Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-21

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei
Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui irlandeza

Poate ar fi bine sa scoateti datele personale ale Alinei de aici si sa-l puneti- la voi in "dosarel" ( Laura_Nicole, Danielac)

BAZAR GENERAL - hainute, jucarii

Sa o ajutam pe MIHAELA, o fetita de doar 4 ani.....
Sa-l ajutam pe ALEX - te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa salvam un inger - ALINA DONESCU
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN
Ajutati-l pe CATALIN,un baietel de 5 ani, sa traiasca !

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Deja am facut asta dar putea sa se oboseasca sa citeasca ce i-am scris .Ma deranjeaza foarte mult cand imi sunt ignorate mesajele CU BUNA STIINTA !I-am zis deja unde sa citeasca si ce trebuie sa faca,ce nu este voie si totusi si-a postat direct pe forum TOATE datele personale .Daca maine dimineata nu gasesc mesajele ei modificate zau ca iese urat!

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

hai mai laura! are 17 ani , urmeaza sa nasca in 2 saptamani,
plus ca e sub moderare...
nu cred ca ti-a ignorat mesajele, cred ca nici nu mai stie pe ce lume traieste...parerea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda_lili spune:

DA LEAM PRIMIT SI ITI MULTUMESC TARE MULT MIAI FOST DE MARE AJUTOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna!

Daca se aproba cazul Alinei, o pot ajuta eu cu un pachet pentru bebe baietel.

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Buna dimineata!

eu nu mai "vad" nimic din mesajele alinei... s-au sters?

Daca Laura a lamurit-o cu ceea ce trebuia sa faca atunci nu cred ca era asa de greu sa citeasca niste reguli si sa incerce macar sa le inteleaga!

Nu ne luati ca fiind intolerante, dar ne-au durut asa de tare tzepele pe care le-am luat toate de-a lungul vremii incat... suflam si in iaurt!

_
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149702

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaelena spune:

Buna dimineata,
Andreea,am pus pachetul la posta.Scuze pentru intarziere dar a trebuit sa fac rost de banuti.Ai acolo puloverase,pantaloni,o maleta,tricouri,o pereche de tenisi.
Fetelor din cauza situatiei financiare ,nu prea roz,sunt nevoita sa stau un timp,sper eu sa fie scurt,la mama mea la tara,asa ca as vrea sa va urez de pe acum la toate "Sarbatori cat mai fericite si linistite" si Dumnezeu sa va rasplateasca pentru ceea ce faceti !
Voi intra cat de des pot pe forum dar cand trec pe acasa ca la tara nu am acces la net
Va imbratisez

irina , mami de Vladut si de Giulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

daniela, eu nu am vrut sa zic ca sunteti intolerante, doar tonul si scrisul mare si rosu al laurei m-a facut sa intervin.

mie mi-a sarit in ochi ca urla, laura.
mult mai elegant e sa nu mai bagati in seama, aveti regulile voastre, cine nu le respecta se frige pe pielea lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina92 spune:

trist...nu-mi imaginam ca pot crea atatea neintelegeri...am citit regulile si tot ce mi-a scris laura,dar daca nu am inteles nu inseamna ca am mai putina nevoie de ajutor...ramane la aprecierea voastra da imi ma ajutati si pe mine cu lucrusoare...multumesc din suflet!

Mergi la inceput