Redoutistele sunt "back in bussines"(177)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraBubu spune:

A, am uitat sa va mai intreb:
- stiti cumva, merge sa faci plata cu card Visa Electron de la Banca Transilvania?
- se poate schimba cardul ulterior? Imi vine alt card peste o saptamana, dar nu mai am rabdare sa astept pana atunci. Ma mananca degetele
- trebuie sa dai numele complet din buletin?
Multumesc si scuze ca va sacai atata

Laura, mami de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

- stiti cumva, merge sa faci plata cu card Visa Electron de la Banca Transilvania?

Da, merge daca este activat pentru plati internationale.

- se poate schimba cardul ulterior? Imi vine alt card peste o saptamana, dar nu mai am rabdare sa astept pana atunci. Ma mananca degetele

Cel mai bine platesti prin PAYPAL, ulterior

- trebuie sa dai numele complet din buletin?

La adresa de livrare? Da, cand ridici coletul de la posta iti cere buletinul, deci datele trebuie sa coincida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Voi vorbiti serios???
ce ma bucuuur! Vai de cardul meu

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

Am comandat si eu una, alta de pe laredoute.fr

Acum sa vadem cand si unde va veni pachetul .

Eu am folosit un card Visa electron, dar de la alta banca (nu Transilvania). Poti sa-l folosesti pana in ziua expirarii din cate stiu eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Si eu am un cos de 60 de euro...dar tot ezit sa comand...greu ma abtin ce-i drept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraBubu spune:

No, am trimis si eu camanda, in sfarsit, ca am cam ezitat.
Sa vedem cand o veni...
Am emotii ca e prima mea comanda
Sper sa fi facut totul ok

Laura, mami de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

fetelor, am comis-o
mi-am luat o pereche de cizme albe perforate de 70 de euro-au foat 189, o pereche de botine de 53 , cateva hainute de copii , 2 bluze de 1 euro , 2 rochii de in gen camasa-pentru cizme evident ,cca 20 de euro bucata ,si o gilette lunga gen -noi ii spunem cardigan la 25 de euro
Sunt cu emotii mari ca am platit in total -comanda de ieri si de azi 230 de euro-
Poate pare mult dar in oras la 280 de lei iei nu cizme ci pantofi , acum sa vedem calitatea eu le-am dat zoom de nspe ori si aratau Ok
Abia astept sa ajunga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

am platit cu paypal eu am cont de pe ebay si e foarte sigur am primit banii inapoi de la un smecher din Franta care a zis ca mi-a trimis niste lingurite de argint dar de fapt nu avea chitanta de posta -cam greu in 40 de zile dar i-am luat . Nu ezitati, faceti-va cont de paypal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor, care-i codul SNOOPY?
A zis cineva ca a comandat nush ce rochite de in...poti pune, te rog, link sa le vad si eu?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Ma mananca degetele ceva de groaza de aseara de cand mi-a zis ursu ca ia niste euro asa ca in curand bag cate ceva pe card si dau comanda.Voi sunteti de vina,ca mi-ati facut pofta

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput