Strumfi de iul-aug 2007 (178)
Raspunsuri - Pagina 15
greierash spune:
Neata! Imi prevad o zi proasta.
Andrei ma uimeste de multe ori, cateodata raman fara replica de uimire, sunt convinsa ca vi se intampla si voua.
Succes fetelor cu iepurasul....eu nu stiu ce sa ii iau...
Curatenia am cam facut-o, mai am de "elaborat" meniul....
greierash mamica de Andrei
- "Traieste clipa" -
Vivela spune:
neata
vreau eu o cafea, dubla, tripla, cum o fi, multa sa fie! ca iar n-am dormit azinoapte, abia imi amintesc cum ma cheama. iarasi experimentam niste febra (adica eu n-am, dar o experimentez in felul meu, uff). si au trecut doar 3 saptamani de la ultima...zau ca imi vin nervii si imi vine sa-l retrag pe david de la gradinita de cand o sa raman eu acasa, adica peste o luna, dar stiu ca solutia asta are nejunsurile ei. si pt mine, si pt el.
aseara m-au anuntat pe sestache ingrijitoarele ca a facut febra la somnul de dupa amiaza, 39,6 C, nici macar nu m-au sunat sa-mi zica, i-au dat nurofen...cica sa nu mai afle si alti parinti, sa nu zica ca il las la gradinita cu febra. pai ce, eu l-am dus cu febra? de unde era sa stiu, ca n-avea absolut nimic cand l-am lasat, era vioi, nici gand sa nu-i fie bine. si apoi, daca cu mine procedeaza asa (probabil s-au gandit ca-mi fac un serviciu! ), imi imaginez ca n-oi fi singura, probabil primesc copii bolnavi cu nurofenul in buzunar (si ma refer la febra si alte minuni, nu doar niste muci sau tuse). in ritmul asta, o s-o tinem tot intr-o febra . si nici n-am pe cine sa chem sa stea cu David, deci halal serviciu pt mine, ca mai mult p-acasa stau decat la munca in ultimele saptamani.
gata, m-am plans destul si pe ziua de azi, dar imi vine sa ma urc pe pereti de nervi si nesomn.
greierash, super Andrei , m-a binedispus total cand am citit ieri.
lachi, ai grija de tine, ma bucur sa aud ca te-ai lasat de fumat (chiar si pt a "n"-a oara!), eu zic ca ai o motivatie puternica de-acum .
Dana, bafta la eco . (sigur n-am schimbat eu capitolul trecut, ca la mine se reped moderatorii sa-l inchida inainte sa apuc sa mai pun link catre cel nou. acum observasem si eu ca ramasese deschis de cateva zile, probabil n-a mai fost niciun moderator pe faza).
Stefania, tu cum mai esti?
Am ajuns si noi ieri dupa-amiaza in Ikea, in drum dinspre ploiesti, ne-am oprit sa mancam ceva acolo, ca avea sotul putina treaba in zona (proasta inspiratie, eu de fapt recunosc ca ma dusesem pt o praji , dar n-am gasit ce vroiam eu, am nimerit una dulceeeeee, care cred ca m-a pus in pragul diabetului!). nu stiu ce va place voua acolo, mie mi se pare ca produsele ikea, in afara ca sunt scumpe nu au nimic deosebit. si ma refer strict la magazinul din Romania, ca in afara sigur au pentru aceleasi produse preturi mult mai rezonabile (deh, romanii au bani, nu ca restul lumii ).
ma duc la munca de jos, fii-miu m-a anuntat ca a umplut olita, deci am o urgenta.
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 29+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
mychydutza spune:
neatza.........
lachi, mare decizie cu lasatu pipei! sper sa te tzina....ca pareai cam impatimita! oricum tre' sa te tii in forma ca acu' ai si doi ponei dupa care sa alegi nu numai dupa fete! daca mai pun la socoteala si capra aia......mare tambalau o sa fie!
vivela, of! daca as fi tu , l-as face pachet si l-as trimite o perioada la bunici! dupa paste...e doar o sugestie, sa nu te superi. ca prea v-au calcat racelile...
greierash, sa ai o zi buna!
....eu nu-mi fac probleme despre cum o sa primeasca cadoul de paste pt ca : "eu nu vleau sa vina lepulashu!!!!"
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!
Luna1 spune:
'morning girls.
Greierash Andrei made my day! Ce baiat destept, cum a gasit el foloasele date de caine.
Lachi spor la lasat de fumat. Frumos dar pentru fete, ponei adevarati? Unde-i tii?
Aici de paste se aduc oua de ciocolata cu diverse jucarele in ele sau langa. Adica e un pachetel si cu oul vine si ori o cana, ori un plus. Atat le iau, asa e traditia, nu le stric eu obiceiul.
Stefania si noi la fel cu curatenia, facem constant, dar in ritmul nostru, nu pot zice ca ma apuc de Craciun si Paste sa mut mobile. Si ia zi, cand vii la London?
Vivela sanatate lui David. Vreau si eu praji romaneasca, o amandina, si nu stiu daca isi mai aminteste cineva, cand eram eu mica mancam la greu o praji numita buturuga. Mmmm.
Nikole?
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Vivela spune:
mychy, probabil ca dupa ce o sa ne intoarcem de la tusnad (daca o sa mai ajungem, sper sa nu se agraveze situatia) o sa-l las la ai mei, ca tot e vacanta saptamana de dupa paste. dar tot oras, tot poluare, ai mei la bloc...
david il asteapta pe "iepulash gagalash" (dragalas, daca nu v-ati prins!) - canta in acelasi timp "iepuras dragalas" si "mos craciun, cu plete dalbe", deci stie el ceva cum ca ar fi ceva rost de cadouri...
dar probabil ca si Luna , n-o sa ma arunc la cadouri prea consistente, tot ceva dulciuri/jucarele.
cu curatenia, chiar nu ma mai spetesc deloc, va ziceam ca am facut acum vreo saptamana si ceva, acum e la loc dezordine si totul vraiste, ma consolez cu ideea ca nu se poate acum sa tin ordine. asta e, cui nu-i place, sa puna mana sa faca curat .
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 29+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
musso17 spune:
neatza
lachi,succes,si eu am incercat acu cateva zile sa ma las de fumat dar m-au napadit nervii si am decis ca o sa fac schimbarea cand apare sotul.
vivela,nasol episod,sper sa fie doar atat..off ce ne asteapta cu gradinita.
ies ca trebuie sa plec,reviiinn.
snowbunny spune:
buon giorno fetelor :D
Hai ca au venit intr-un final si la mine oamenii si mi-au instalat internautu
Am inceput sa ma lovesc de frumoasa si mirobolanta romanica...nici nushu cu ce sa incep...ca am asa de multe de povestit ca ...ma simt EXTRATERESTRA :D
prima poveste
Ies din scara blocului (scara B) si o iau cu plodu si cu tasu spre parc si cum mergeam noi asa agale spre parc, de la scara nr A iese o tantica cu un labrador...pe care il vad cum tzopaie de fericire fix spre fimiu ma infig in fata plodului sa sara cainele pe mine si nu pe copil.Idioata o aud cum tipa ''TINETI-VA COPILU!!!!''...Fetelor atat mi-a trebuit.Am zis ca o omor efectiv.AM inceput sa urlu ca o descreierata la tantica cu pricina de m-a auzit juma de bucureshti la genu '' fah f...m... m..... d c nu iti tii cainele in lesa si cu botnita cainele tau are 50 de kg pe un picior etc....'' barbatemiu tinea cainele sa nu sara pe fimiu....intre timp...acu tanti ce se gandeshte sa ridice zgarda la mine si sa imi zica cica ''vrei sa trecem la abuzuri fizice'' fetelor am zis ca o omor VA JUR!!!!ma rog s-au calmat putin spiritele cand a ieshit masa lu aia pe balcon si i-a zis baba sa ishi tina cainele legat dak o prind....inca odata cu cainele nelegat cred k o leg de pom..ma rog trecem peste asta
povestea 2
Mergeam eu a 3 a zi agale sa ma duc sa il iau pe fimiu de la gradi..cand hop unu cu scuteru pe trotoar ca deh strada era cu sens unic si cum nu putea merge pe strada trea sa mearga pe trotuar..Toata lumea sarea din fata astuia...Ma opresc si zic nu te supara s-a mutat cumva shoseaua pe trotuar si eu nu shtiu???Nu m-a bagat in seama dar si restu lumii s-au uitat la mine ca la ultima nebuna....AM I F..ING CRAZY?!?!?!
povestea 3
Ma duc sa inchei un contract de internet cu reteaua de cartier pe care o avusei pana acu un an.REteaua de cartier fuse luata intre timp de RDS..Explic oamenilor ca am cablu in casa etc....bine hai ca se poate doamna.....dai semneaza hartzoagele doamna da modemu tre sa il luati de nushu unde internetu vine peste maxim o sapt...etc.. A TRECUT O LUNA SI ASTIA NU AU VENIT m-au plimbat prin TOT bucureshtiu...sunt SATULA...pa-n la urma am reziliat contractu m-am dus la UPC au venit in 2 zile....2 ZILE!!!!
Ma rog...cu gradinita nu pot zice ca e o poveste cu toate ca....e si asta...Am reushit sa le mai resuscitez pe doamnele de acolo sa incerce alta metoda dekt cea comunista si vad ca merge.Sunt relativ multumita.Restul mamicilor cica sunt f multumite ca in alte parti e mai rau...!MA rog e discutabil..in principiu e ok..
Alex creshte creshte si iar creshte ca deobicei.Avem acu 2 perechi de muci spre verzi da vad ca stau sa ii treaca si...atunci bagam ignore.In rest ma bucur ca nu avem febre dureri in gat etc.Ieshim afara zilnic dupa ce plecam de la gradi pana pe la 3 apoi nani o ora maxim.
Eu sunt ok cu munca evoluez...deja sunt bunicica pe proiectu asta si sper sa si avansez visez si eu :D
Ma duc sa citesc din urma fetelor
greierash spune:
Fetelor, ma bucur ca v-a binedispus perluta lui Andrei, nu va zic cat mi-a crescut inima
Mychy merci...la fel...
Vivela offf, Doamne cat de bine te inteleg...stiu cum e. Si Andrei e la al nustiu catelea episod de tuse...dar deja e mai bine ...Iarna asta a fost un cosmar din punctul asta de vedere: raceala, tuse, muci, otite(2 la numar). M-am gandit si eu sa nu il mai duc la gradi dar...
Sanatate multa!
Lachione, poneii si capra vor fi vii? Adica unde o sa ii tii? Nu stiu de ce dar imi imaginam ca stai la bloc, dar poate ma insel... Succes!
Snowbunny, te vei obisnui....
greierash mamica de Andrei
- "Traieste clipa" -
Luna1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui snowbunny ... o aud cum tipa ''TINETI-VA COPILU!!!!''...Fetelor atat mi-a trebuit.Am zis ca o omor efectiv.... |
Stiu ca nu e de ras dar nu ma pot abtine.
Adica tine-ti tu copilul, eventual legat, ce nu stiai ca ai ditamai cainele la scara A?
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
nma spune:
Iar ati avut spor la scris si tare ma bucur .
La noi, cadourile de la iepuras vor fi doar figurine din ciocolata, eventual ceva plusuri micute. Cadourile vor fi bine ascunse printre iarba si floricele (sper sa fi crescut) in gradina la bunici. Fiecare copil va primi un cosulet din rachita la intoarcerea de la biserica. Printre figurinele de ciocolata vor topai si doi iepurasi dragalas (noroc ca au socrii).
La somnul de pranz Andra inca nu a renuntat dar nici mult nu mai are. Doarme maxim o ora si Alex trebuie sa fie langa ea in pat.
Lachi sper sa reusesti sa renunti la tutun (stiu ca e foarte greu).
Georgi promit sa iti spun cat de greu e sa stai la casa . mai am cateva luni si e gata casa. Eu chiar sunt curioasa, toata viata am stat la bloc.
Dana si eu am postat la capitolul trecut desi fetele a scris aici cateva pagini .
Vivela sanatate multa! Si mie imi e groaza de gradinita mai ales ca renuntam la bona.
Nikole cum mai esti?
Greierash dulce foc Andrei.
Stefania multam' pt cafea . Nu ma stresez nici eu la capitolul curatenie. Ma enervez doar ca nu gasesc si eu o rochita pt domnisoara mea.
Anto SARBATORI FERICITE!
Andicu ma bucur sa te citesc.
Nico