Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (61)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

buna ziua burticutede o ora citesc am zis ca va prind din urma dar nu am sanse,dar am sa recuperez acusica.
si sa va dau si vestile,am facut si 3dfara banuti in plus,ca era de asa natura consultatia,si am vazut si potza mai bine,are 320 de grame,21 de cm parca nu mai stiu exact ca de pe foi nu inteleg care e,si la problema cu rinichiul,deci e mai mare din cauza canalului uretrei care e mai stramt intr-un loc si nu lasa lichidul sa se elimine repede,parca asa spusese,oricum mia desenat si am inteles,dar nu stiu sa explic eu exact cum se numeste cordonelul ala care iese din rinichi,si daca nu se rezolva in timpul sarcinii sa isi revina la forma normala sa se poata elimina lichidul in mod corect, dupa nastere ii va trebui facuta operatie,dar sa speram ca nu.avem incredere in Dumnezeu.am sa pun si o pozica pe picasa cu fetisoara bebelusei.va multumesc mult de incurajarisi ma bucur enorm ca nea ajutat Doamne Doamne sa nu fie si alte complicatii.nea masurat fiecare osisor in parte,nasucul,guritza,cate emotii aveam.de acu mai am programare peste o luna tot acolo pentru a vedea cum se comporta in continuare si daca isi revine.
si am profitat si de ziua superba si de faptul ca a fost sotul liber,si ne-am plimbat toata ziulica.is asa obosita si nici nu am chef sa ma apuc sa imi fac bagajul....
am plecat sa recuperez la citit

Bianca 20+

Bianca, ma bucur muuult pentru tine ,pentru vestile bune.Sper ca vei intra si din Ro pe forum .

Catalina 18+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

mie doctorita nu mi-a dat voie la gimnastica...a zis ca e risc de nastere prematura(asta si in contetul colului scurtat). Si ca are cazuri in care totul era ok dar gimnastica a declansat contractii.Alti doctori am inteles ca te incurajaza, dar depinde de la caz la caz.

21+ Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Katalina sa imi zici si mie ce faci la Pop, ca vineri o sa ma duc si eu si sa aflu impresii

----------------------------------------------
my somebody....

22+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Fetelor am pus cateva poze noi pe picassa ,daca aveti timp si placere va invit sa le vedeti

23+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Fetelor am pus cateva poze noi pe picassa ,daca aveti timp si placere va invit sa le vedeti

Us
My Baby Boy

btz_oviasa mama asa fiica,sunteti doua frumuseti,sunt sigura ca bebele va va semana

Bianca 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

pufescu ce lungime are colul tau?

saptamana 22 Ducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna seara, burtici!

Am ajuns si eu de-o ora acasa, dar am recuperat pana acum

Si am fost si la Kidex... am ramas dezamagita. Nu am gasit nimic pt gravide (bine, e targ pt copii, dar totusi speram sa gasesc macar accesorii pt gravidute), doar niste haine urate.. Nu tu perna pt dormit, nu tu Besafe pt centura. In rest multe hainute pt bebei si copii, carucioare , patuturi, leagane si puiericultura mica, dar putina. La carucioare ne-a placut unul de la Iglesina, cel cu forma clasica, cu rotile mari, iar la patuturi erau unele deosebite la o firma romaneasca care pot fi tranformate in paturi mari duble sau simple. Erau destul de scumpe, a ramas sa ne mai gandim. O sa caut site-ul lor sa vi le arat. Pana la urma, traiasca internetul, gasesti mult mai multe si chiar la preturi mai bune. In final ca sa nu plecam cu mana goala de la targ, am luat un set de nou nascut. O sa pun o poza.
Pe drum m-am oprit la Mall Platza sa mananc la Mc. Inainte facusem o pauza lunga de Mc, nu mai suportam mancarea lor, dar acum nu stiu ce m-a apucat... oricum vroiam sa intru si la Mothercare sa iau afurisita aia de perna. Binenteles ca nu aveau. In schimb am vazut la Zara niste camasute superbe care se preteaza si la gravidute. Eram deja franta si n-am mai probat, dar ajung sigur saptamana viitoare sa mi le iau. Pt vara sunt super, de bumbacel foarte subtire.

Michelle, incearca prin magazinele bio online, sigur gasesti cafea fara cofeina.

Paula, casa de piatra, multa fericire si intelegere!

Eladeea, am cautat perna la Real si nu aveau. La Cora nu prea am cum sa ajung in curand. Pana la urma o sa comand pe net, si daca nu-mi place o returnez.

Mysya, sa dea DD sa nu fie nevoie de operatie. Iti urez drum bun si ai grija de voi, fetele.

Hai c-am scris un roman.

De maine sunt plecata pe meleagurile de bastina. Va si va urez de pe acum w/e placut, sa sarbatoriti cu bine Floriile. Florentina, la multi ani cu ocazia numelui, nu-mi dau seama acum, cine mai are nume de floare la multi ani pentru toate florile din Odisee.

Noapte buna. toate burticile.

PS Scuzati eventualele greseli, sunt rupta de oboseala si n-am mai recitit mesajul.

Cris 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:

Citat:

Us
My Baby Boy

btz_oviasa mama asa fiica,sunteti doua frumuseti,sunt sigura ca bebele va va semana

Bianca 20+

Sarumana pt compliment .Eh sper ca bebe va semana cu taticul lui dar sa aiba ochii mei si buzele varului meu.Visez mult nu?

Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Us
My Baby Boy

Bianca 20+

Sarumana pt compliment .Eh sper ca bebe va semana cu taticul lui dar sa aiba ochii mei si buzele varului meu.Visez mult nu?

Us
My Baby Boy

vrei sa omoare feteleviseaza ca macar asta ne e permis.

eu am terminat bagajul de facut sunt franta.cu chiu cu vai m-am abtinut sa nu car tot cu minetot timpul am impresia ca imi trebuiesc toate si in final nu folosesc nici jumate dn ele

Bianca 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Gabitza, semanati tare bine si frumoase foc
Eu am luat Elevit cu 3 luni inainte sa raman insarcinata, iau zilnic, eu abia de vreo 3 sapt m-am bagat la kg la greu, nu stiu ce sa zic, vitaminele probabil dau o pofta mai mare de mancare, daca ti se pare ca mananci prea mult, da-i cu apa, incearca sa mai fentezi stomacul cu un fruct, cu nimicuri, dar asigura-te totusi ca mananci bine si sanatos.

Alina 21+ cu
gargarita

Mergi la inceput