Redoutistele sunt "back in bussines"(177)
Raspunsuri - Pagina 10
mirunajr spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui claujro
www.laredoute.fr si 176 de capitole de citit, afisate pe prima pagina... Mara si Matei |
ella_74 spune:
hai, cine risca si comanda prima ?
probabil daca eram in 30 iunie, ne riscam cu toatele
ella_74 spune:
Si sa ma laud ca am primit pantofii de la Alessandro de pe okazii; sunt foarte incantata, bine lucrati, piele interior si exterior, la masuri nu stiu ce sa spun; eu port 37 si astia i-am luat 38 si-mi vin perfect, putin lejeri dar nu la modul sa-i scap din picior; cred ca un 37 mi-ar fi venit fix.
Deja am vorbit cu Alessandro si am mai comandat o pereche , acelasi model dar alta culoare, sa-i fac cadou.
miki68 spune:
'Neataaa! Pentru cine vrea sa dea comanda pe lr am un sfat: numa' prin Paypal. Asta ca sa nu ne mai rugam de frantzuji sa ne dea banii inapoi daca "o-ntorc ca la Ploiesti". Daca aveam facilitatea asta in august 2007, dupa primirea mailurilor cu "nu mai livram in Romania", initiam disputa pe PP si astia, ne si dadeau banii inapoi. Bashca ca poti plati si cu 7 carduri per cont ca LR oricum nu vede datele cardului/bancii emitente
cristina d.
"Idealurile se aseamană cu stelele: nu poti ajunge la ele, în schimb te poti orienta"(Constantin Tanase)
claujro spune:
ella, multumim de informatii. Sunt si comozi? Calapodul e ok? Ca cei pe care ti i-ai luat tu nu am mai vazut nicun 38, nici macar alta culoare.
miki, ! Trebuie sa invat cum e cu paypal-ul. Tu l-ai folosit deja?
Mara si Matei
Bratu Monica spune:
Eu nu stiu daca e bine sa-i intrebam ceva.Nu cred ca aversiunea fata de noi le-a trecut si cred ca vor avea iar comentarii de facut.
Pur si simplu eu voi da comanda si gata.Mai mica la inceput ,apoi vedem cum decurg lucrurile.Cu cat le dam idei,cu atat mai mult vom strica treaba(zic eu)
Nu va suparati pe mine,dar mi-am adus aminte cat de mult s-au "luptat" sa nu ne mai livreze nimik.
Succes celei care va plasa prima comanda.eu comand dupa Pasti!
ella_74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claujro ella, multumim de informatii. Sunt si comozi? Calapodul e ok? Ca cei pe care ti i-ai luat tu nu am mai vazut nicun 38, nici macar alta culoare. Mara si Matei |
Clau,
sunt foarte comozi, tocul nu are mai mult de 5-6 cm, nu l-am masurat.
Calapodul e f comod.
Eu nu am mai comandat de pe okazii a doua oara, ci am vorbit direct cu el pe mess unde mi-a dat share la vreo 100 de modele, multe din ele deja pe okazii. Stiu sigur ca pe modelul meu mai sunt vreo 5-6 culori dar masuri nu stiu exact ce are, ca verifica pe loc si-ti spune.
Daca vrei sa iei legatura cu el, iti dau datele pe PM.
miki68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claujro ella, multumim de informatii. Sunt si comozi? Calapodul e ok? Ca cei pe care ti i-ai luat tu nu am mai vazut nicun 38, nici macar alta culoare. miki, ! Trebuie sa invat cum e cu paypal-ul. Tu l-ai folosit deja? Mara si Matei |
Clau, da. Platile pentru lucruri de pe ebay, cat si pe strawberrynet le fac numai prin PP. Intra pe paypal.com si inroleaza-ti cardul acolo.
cristina d.
"Idealurile se aseamană cu stelele: nu poti ajunge la ele, în schimb te poti orienta"(Constantin Tanase)