*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008 (392)
Raspunsuri - Pagina 15
mimonix spune:
Declar pagina 15 A-MA, vorba lui Dudu
Deci sa nu indrazniti sa va atingeti,da? 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
raluca2107 spune:
Mama lu' stapanul universului
, eu trag concluzia deci ca trebuie sa-i iau intai soacra-mii tricou cu cranii si daca trece proba ii iau si Brianei
. Bai, eu sa mor de inteleg de ce si-ar pune cineva pe el o chestie cu cranii??!!

Eu sunt mai de aia cu lochita loz cu floricele, bulinutze, funditze
.Oricum sa stii ca sunt deja cu piciorul "in groapa", cum s-ar spune, si am promis ca in viitorul apropiat (asta fie vorba intre noi insemnand cativa ani buni
) luam si ceva cu cranii 
raluca2107 spune:
Peseu: sa stii ca n-am ravnit la pagina ta, doar m-am invitat cu japca la tine acasa
. Uite-asa ca sa nu ti se faca dor de soacra.
raluca2107 spune:
Alooo, Duamna Mimo, pai tineti locul ocupat degeaba??!!!! Lasati sa ajunga la toata lumea.
mimonix spune:

Dar lasa-ma sa-mi revin un pic, ca mi s-a "taiat" respiratia gandindu-ma la soacra-ta in tricou cu cranii 

Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
mimonix spune:
Auzi ce zice omu' , ca a facut compromisul major de a nu mai asculta Maiden pe parcursul calatoriei
A pus Magic FM, poate nu apreciaza diriga
si nu-i da un punct in plus la teza 

Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
VALENTINA C spune:
Matei inca are scaune moi, n-a mai vomitat decat putin ieri la pranz. insa e in forma.. acum doarme..n-a prea mancat si a cerut la nani..
Stela, ma gandeam la voi..Ce mai faceti?
Mimo si Raluca, m-ati binedispus...
Simo, cica e o viroza digestiva care umbla prin aer, cu diaree si varsaturi..Noua ne-a dat doar Biotics...
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
aliceionescu spune:
La multi ani, Teo scumpa!!!
Mimo si Raluca, m-ati terminat cu craniile!!

Vali,
Mateiul scump, imi pare rau ca e bolnavior! Luca ce mai face?
Bubu, Stef e delicios!
Luny[/b], te-ai odihnit?
luny spune:
saliu,abia acum pot zice
dimineata am luat Muful de la ai mei si direct in parc cu noi, ne-am intalnit cu Clau si Rebe, amandou frumoase si in forma, ca de obicei
, dar abia dupa ce timp de o ora Mufa ne-a alergat pana in cealalata parte a parcului, aproape de Biserica si-napoi, spre disperarea mea, ca eram complet fara vlaga
.. apoi am facut nani amandoi, el inca doarme, eu fac una-alta p-aici, ca am fost si in piata si ne-am aprovizionat cu spanac, urzici si o groaza de verdeturi
am uitat sa-i multumesc kyei, am vazut oferta de a ne lua si pe noi pe 11 la party de Matei

bubu programul nu se respecta 100% noaptea, Doamne ajuta
, ajung pe la 9 si stam pana terminam, adica in jur de 2-3.. depinde cat e de mult de munca, daca e cazul stam si dupa 4..
alicel
acum sunt mai om
se simt 2 ore de nani
mimo si raluca, vad ca v-ati desfasurat in voie![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aliceionescu Vali, Mateiul scump, imi pare rau ca e bolnavior! Luca ce mai face? |
Multumim de intrebare, inca ne chinuim noaptea.. Maraie, se chirceste, doarme numai la mine pe piept, altfel nu poate adormi...

Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);