Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (61)
Raspunsuri - Pagina 10
eladea2005 spune:
haha...tocmai mi-am vazut tickerul!!! cica mai am 100 de zile pana la marea intalnire... eu sper la vreo 85, asa...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 25+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
btz_ovi spune:
Carla legat de sunetele bebeilor,la mine doar sotul le-a auzit cu "urechea libera".Si-a lipit pe burtica urechiusa si a stat sa asculte ce ii face golanasul acolo,astazi mi-am pus si eu stetoscopul pe burtica si e exact cum zicea el:se auzuea ca un fosnet pe acolo si parca niste inghitituri.Creca papa Paulica al meu
Eu il invidiez pe sot,de la el a primit bebe primul pupicel
23+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
bumblebee spune:
Btz, si sotul meu pupa burtica toata ziua si-i spune: Mami nu poate face inca asta, numai tati, e mandru tare, dar eu il simt toata ziua, i-as ceda nasterea si eu alaptatul ca sa fim echitabili
Hormonizata si cu imaginatia bolnava
Alina 21+ cu
gargarita
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi Draga ha ha te-am visat azi noapte..mama ce casuta draguta aveai ...si ce peste bun mi-ai gatit . 23+cu ...IUBESC 2 BARBATI Us My Baby Boy |
Macar in visele tale sa am casa si sa mananc peste acum am un apartament cu 2 camere, la anu vre sa ne luam casa iar barbatu nu suporta mirosul de peste asa ca mananc prin vecini.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 18+ de si
carla_2008 spune:
Eladeea dar eu ma refeream la schimbat scutece de 7 oi pe zi,nu hainutele.Hainutele ma gandesc ca daca se murdaresc,si la baita,nu?tu esti mamica deja ,spune-ne!
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
20+ Carla MariaMatteo Cristian
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui carla_2008 Referitor la bone : am o prietena in Bucuresti si ea si-a adus una din Filipine.E foarte ok,am cunoscut-o si eu venind la un botez in Oradea cu ea.O invata pe copila engleza,pt ca doar asa vorbeste cu ea,e smerita si poate prea smerita dupa mine.Per total mi s-a parut ok ideea,mai ales ca stii ca te poti baza oricand pe ea,ea lucrand ful time ca bona pt tine. Subiectul 2: desi eu am obtinut sarcina greu si timp de 2 ani jumate am suferit la fiecare test negativ,eu nu am fost niciodata geloasa sau invidioasa pe nimeni,pe nici o graviduta si nici o proaspata mamica,desi in anturajul meu sunt numai bebei mici si copii de pana la 3-4-5 ai,o mare gasca de prichindei.Va dati seama ,toate din jurul meu,ba ramaneau gravide din greseala,ba li se nastea prichindelul la care mergeam la botez,fix in perioadele in care mai primeam vestea unui test negativ.Si a trebuit sa ascund toata suferinta si sa depasesc miile de intrebari si sfaturi:"dar voi nu faceti bebe?" sau" dar de ce nu s-a prins?",sau mai rau"lasa ca ai vreme ca esti tanara,nu te grabi asa" etc.......Pe langa asta toti copilasii la care mergeam,ma adorau,doar cu mine se jucau,imi zambeau necontenit ,iar mamicile lor nu au avut niciodata impresia ,cred eu,ca le invidiez,pur si simplu se simteau tare in largul lor cu mine,deoarece probabil imi vedeau acea sclipire in ochi,punandu-ma in locul lor si inchipuindu-mi ca sunt mamica..... Iar eu seara dupa o vizita de genul ,plangeam in bratele sotului ca nu avem si noi un pui al nostru caruia sa-i ofer toata dragostea mea pe care o mai imparteam pe la diversi bebei si copilasi din familie,anturaj........ Ma scuzati ca am dat un ton melancolic postarii,dar simteam nevoia sa ma descarc.... Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica 20+ Carla MariaMatteo Cristian http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
Denisa m-ai facut sa plang! Ma bucur mult pentru voi ca ati reusit sa vi se indeplineasca visul si veti deveni parinti!
Bulina 25+ cu poznas
Mycya spune:
buna ziua burticutede o ora citesc am zis ca va prind din urma dar nu am sanse,dar am sa recuperez acusica.
si sa va dau si vestile,am facut si 3dfara banuti in plus,ca era de asa natura consultatia,si am vazut si potza mai bine,are 320 de grame,21 de cm parca nu mai stiu exact ca de pe foi nu inteleg care e,si la problema cu rinichiul,deci e mai mare din cauza canalului uretrei care e mai stramt intr-un loc si nu lasa lichidul sa se elimine repede,parca asa spusese,oricum mia desenat si am inteles,dar nu stiu sa explic eu exact cum se numeste cordonelul ala care iese din rinichi,si daca nu se rezolva in timpul sarcinii sa isi revina la forma normala sa se poata elimina lichidul in mod corect, dupa nastere ii va trebui facuta operatie,dar sa speram ca nu.avem incredere in Dumnezeu.am sa pun si o pozica pe picasa cu fetisoara bebelusei.va multumesc mult de incurajarisi ma bucur enorm ca nea ajutat Doamne Doamne sa nu fie si alte complicatii.nea masurat fiecare osisor in parte,nasucul,guritza,cate emotii aveam.de acu mai am programare peste o luna tot acolo pentru a vedea cum se comporta in continuare si daca isi revine.
si am profitat si de ziua superba si de faptul ca a fost sotul liber,si ne-am plimbat toata ziulica.is asa obosita si nici nu am chef sa ma apuc sa imi fac bagajul....
am plecat sa recuperez la citit
Bianca 20+
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui Mycya buna ziua burticutede o ora citesc am zis ca va prind din urma dar nu am sanse,dar am sa recuperez acusica. si sa va dau si vestile,am facut si 3dfara banuti in plus,ca era de asa natura consultatia,si am vazut si potza mai bine,are 320 de grame,21 de cm parca nu mai stiu exact ca de pe foi nu inteleg care e,si la problema cu rinichiul,deci e mai mare din cauza canalului uretrei care e mai stramt intr-un loc si nu lasa lichidul sa se elimine repede,parca asa spusese,oricum mia desenat si am inteles,dar nu stiu sa explic eu exact cum se numeste cordonelul ala care iese din rinichi,si daca nu se rezolva in timpul sarcinii sa isi revina la forma normala sa se poata elimina lichidul in mod corect, dupa nastere ii va trebui facuta operatie,dar sa speram ca nu.avem incredere in Dumnezeu.am sa pun si o pozica pe picasa cu fetisoara bebelusei.va multumesc mult de incurajarisi ma bucur enorm ca nea ajutat Doamne Doamne sa nu fie si alte complicatii.nea masurat fiecare osisor in parte,nasucul,guritza,cate emotii aveam.de acu mai am programare peste o luna tot acolo pentru a vedea cum se comporta in continuare si daca isi revine. si am profitat si de ziua superba si de faptul ca a fost sotul liber,si ne-am plimbat toata ziulica.is asa obosita si nici nu am chef sa ma apuc sa imi fac bagajul.... am plecat sa recuperez la citit Bianca 20+ |
Bianca ne bucuram alaturi de tine de vestile bune! Sa dea Domnu sa nu fie nevoie de operatie!
Calatorie placuta si sa ne spui primele impresii de acasa! Cred ca emotiile sunt mari si abia astepti sa ajungi
Bulina 25+ cu poznas
bumblebee spune:
citat din mesajul lui Mycya buna ziua burticutede o ora citesc am zis ca va prind din urma dar nu am sanse,dar am sa recuperez acusica. si sa va dau si vestile,am facut si 3dfara banuti in plus,ca era de asa natura consultatia,si am vazut si potza mai bine,are 320 de grame,21 de cm parca nu mai stiu exact ca de pe foi nu inteleg care e,si la problema cu rinichiul,deci e mai mare din cauza canalului uretrei care e mai stramt intr-un loc si nu lasa lichidul sa se elimine repede,parca asa spusese,oricum mia desenat si am inteles,dar nu stiu sa explic eu exact cum se numeste cordonelul ala care iese din rinichi,si daca nu se rezolva in timpul sarcinii sa isi revina la forma normala sa se poata elimina lichidul in mod corect, dupa nastere ii va trebui facuta operatie,dar sa speram ca nu.avem incredere in Dumnezeu.am sa pun si o pozica pe picasa cu fetisoara bebelusei.va multumesc mult de incurajarisi ma bucur enorm ca nea ajutat Doamne Doamne sa nu fie si alte complicatii.nea masurat fiecare osisor in parte,nasucul,guritza,cate emotii aveam.de acu mai am programare peste o luna tot acolo pentru a vedea cum se comporta in continuare si daca isi revine. si am profitat si de ziua superba si de faptul ca a fost sotul liber,si ne-am plimbat toata ziulica.is asa obosita si nici nu am chef sa ma apuc sa imi fac bagajul.... am plecat sa recuperez la citit Bianca 20+ |
Bravo Mycya, o sa se conformeze rinichii, o sa fie totul bine!
Alina 21+ cu
gargarita
carla_2008 spune:
Racusor,Katalin,Bumblebee,Dragaica
Mycya felicitari!!!!!!!ma bucur ca e totul ok!!!!!!!!!!!!!Si ca ti-e bine comoara!!!!!!!o pup
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
20+ Carla MariaMatteo Cristian
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP