Strumfi de iul-aug 2007 (178)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mychydutza/mychydutza.jpg)
mychydutza spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Luna1
Gand la gand. ![]() ![]() |
nici n-as avea tupeu sa insinuez asa ceva........
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!
![](badhairday.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stefania_97/stefania_97.jpg)
stefania_97 spune:
Eu am primit niste bani inapoi de la stat (taxe care le platisem mai mult decat ar fi trebuit) si i-am facut cadou sotului un Ipad. De cand ma bate la cap cu el. Eu cred ca mai bine era vanzator la apple ca are o vrajeala mama mama.
Nici eu nu am vrut Iphone din acelasi motiv. Pai vroiam doar un telefon de ce sa platesc o groaza de bani pe ceva ce nu voi folosi la potential maxim. S-a suparat al meu sot ca nu dau valoare si nu vreau un Iphone dar i-a trecut
Cand vad tot ce poate face ma incanta dar daca eu nu as folosi decat o parte nu as cumpara.
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si23+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
![](images/user_woman.png)
Luna1 spune:
Stefania baga un link cu ce i-ai cumparat sotului. Cine stie, poate ma corup.
Sincer, am pe telefon internet, facebook, etc, face de toate. Nu e iphone dar pe-aproape. Si la ce-l folosesc? La dat telefoane si primit apeluri. Si ATAT. Am zis ca nu ma mai corup aiurea ca nu folosesc si platesc degeaba.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
musso17 spune:
mami de alex,sa fiu in ton cu mychy maiiii am mers ieri sa cumpar un ceas si am intrat eu in magazin sama zgaiesc la firme,pret,etcsi ce crezi ca facea vanzatoarea spargea baloane...si am zis si eu un oauuuu am nimerit in targ sau unde?!!
si eu am caine insa mi-e teama de alti caini si ca atare mi se pare de bun simt sa mergi cu el in locuri special amenajate,in cta sunt,si sa-l ti in lesa cu botnita daca esti in jurul blocului..pe mine ma dispera atitudinea oamenilor caci cainele meu e dresat si nici macar nu se uita la oameni si mai aud voci in spatele nostru cand pe langa noi e haita de 5,6 maidanezi care traiesc ca in jungla...de la aia nu au pretentii.
stefania,ce povestesti tu e de basm,chiar de costa atat macar dai un ban dar stai in fata.
dana,pe minema intereseaza cartea,am auzit de ea.bafta la eco
nico,sa iasa totul cum va doriti,noi ne facem casa caci n-avem incotro dar sper sa fie bine si incerc sa fiu realista in sensul ca nu ma astept sa stau ca la ap dar macar sa-mi mai pot permite macar o data pe an o iesire in vacanta...astept impresii.
edit:am mancat niste "i-uri"..scuze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stefania_97/stefania_97.jpg)
stefania_97 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Luna1 Stefania baga un link cu ce i-ai cumparat sotului. Cine stie, poate ma corup. ![]() Sincer, am pe telefon internet, facebook, etc, face de toate. Nu e iphone dar pe-aproape. Si la ce-l folosesc? La dat telefoane si primit apeluri. Si ATAT. Am zis ca nu ma mai corup aiurea ca nu folosesc si platesc degeaba. Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007) |
Ti-am trimis PM
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
![](smiley_pregnant.gif)
![](baietel.gif)
O romanca in Danemarca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kariris/Kariris.jpg)
Kariris spune:
Fetelor nu ma mai felicitati ca nu am decat 5 zile de cand nu am pus tigara in gura. M-am ofticat ca pe 1 aprilie sunt 3 ani de cand eu si sotul meu ne-am lasat de fumat. El a ramas lasat, eu m-am reapucat dupa vreo 8 luni cand mi s-a sinucis o prietena.... care de fapt nu a murit, dar am gasit-o eu in coma profunda, am dus-o la spital, eram convinsi ca nu mai scapa cum de altfel am fost convinsa si ca a murit cand am spart usa garsonierei ei si am vazut-o cum arata dupa vreo 30 de ore de la ingestia a sute de tablete neuroleptice.
O sa va raspund global ca imbatranesc si nu mai tin exact minte cine, ce si cum.
Cartea, daca se numeste "in sfarsit nefumator, metoda usoara," o am si o citesc, doar ca eu m-am lasat inainte sa o termin.
Super tare cartea. Multumesc.
Da, poneii si capra sunt adevarati si vii si, ii duc la Ghermanesti unde sunt deja gata grajdurile si in nu foarte mult timp vor fi gata si casuta noastra (de lemn) si cea a persoanei care va locui acolo cu animalele. Eu locuiesc la bloc, dar am caine la birou la firma, voi avea ponei si capra si alt caine la Ghermanesti, pentru ca iubesc mult animalele si pe fete incerc sa le educ in spiritul asta.
Ideea cu poneii mi-a venit dupa toate excursiile de anul trecut si dupa ce mi-am facut calculul cat am dat pe plimbat cu poneii. Credet-ma ca luam cel putin un ponei de banii aia.
Intru mai tarziu ca duc fetele la nani.
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
musso17 spune:
lachi,5 zile,super..daca as rezista macar 3 sigur nu as mai pune nici o tigare in gura,dar am niste nervi,mama mea...si nu-mi perimit ca mi-e ca ma descarc pe copil si nu vreau asta..astept sa vina sotul si sa-l preia ca io sa ma dau cu capul de pereti in voie..cand am vazut pe testul de sarcina cele doua liniute n-am mai fumat si mi-a fost foarte usor se pare ca m-a ajutat sarcina dar dupa ce s-a intarcat mihnea am zis sa incerc sa vad cum e ca doar nu simtisem nevoia pana atunci si eram convinsa caimi va fii usor si asta a fost,m-am reapucat de fumat..mareeee greseala.
Luna1 spune:
Lachi super cu animalele, esti o norocoasa.
Stefania mersi de link. Acum am vazut dar vorbim de doua lucruri putin diferite. Ipad-ul e f bun pt poze, imagini etc, reader-ul este practic pt carti adica display-ul e facut sa poti citi si pe plaja, in plina expunere solara. Ecranul este mat si gri si practic reda o imagine exact ca la o carte reala, pe cand daca mergi cu ecran normal de laptop pe plaja nu vezi mare lucru, sau oricum e obositor pt ochi. De aceea reader-ul acela are printre cele mai bune review-uri pt ca e simplu reader si poti citi oriunde, incarca 350 carti pe memoria lui si cu un alt memory card pana la 13000.
Scuze de off topic.
Iar frec menta.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
stefania_97 spune:
Me too.
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si23+
O romanca in Danemarca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kariris/Kariris.jpg)
Kariris spune:
si ma mai trecu acu un gand sa iau si neshte curcani si gaini... offf cred ca o s-o ia razna fata pe care vreau sa o iau de la Brasov sa stea cu animalele. Initial i-am zis "poti sa-ti aduci si tu cainele sa stea cu tine" (ea in culmea fericirii, io indiferenta ca doar are un biet pekinez deci nu se pune ca si caine ) "si nu trebuie sa faci nimic, decat sa ai grija de casa.... si vei avea salariu... si 2 ponei" deja se crispase
"lasa draga, ca nu e greu cu poneii, iti spun eu ca am facut liceu de profil sectia veterinar, bla, bla, a... si am uitat vei avea si o capra... pt lapte, nu ocupa loc mult" Deja se socase Magda mea
Batea putin in retragere. Eu: "sa stii ca am vrut sa iau o vaca dar m-am gandit ca cu capra e mai usor" magda mea rasufla usurata....
Acu am sunat-o si i-am spus ca ar trebui sa mancam carne de curcan bio si oua de gaina bio... saraca a acceptat insa pe la sfarsitul convorbirii ma intreaba: dar crezi ca as putea sa pun si eu niste morcovi, ceapa, rosii pe acolo????? Deja ma ia cu ameteala... normal ca am acceptat, dar inghesuite ca tre sa aiba poneii si capra loc de tarc de alergat si mai tre sa aiba si fetle loc de nisipar, leagane, tobogan etc...
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna