*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008 (392)
Raspunsuri - Pagina 16
VALENTINA C spune:
Ne-am intors din parc si noi, am stat aproape 3 ore..Iar acum baietii mari au plecat la cumparaturi.
Sa va spun cateva dn perlele lui Matei:
- a stricat cantarul; eu: ce-ai facut?; el: ticat cantaiu. Iepaia, mami!; eu: nu-l pot repara mami, il aruncam. el: cumpaia tati atu!
. Sper sa nu se invete ca asta e regula;
-eu: ce face tati la serviciu?; el: cumpaia ( cumpara)
; stie ca de fiecare data cand nu avem ceva, il sunam pe tati sa cumpere;
- l-a vazut pe Bebe-Goofy cu un pampers prea mare; Matei: pia maie pempasul; atu mai mic, d'a Luca ![]()
![]()
- la bucatarie, Matei bate cu lingura in masa; eu: Matei, nu mai bate, ne aude vecina; el: tupala vicina, vine vicina la noi a uta; ceata vicina Matei;

Cand avem putin timp liber: Mami, povete! Aseara i-am spus 3 povesti una dupa alta, azi in timp ce gateam doar una si jumatate...![]()
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
VALENTINA C spune:
Bubulinooo, vreau si eu linkul de la filmul tau cu baietii la tuns, sa i-l arat lui Matei..
Luni il ducem la tuns si poate il mai conving ca nu e atat de rau... Mi-am si tuns bretonul ca sa-i arat ca nu se intampla nimic, dar el tot convins e ca NU se tunde..![]()
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 va las si eu niste filmulete cu TE, pentru cafeluta ![]() http://www.onetruemedia.com/shared?p=a9f329f0e83719c6112875&skin_id=701 Bubu mic Bubu mare www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras |

ce scump e
..si cate stie
...andru nu repreta cand il pun
..am vizionat fimluletul impreuna si imi zice intr-una.."ata bobo"RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
bubu05 spune:
Aoleu, aoleu, mi-a revenit zambetul cu atatea laude, ma bucur ca va place de TE 
Mimo, eu stiu ce-i cu-cu, el zice asa la "usa", unde ciocane, cioc-cioc, dar el zice "cu-cu". Vazuse ceva la tv siimi arata, dar eu nu-i dadeam importanta
, hi,hi.
Sunt cam intoarsa iar, ca Stef a luat-o si el cu muci multi si tuse
, si mi-e mila de el...luni la Stanciu si el, offfffffffff....tare mi-e frica sa nu faca febra...Vlad nu mai are, Slava Domnului, dar inca tuseste si el rau 
Of...sper sa se faca bine amandoi mai repede, ca tare greu e cu ei bolnaviori...
Dimineata am fost pe Vacaresti, pe o alee super retrasa, la soare...ne-am jucat cu mingea, am adunat castane, am jucat sotronul, am desenat cu creta...nu mai stiam...si Vlad intr-una era nemultumit ca se plictiseste...ar fi vrut in parc...i-am explicat ca nu se poate cu branula la mana in parc, sunt amandoi raciti...ziceai ca sunt exilati
Stef era tare relaxat, se plimba pe iarba, el s-a bucurat de iesire.
Apoi am venit acasa, au facut nani, a venit mama si mi-a calcat, am stat cu ea la palavre...a venit cumnata si m-a vopsit...Cata a plecat la emisiune, sunt singurica la programul de noapte...
Cam asa...
Vali, sanatate lui Matei, nu stiam ca e bolnavior, saracutul...el e un super dulce, ce perle scoate 
revin, ca vrea la "oli"
bubu05 spune:
Vali, aici
http://family.webshots.com/album/576364831MhzfPa
la frizer, poze si filmulete.
luny spune:
ntzzz, dupa inca o tura de parc de o ora jumate si curatat la urzici(si facut mancarica) si spanac o tona, ma declar franta
.. al meu se uita la meci si-l asculta comentand in pauza pe Catalin al Bubulinei
, cica sa aiba grija ce zice, ca se mai vad ei![]()

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE SI TOT CE E MAI FRUMOS,TIZA NOASTRA FRUMUSIK!

LIANA,SA-TI TRAIASCA SCUMPA SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!!
mami de TEA (1.04.08)
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
lianam spune:

LA MULTI ANI LUCA - Bubu-Bulinutul nostru scumpicel! Sa fii sanatos si sa-ti dea Dumnezeu tot ce e mai frumos si mai bun in viata, sa ai mereu alaturi pe cei ce te iubesc si sa te bucuri mereu de dragostea lor!

pentru mamica de bulinut
... sa-ti traiasca baiatul draga noastra cuscro-soacra
si sa ai parte numai de bucurii din partea lui! 
“Copilul nu datoreste parintelui viata, ci cresterea”
mstela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui VALENTINA C Stela, ma gandeam la voi..Ce mai faceti? Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010); |
Multzam de intrebare
,suntem bine,dar nu ma mai descurc cu timpul..Tea ma solicita la maxim
.....am citit de party.Noi pe 10 vrem s-o aniversam pe Tea acasa,asa ca pe 11,sanatosi de-om fi,vom fi prezente
..si am citit ce frumos dialogheaza Mateiul..sanatate lui,dragul de el.mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.