Redoutistele sunt "back in bussines"(177)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Mihaser nu era rochia Laura Clement,cea de care ai intrebat ,ci asta care acum e pe site.Au culorile bleu,albastru si negru:
http://www.laredoute.fr/vente-robe-en-jersey-stretch.aspx?productid=324150752&documentid=207610&categoryid=31522059&pos=16_n_n&numberpage=1 asta e 40 lei.
http://www.laredoute.fr/vente-robe-en-jersey-stretch.aspx?productid=324150752&documentid=207610&categoryid=31522059&pos=16_n_n&numberpage=1 asta e inclusiv bluza.
Astea le-au facut-o 25 lei:
http://www.laredoute.fr/vente-robe-imprimee.aspx?productid=324160046&documentid=591609&categoryid=31522059&pos=9_n_n&numberpage=14
http://www.laredoute.fr/vente-robe-maille-fluide-viscose-elasthanne.aspx?productid=324160927&documentid=201209&categoryid=31522059&pos=1_n_n&numberpage=12
Asta e si o varianta cu maiou si una cu o bluza cu o bordura cu flori,dar nu gasesc sa va arat.
http://www.laredoute.fr/vente-jupe-fantaisie.aspx?productid=324161091&documentid=201209&categoryid=31522160&pos=20_n_n&numberpage=3
Mai e o rochie foarte draguta,insa n-o vad pe site ,dar pentru aia trebuie un corp de slabuta.Eu nu mi-am luat-o ca-mi scoate numai sunculite.E cu volane de sus pina jos ,dar pina in talie vine pe corp....nu stiu cum s-o explic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoyoyo spune:

ella - astept astept newsletter

Eu, mi-am luat o teapa/pacaleala pe bune pe ziua de azi

mi-a venit comanda de la mytoys.de, in loc de tricicleta am primit un scaun de masa (bineintels ca e mai ieftin), 30 euro difrenta fata de ce trebuia sa primesc
o alta chestie comandata (camion) e ok livrata
voi ati patit asa ceva cu ei, care o facut comanda la ei....?
le-am scris , pozat si le-am zis ca aste[t sa-mi trimita tricicleta , sper sa-mi scrie inapoi asap , altfel le dau cu firma in tefla
da aasa ceva , sa primesc teapa pe bune

pfuaii ce buburie are asta micu , noroc ca ploua si nu ma oftic asa tare:(

Yoyoyo 27 sapt si mami de fecior Tavi (18.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui yoyoyo

ella - astept astept newsletter

Eu, mi-am luat o teapa/pacaleala pe bune pe ziua de azi

mi-a venit comanda de la mytoys.de, in loc de tricicleta am primit un scaun de masa (bineintels ca e mai ieftin), 30 euro difrenta fata de ce trebuia sa primesc
o alta chestie comandata (camion) e ok livrata
voi ati patit asa ceva cu ei, care o facut comanda la ei....?
le-am scris , pozat si le-am zis ca aste[t sa-mi trimita tricicleta , sper sa-mi scrie inapoi asap , altfel le dau cu firma in tefla
da aasa ceva , sa primesc teapa pe bune

pfuaii ce buburie are asta micu , noroc ca ploua si nu ma oftic asa tare:(

Yoyoyo 27 sapt si mami de fecior Tavi (18.05.07)

Imi pare rau ca ai patit asa ceva .
Si eu vroiam sa comand o tricicleta de pe mytoys.de, dar am zis ca mai astept pana dupa pasti. Ce tricicleta ai comandat? Cat a costat transportul si in cate zile a ajuns?

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Cu aproape 100 euro/bucata am luat eu bicicleta super pentru copii, de la magazin specializat din Bucuresti. Am vazut ca cele de pe net sunt mai ieftine dar macar nu risti nimic aici, o vezi, o probezi...

Imi pare rau pentru ce ai patit!

Edit: eu am patit asa cu buhuu din Anglia si cum nu-mi raspundeau la mail, am facut frumusel refuz la plata la ING, am trimis pe cheltuiala mea produsele primite gresit inapoi (a trebuit sa fac dovada la banca ca am returnat produsele) si mi-am recuperat macar banii. O parte. Fara sa mai pun la socoteala, nervii, timpul, telefoanele date...

Eu comandasem vestute de blana si am primit o pereche de blugi scurti si sclipiciosi, marimea 60 si o curea.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Paste fericit tuturor! Noi plecam maine si lipsim o saptamana!

Mara si Matei

Mergi la inceput

mi-au raspuns,

thank you for your email to myToys.de.

We apologise for not having accomplished your order to your entire satisfaction.

Please return the article that has wrongly been sent to you to our warehouse together with the 'Retourenschein' that you find
among your delivery papers. Please tell us a suitable date and we will arrange a pick-up with our delivery partner GLS.
It is only possible to realize your pick-up request if you state a date at least two business days from now. GLS will then pick up
your parcel at any given address during the course of the day. It is not possible to settle an appointed time.

Should you still wish to receive the article, we kindly ask you to place a new order. In this case, we will send you a voucher covering
the shipping charges. You can also mail us your new order, telling us your full name and address as well as your date of birth for verification
and your credit card information (credit card number, expiry date and CVC). As soon as we have registered your returns, we will inform you
by email. The money will be reimbursed to your credit card.

Please note that the delivery of a new order of the article 'Dreirad 10" mit Schubstange, Sonnendach, Rucksack, Lenktaschen' (1745416)
will not be realised before Easter.

If you have any further questions, please do not hesitate to contact us.

With kind regards,

Your myToys.de customer service / Gwendolin Kreutz

Bitte senden Sie bei einer Antwort die ursprüngliche Nachricht mit.
Wir können so Ihre Anfrage schneller beantworten.
Vielen Dank!

referitor la transport , vreo 15 euroi
faci simulare si arata, am vrut asta http: //www.mytoys.de/Hudora-Dreirad-10-mit-Schubstange-Sonnendach-Rucksack-Lenktaschen/Kinderfahrzeuge/Spielen-im-Freien/KID/de-mt.to.ca02.17.04.01/1745416

Yoyoyo 33 sapt si mami de fecior Tavi (18.05.07)

Mergi la inceput

Citat:

mi-au raspuns,

and your credit card information (credit card number, expiry date and CVC).

Nu le da asta pe mail...e prea riscant.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Citat:

mi-au raspuns,

and your credit card information (credit card number, expiry date and CVC).

Nu le da asta pe mail...e prea riscant.

Mara si Matei

daaa, merci mult Claujro si io ma gindeam

pai io inteleg ca daca le zic ca inca il vreau ei imi dau pe mail voucher (code ce scade transportul) da nu inteleg de ce nu pot avea codul inainte de a da comanda ,ce parere aveti , cum ar fi normal sa se intample conform pasilor de mai jos?

Should you still wish to receive the article, we kindly ask you to place a new order. In this case, we will send you a voucher covering
the shipping charges. _ imi dau codul inainte de lansa comanda?

Mergi la inceput

am apucat sa dau comanda inainte sa aflu ca lr livreaza din nou ,
daca stiam ...vad ca au si ei
http:// www.laredoute.fr/vente-tricycle-de-luxe.aspx?productid=324148061&documentid=591710&categoryid=49068171&pos=7_n_n&numberpage=2

Mergi la inceput

Cere banii inapoi si cumpara de acolo.

Mara si Matei

Mergi la inceput