Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-21
Raspunsuri - Pagina 34
andata spune:
Selene, multumesc pt raspuns. Ok atunci, astept.
Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita
Tanti Zavaidoc spune:
Adda, cu multa placere! Incerc azi sa strang lucrurile si maine cred ca pun pachetul. O sa anunt aici oricum. Tu ce masuri porti la haine?
andata spune:
daniela, multumesc mult. Astept atunci adresa. Numai bine in continuare
Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita
andata spune:
Off topic
Laura, am admirat pozele, happiest couple, fetele, toaletele si localul. Mi-a placut mult si tortul, chiar ma gandeam ca ati inceput cu fluturi in stomac si la propriu si la figurat.
Casa de piatra, sanatate si noroc si iubire si intelegere pana la adanci batraneti.
Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita
Tanti Zavaidoc spune:
Revin cu precizari, adunandu-mi creierii imprastiati...
Situatia se prezinta asa: am masurat sandalele pe care voiam sa le donez si sunt din pacate mici, DAR am gasit pe net la cineva unele fix pe masura lui Stefan al Addei-lili. Prin urmare, Adda, o sa primesti saptamana viitoare un colet cu niste sandale, expeditoarea va fi din Iasi. Nu trebuie sa platesti nimic, e totul platit de mine.
In lumina noii situatii, pun azi coletul cu hainele, nu maine cum estimam.
Si in finalul finalului, va rog sa spuneti daca are cineva nevoie de o pereche de sandale de baiat, masura 6 UK (dar nu sunt 23 romanesc, au 12,5 cm in interior).
Am fost cat de cat coerenta?
papanash spune:
Fetelor, am trimis adresa Danielei si nr meu de telefon .
Multumesc mult inca o data. Eu sunt la birou zilnic, de la 8.30-17.30. Acasa ajung pe la 19, asa ca prefer ca sa primesc la serviciu pachetele. Bani strangem pentru televizor, cd player (ieri am scris gresit dvd) si aspirator.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
papanash spune:
se incarca greu de tot pagina. Ada , ce numar poarta baietelul la picior ? Eu mai am ghetute si pantofiori, sa ma uit acasa ce numar sunt. Starea e foarte buna, ca al meu creste ca din apa si nu apuca sa le strice. insa nu stiu cum sa facem sa le primesti, ca-l lipita aici de scaun . poate sa le dau altcuiva care le poate pune la pachet ?
Tanti Zavaidoc spune:
Papanash, banii cum se strang? Se pun intr-un cont, sau cash?
In concluzie, pentru spital e nevoie de jucarii si dulciuri, ca obiecte, da? Hainute nu... Scuze daca pisalogesc pe aici, dar sunt-dupa cum spuneam-putin cu mintea vraiste si e posibil sa pricep gresit.
Punctul de colectare e la biroul tau? Ma gandeam sa facem, daca se poate, mai multe puncte de colectare a donatiilor prin oras (mamicile care au masini) si de acolo sa le aduca doar cateva persoane la sediu. Era doar o idee, sa imi ziceti cum vi se pare.
papanash spune:
ducem haine, jucarii, dulciuri, fructe. plus un tv, 2 cd playere si un aspirator. am si adresa colegei de birou (care e mai libera si poate merge la posta pt pachete), o trimit Danielei si Laurei. eu m-am gandit sa facem pt fiecare o sacosa cu ceva, asa cum am facut la "ajutoarele lui Mos Craciun", daca va mai amintiti. Am dat startul cu strans banuti, aici la birou, printre colegi. Daca vreti sa trimiteti prin posta o sa trimit Danielei contul meu, cine e in Bucuresti si poate veni personal la mine, e mai simplu ca eliminam comisioanele bancare.
Ah, ce-mi place !!! Multumesc !
Cine vine pe 1 Iunie la spital ?
danielac spune:
Papanash, anunte-ne te rugam ce poate sa contina un colet... si unde se depun banii pentru cine doreste!
_
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149702