Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-21
Raspunsuri - Pagina 32
LauraNicole spune:
Tanti,baietelul Addei are 1 an si 9 luni .
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
Poze de la nunta noastra,15 mai2010:
http://s40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/15of%20May%20our%20Wedding/
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
Tanti Zavaidoc spune:
Laura, casa de piatra si felicitari pentru nunta! Din poze, s-ar zice ca v-ati cam distrat Ma bucur tare mult cand apar si vesti asa de bune pe forum
Adda-lill, te rog sa ne dai cateva detalii despre copil, inaltime, greutate. La 1 an si 9 luni, daca seamana cu al meu, are deja nevoie de haine pentru 2 ani si ceva Am o pereche de sandalute masura 23, sa spui daca i-ar fi bune copilului.
Sa aveti toate o zi linistita!
ancadragoman spune:
Neata
Si eu fac un pachet si trimit,mai exact ma pot intalni cu tine la Unirii ca eu lucrez la Universitate.Am haine de 4-6 anisori si gasesc si ceva jucarioare.
Eu ultima data cand am donat dulciuri la un camin au spus ca tot ce conteaza este sa fie in termen in rest nimic.Am donat at cuti de napolitane la 3 kg
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
danielac spune:
Papanash sunt totalde acord cu actiunea propusa de tine, vad ca si Laura e in asentimentul meu!
Deci sa demaram... sa ne organizam un picut!
te rugam, mai intai sa ne trimiti si noua (mie si laurei) pe PM, adresa unde vrei sa colectezi ceea ce trimitem, astel incat sa ne fie usor sa o distribuim si fetelor, in fucntie de prezenta noastra online.
apoi, sa facem o lista aici, cu cine dorese sa trimita coletsi tu la primire anunti apoi, daca e ok.
Eu iti voi trimite hainute si jucarii, cu siguranta!
_
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149702
ancadragoman spune:
suuuuper ,imi plac actiunile astea
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc Laura, casa de piatra si felicitari pentru nunta! Din poze, s-ar zice ca v-ati cam distrat Ma bucur tare mult cand apar si vesti asa de bune pe forum Adda-lill, te rog sa ne dai cateva detalii despre copil, inaltime, greutate. La 1 an si 9 luni, daca seamana cu al meu, are deja nevoie de haine pentru 2 ani si ceva Am o pereche de sandalute masura 23, sa spui daca i-ar fi bune copilului. Sa aveti toate o zi linistita! |
Iti raspund eu, adda nu are mereu acces la Internet. Hainute - pentru 96 de cm inaltime, papucei - 22-23, talpa goala a lui Stef masoara 14 cm. 12-13 kg.
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
ana l spune:
Daca nu avem jucarii si hainute disponibile, iar dulciuri nu are rost sa punem la posta, putem trimite niste banuti sa cumparati direct dulciuri?
copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)
Selene_Bunny spune:
Daca mai are cineva hainute de vara de fetita, marimea 80, pentru Sonia de Antonia_05, dati-mi un semn, va rog!
Am vorbit acum cu Antonia_05, e bolnavioara Sonia, racita tare, a zis ca hainute de vara nu are deloc, deloc!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
mikaeela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny Daca mai are cineva hainute de vara de fetita, marimea 80, pentru Sonia de Antonia_05, dati-mi un semn, va rog! Am vorbit acum cu Antonia_05, e bolnavioara Sonia, racita tare, a zis ca hainute de vara nu are deloc, deloc! Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati! Bazar general - fiecare implicare conteaza! www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta! |
Selene ,marimea 80 cam ptr ce varsta merge?Cat are fetita Antoniei?Mai caut si eu lucrusoare de vara care i-au ramas mici Ionelei si ii fac si eu un pachetel
Bazar umanitar
AJUTOR PTR IONELA-HTTP://IONELASAMAREANU.WORDPRESS.COM/
Selene_Bunny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mikaeela
Selene ,marimea 80 cam ptr ce varsta merge?Cat are fetita Antoniei?Mai caut si eu lucrusoare de vara care i-au ramas mici Ionelei si ii fac si eu un pachetel Bazar umanitar AJUTOR PTR IONELA-HTTP://IONELASAMAREANU.WORDPRESS.COM/ |
mika, marimea 80 e pentru 1 an. Sonia nu are inca un an, dar e foarte bine dezvoltata, are vreo 11 kg, de nu mai mult, si cam 10,5 cm talpita.