptamani de bucurii si planuri ni s-au naruit toate visele, pana la sarcina asta.
Mie mi s-a spus: Macar ai ramas insarcinata... De parca asta e singurul scop, sa vezi ca ramai, nu sa te vezi cu bebelul in brate, am avut mult amar in suflet, dar.. totul e bine cand se termina cu bine. Moaaaaama, ce de-a hormoni mai fetelor, poate imi da si mie voie doctorita voie vreodata la pana nu se vindeca locul
Alina 21+ cu
gargarita
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui carla_2008 Eu de ex iau vreo 6 bodyuri,3 salopetele,3 costumase,4 pantalonasi,2 caciulite subtirele,1pereche manusi,4 sosetute,2 paturici subtiri,1 paturica groasa,2 prosoape cu gluga.Totul inmultit cu 2!! Mie nasele mi-au spus ca se schimba bebeii inainte de fiecare masa...deci vreo 14 in total/zi.ca la noi totul e la patrat!!! Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica 20+ Carla MariaMatteo Cristian http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
se schimba inainte de fiecare masa??? da de ce draga mea? se schimba pampersul, da, sau daca regurgiteaza si se murdareste...altfel de ce sa-l schimbi atat de des? nu inteleg...
o sa-i schimbam mai des cand vor trece la diversificare si se vor face ca procusorii... dar pt asta exista bavetici...
pampersi e nevoie, mai ales cat sunt mici...stiu ca schimbam multi pe zi...nu mai stiu exact cat, intre 5-8..ceva de genu...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Dragaica spune:
citat din mesajul lui bumblebee Moaaaaama, ce de-a hormoni mai fetelor, poate imi da si mie voie doctorita voie vreodata la pana nu se vindeca locul Alina 21+ cu gargarita |
eu mi-am speriat sotu, i-am zis 9 luni + inca 6 dupa, cam 1 an juma, saracu sa-i fi vazut fata
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 18+ de si
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui carla_2008 Michelle Poate n-ati vazut mai sus intrebarea: pot sa si aud ceva miscari de-ale bebeilor,nu doar sa le simt???? Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica 20+ Carla MariaMatteo Cristian http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
nu cred ca se aud...eu una n-am auzit niciodata...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dragaica
Idem http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 18+ de si |
dragelor, tot respectul pt voi.. sunteti de apreciat pt asta si pt faptul ca nu v-ati dat batute...bravo!!!
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
btz_ovi spune:
Offf Carla,Draga,Bumblee cata durere in inima.
Nu am trecut prin asta niciodata si ma bucur tare mult ca ati reusit sa va indepliniti visele si sa dea Doamne-Doamne sa aveti parte de niste bebei fantastici.Acum realizez cat de mult sufera si sora mea cand ii iese negativ si cat de mult a durut-o cand a auzit ca noi toate verisoarele am ramas insarcinate pe neasteptate toate,exact cand rudele mereu se asteptau ca ea sa fie prima.Off...
Draga ha ha te-am visat azi noapte..mama ce casuta draguta aveai ...si ce peste bun mi-ai gatit .
23+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy