Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-21
Raspunsuri - Pagina 33
mikaeela spune:
Ok ,Selene
Maine ma duc si pe la cumnatele mele si le rog sa-mi mai dea si ele cateva lucrusoare ptr Sonia si saptamana viitoare ii trimit Antoniei un colet.Poate ii gasesc si niste sandalute.
Bazar umanitar
AJUTOR PTR IONELA-HTTP://IONELASAMAREANU.WORDPRESS.COM/
Tanti Zavaidoc spune:
Selene, imi poti da pe privat adresa Addei? Cred ca i-ar veni copilului sandalele despre care scriam mai sus. As vrea sa fac un pachet cu ceva lucruri si sa i le trimit. Multumesc!
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc Selene, imi poti da pe privat adresa Addei? Cred ca i-ar veni copilului sandalele despre care scriam mai sus. As vrea sa fac un pachet cu ceva lucruri si sa i le trimit. Multumesc! |
Tanti, eu am adresa addei, insa, conform regulamentului acestui topic, numai danielac si LauraNicole, care il administreaza, sunt in drept sa ti-o dea. S-a recurs la aceasta masura in urma fraudelor care au avut loc si care au dat nastere "listei negre", care tot pe prima pagina este.
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
andata spune:
Buna ziua tuturor. La ce adresa as putea trimite jucarii?
Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui andata Buna ziua tuturor. La ce adresa as putea trimite jucarii? Poze cu noi blog de mama Blogul lui Mihaita |
andata, asteptam si noi...
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Tanti Zavaidoc spune:
Selene, multumesc pentru raspuns. Nu stiam de regula asta, desi vazusem lista neagra...
In alta ordine de idei, si eu urmaresc topicul in speranta ca ne organizam pentru actiunea cu spitalul de copii din Pantelimon. Poate apare Papanash azi si mai punem cu toate tara la cale:)
danielac spune:
citat din mesajul lui ana l Daca nu avem jucarii si hainute disponibile, iar dulciuri nu are rost sa punem la posta, putem trimite niste banuti sa cumparati direct dulciuri? copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008) |
Ana e ok si as, pentru ca din cate spunea Papanash, vor sa cumpere dvd-uri si alte aparate, asa ca banutii sunt foarte buni!
_
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149702
danielac spune:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc Selene, multumesc pentru raspuns. Nu stiam de regula asta, desi vazusem lista neagra... In alta ordine de idei, si eu urmaresc topicul in speranta ca ne organizam pentru actiunea cu spitalul de copii din Pantelimon. Poate apare Papanash azi si mai punem cu toate tara la cale:) |
o sa iti trimit eu adresa addei, cu rugamintea de a posta aici, in omentul cand ai trims coletul, multumm ca esti alaturi de noi!
_
danielac spune:
citat din mesajul lui andata Buna ziua tuturor. La ce adresa as putea trimite jucarii? Poze cu noi blog de mama Blogul lui Mihaita |
Imediat ce avem confirmarea de la Papanash vom trimite adresa tuturor celor care doresc sa trimita!
_
adda_lili spune:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc Selene, imi poti da pe privat adresa Addei? Cred ca i-ar veni copilului sandalele despre care scriam mai sus. As vrea sa fac un pachet cu ceva lucruri si sa i le trimit. Multumesc! |