Redoutistele sunt "back in bussines"(177)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Neatza!!
Ce fac fetele cucuietele?

Nushulica sa ai sarcina usoara si nastere la fel!!

Jasmine ma bucur pt tine si tin pumnii pt o nastere usoara si rapida,asa cum am avut eu cu Edy!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

fetelor,multumesc mult pt urari,adevarul e ca mi-a cam intrat morcovul intr-un anume loc

nici macar nu stiu daca o sa fie cezariana sau nastere naturala,dar o sa vad eu la locul faptei
pe undeva trebuie sa iasa bebe,nu?

nushu,ma bucur ca ai tot baietel,stiu cum e sa-ti doresti cu ardoare ca bebe sa aiba un anumit sex,chiar daca logic iti dai seama ca nu conteaza decat sa fie sanatos
deci o sa fim soacre mari...si va fi vai si amar de nurorile noastre
glumesc...
sau nu...

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Salutare!
Am aflat si eu vestea cea mare, de pe un alt forum. Am vazut ca la cont pot alege Romania, acum cautam ceva detalii. Stiti cum se s-a intamplat minunea? Inteleg ca inca nu a comandat nimeni, nici eu nu pot sa o fac in urmatoarea perioada, probabil, cum spunea cineva, pe 30 iunie alta va fi situatia. Oricum, ma bucur, chiar ma gandeam ca toate "stocurile" pe care le-am avut au ramas mici, si chiar aveam nevoie de o comanda, doua, trei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

I'm back in business! Tocmai am comandat un tricou Rene Derhy, am platit prin paypal.

Aaa, uitasem: felicitari fetelor care au devenit mamici si nastere usoara celor care se pregatesc sa devina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Citat:
citat din mesajul lui croco21

I'm back in business! Tocmai am comandat un tricou Rene Derhy, am platit prin paypal.

Se pare ca e prima comanda in "noul sezon" Felicitari si succes! Sa ne anunti cand o primesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dierna3 spune:

'seara,fetili!

Am dat si io ieri dimineata o comanda-test, deja azi a aparut "completed" in Paypal, in ianuarie cand am folosit prima oara metoda asta (cu livrare in FR) a stat o gramada in "pending", deci semisca baietii. Pt.cine intreba de taxe aditionale, mie mi-au bagat vreo 3 euro pentru livrare in 24h, chiar daca folosisem codul Snoopy cu FDP 0.

Jasmine si Nushu, felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Ce livrare in 24H? Ca parca pentru ro nu mergea asa ceva...tu ai ales varianta asta?!

aissa, croco, jasmine, mirunajr, Monica ...ce nostalgiii!

Mergi la inceput

N-am ales-o eu, mi-a aparut fortat. Am mai facut un test acum si apare o chestie noua :

"Les frais supplémentaires pour la livraison de cette commande sont de..."

"J'habite dans une zone où La Redoute n'a pas de site web :
- Vous bénéficiez d'une détaxe de 16.39 % calculée sur le TOTAL marchandise facturée.
Quelle que soit la zone géographique, le montant des frais d'expédition est de 5 €.
émentaires comme indiqués ci dessous :

ZONES GEOGRAPHIQUES Base de calcul des frais supplémentaires
Union Européenne 5% du TOTAL marchandise facturée
Europe et Afrique du nord 10% du TOTAL marchandise facturée(détaxe incluse)"

N-are cum sa fie din cauza greutatii, am luat 3 tricouri, 1 pereche de leggins si 2 rideaux + cadoul (prosop).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Inseamna ca fac schimbari pe la site. Asa ceva eu nu am mai citit pe acolo.

Edit: am facut acum o simulare si NICAIERI nu imi apare ce ai pus tu in mesaj. Sunt pasii vechi pe care-i stiam dintotdeauna, de 3 ani de cand comandam. Cosul, adresa, taxele de transport, pagina cu cardul si gata...

Mara si Matei

Mergi la inceput

Alt test, alte taxe suplimentare:

http://farm5.static.flickr.com/4025/4468192588_1239fdb22e_o.jpg

N-are legatura cu vechimea, eu am 2 conturi de pe care comand de 5 ani.

Mergi la inceput