Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (61)
Raspunsuri - Pagina 15
CarmenAlbu spune:
Eladea poti plati cu cardul peste tot, eu numai asa fac, cu numerar e greu!
Kika are in budapesta un etaj numai de copii, o sa iti placa la nebunie, mobila de toate felurile si tot ce-ti trece prin cap, cazi, suzete, hainute, carucioare, ca,m tot, dar produsele avent am vazut ca sunt populare sunt mai desfasurate la Brandon! Eu repet, la Debrecen nu le cunosc , doar surorile din Budap[esta, NBrandon are si pentru mama cam tot, si cred ca dupa vizita acolo nu prea iti mai ramane vointa financiara pentru altceva!
In Aprilie merg la Viena, va spun si de acolo preturi si ce mai este!
Denisa impresionanta povestea ta, a mea e cam la fel + 2 operatii pe col, dar e frumos cand totyul se sfarseste frumos! ,
Cu sportul eu mai mult de mersul pe jos nu indraznesc, desi inainte faceam pilates, imi este frica sa nu se deschida colul cu,m e mai mic... Dr a spus ca doar preventiv nu vrea sa il inchida si ca de acum incolo el crede ca ajungem bine la termen! Dar de la sport ma abtin, desi imi face cu ochiul innotul, sotul nu ma lasa, ca sa nu iau ceva bacterii de prin piscine!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
21+ cu
carla_2008 spune:
Eladeea la Brendon nu stiu daca se poate plati cu card,inca nu am cumparat nimic de acolo inca.Carmen poate te ajuta.
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
21+ Carla MariaMatteo Cristian
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi Mycya vezi poate dai nas in nas si cu mine ,caci si eu o sa merg prin Bacau si prin Oituz,asa ca nu se stie Fetelor eu de alaltaieri mor: am niste asuri de ma simt ca un balaur: nu stiu ce sa mai fac,iar sa ma duc la farmacie ma ia mama naibii,e departe de mine,mai ales ca eu stau in zona de casute si pe aici nimic de genul asta.Un remediu natural de casa stiti? 23+cu ...IUBESC 2 BARBATI Us My Baby Boy |
Incearca cu miere de albine si paine prajita pe mine ma ajuta pentru stomac, eu multumesc lui DD nu ma lupt inca cu arsurile.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 18+ de si
racusor2010 spune:
am vorbit cu colega de care va spuneam ca a nascut prematur saracuta si are probleme cu bebita...
cand m-a auzit de gimnastica a zis sa stau linistita, sa nu patesc ca ea...daca nu am facut pana acum, ce m-a apucat tocmai acum?
zicea sa ma plimb o ora pe zi seara si o sa ma simt bine...
vad eu luni dupa ce vorbesc cu doctorul ce am voie si ce nu....mai ales ca pana acum nu am facut si sa nu fie o schimbare prea mare pentru organism...
off, cand stiu prin ce trece ea acum, nu imi vine sa ma mai duc nici la mama gimnasticii
acum ca i-am povestit sotului nu ma mai lasa el trebuie sa il conving sa ma duc seara la plimbare...dar saracul e asa obosit dupa serviciu...
Bulina 25+ cu poznas
btz_ovi spune:
Dragaica mierea am terminat-o zilele trecute si singura care mai e in casa e cu aloe vera,care imi este interzisa.Offf.
O intrebare pentru fetele care iau ELEVIT voi de cand luati si cate pastile pe luna?Mie dr mi-a dat abia pe 2 martie unda verde si dupa 9 pastile deja am 6kg in plus ,si asa iau cate 10 pe luna,ma gandesc ca daca as fi luat cate 30 as fi ajuns clar peste 100 kg.
Mi-a luat sora mea de la nu stiu ce firma vitamine pt copii si cica ar fi bune si pt gravide,mai ales ca nu ingrasa,insa sunt cu aloe vera.Am zis insa sa nu iau sa vada si dr compozitia lor
23+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
matusa77 spune:
Fetelor mie doctorul mi-a recomandat pentru arsuri laptele dar rece, de la frigider
calmeaza foarte bine
saptamana 22 Ducu
Mycya spune:
citat din mesajul lui racusor2010 am vorbit cu colega de care va spuneam ca a nascut prematur saracuta si are probleme cu bebita... cand m-a auzit de gimnastica a zis sa stau linistita, sa nu patesc ca ea...daca nu am facut pana acum, ce m-a apucat tocmai acum? zicea sa ma plimb o ora pe zi seara si o sa ma simt bine... vad eu luni dupa ce vorbesc cu doctorul ce am voie si ce nu....mai ales ca pana acum nu am facut si sa nu fie o schimbare prea mare pentru organism... off, cand stiu prin ce trece ea acum, nu imi vine sa ma mai duc nici la mama gimnasticii acum ca i-am povestit sotului nu ma mai lasa el trebuie sa il conving sa ma duc seara la plimbare...dar saracul e asa obosit dupa serviciu... Bulina 25+ cu poznas |
sa stii ca si eu am citit un articol,in care spunea ca daca nu ai mai facut sport,sa nu te apuci in timpul sarcinii ca nu rezolvi nimic,deci daca iesi numai la plimbare asa cu sotul de manutza eu zic ca e suficient,si mult mai placut pentru tine.dar masajul totusi sa il faci daca tu teai simtit bine si daca o sa ti se dea voie de la medic.
Bianca 20+
Mycya spune:
citat din mesajul lui matusa77 Fetelor mie doctorul mi-a recomandat pentru arsuri laptele dar rece, de la frigider calmeaza foarte bine saptamana 22 Ducu |
da pai sa stii ca si mi se pare mai bun ala rece decat caldutz,bine acum cum prefera fiecare dar mie imi tine si de sete si tine si in frau arsurile.
Bianca 20+
katalina spune:
citat din mesajul lui Dragaica Inca nu stii ce-i bebelu, e rusinos???/ Ce-ti mai fac flacaii? http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 18+ de si |
Dragaica,
Miercuri merg la eco la Pop. La 12 saptamini a fost rusinos/a ,nu s-a vazut nimic, cordonul il avea intre picioare.Dr."m-a linistit" ,mi-a zis ca-i 51% fetita,Nu o cred pina nu vad.Cum aflu, cum va dau de veste.Baietii mei sunt tare nerabdatori sa vina vara sa se nasca bebelusul.Ma rasfata care mai de care, de la mic la mare.In rest sunt ocupata cu pregatirea unui botez(botezam un baietel David).Poate in alta zi va voi povesti cum am cunoscut o prietena aici pe forum acum mai multi ani, si acum am ajuns sa-i botezam copilul.
Va pupik si noapte buna.Ma apuc sa fac un tort de ananas.
Catalina 18+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
Dragaica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui katalina
Dragaica, Miercuri merg la eco la Pop. La 12 saptamini a fost rusinos/a ,nu s-a vazut nimic, cordonul il avea intre picioare.Dr."m-a linistit" ,mi-a zis ca-i 51% fetita,Nu o cred pina nu vad.Cum aflu, cum va dau de veste.Baietii mei sunt tare nerabdatori sa vina vara sa se nasca bebelusul.Ma rasfata care mai de care, de la mic la mare.In rest sunt ocupata cu pregatirea unui botez(botezam un baietel David).Poate in alta zi va voi povesti cum am cunoscut o prietena aici pe forum acum mai multi ani, si acum am ajuns sa-i botezam copilul. Va pupik si noapte buna.Ma apuc sa fac un tort de ananas. Catalina 18+ Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004) |
Asa a fost si la mine, initial a spus fata dar nu prea sigur o sa vedem daca i se indeplineste dorinta sotului ca a mea mi s-a indeplinit
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 18+ de si