*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008 (392)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Declar pagina 15 A-MA, vorba lui Dudu Deci sa nu indrazniti sa va atingeti,da?

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Mama lu' stapanul universului , eu trag concluzia deci ca trebuie sa-i iau intai soacra-mii tricou cu cranii si daca trece proba ii iau si Brianei . Bai, eu sa mor de inteleg de ce si-ar pune cineva pe el o chestie cu cranii??!! Eu sunt mai de aia cu lochita loz cu floricele, bulinutze, funditze.Oricum sa stii ca sunt deja cu piciorul "in groapa", cum s-ar spune, si am promis ca in viitorul apropiat (asta fie vorba intre noi insemnand cativa ani buni) luam si ceva cu cranii

Mergi la inceput

Peseu: sa stii ca n-am ravnit la pagina ta, doar m-am invitat cu japca la tine acasa . Uite-asa ca sa nu ti se faca dor de soacra.

Mergi la inceput

Alooo, Duamna Mimo, pai tineti locul ocupat degeaba??!!!! Lasati sa ajunga la toata lumea.

Mergi la inceput

Dar lasa-ma sa-mi revin un pic, ca mi s-a "taiat" respiratia gandindu-ma la soacra-ta in tricou cu cranii

Mergi la inceput

Auzi ce zice omu' , ca a facut compromisul major de a nu mai asculta Maiden pe parcursul calatoriei A pus Magic FM, poate nu apreciaza diriga si nu-i da un punct in plus la teza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Matei inca are scaune moi, n-a mai vomitat decat putin ieri la pranz. insa e in forma.. acum doarme..n-a prea mancat si a cerut la nani..

Stela, ma gandeam la voi..Ce mai faceti?
Mimo si Raluca, m-ati binedispus...
Simo, cica e o viroza digestiva care umbla prin aer, cu diaree si varsaturi..Noua ne-a dat doar Biotics...

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

La multi ani, Teo scumpa!!!

Mimo si Raluca, m-ati terminat cu craniile!!

Vali, Mateiul scump, imi pare rau ca e bolnavior! Luca ce mai face?

Bubu, Stef e delicios!

Luny[/b], te-ai odihnit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

saliu,abia acum pot zice
dimineata am luat Muful de la ai mei si direct in parc cu noi, ne-am intalnit cu Clau si Rebe, amandou frumoase si in forma, ca de obicei, dar abia dupa ce timp de o ora Mufa ne-a alergat pana in cealalata parte a parcului, aproape de Biserica si-napoi, spre disperarea mea, ca eram complet fara vlaga.. apoi am facut nani amandoi, el inca doarme, eu fac una-alta p-aici, ca am fost si in piata si ne-am aprovizionat cu spanac, urzici si o groaza de verdeturi
am uitat sa-i multumesc kyei, am vazut oferta de a ne lua si pe noi pe 11 la party de Matei
bubu programul nu se respecta 100% noaptea, Doamne ajuta, ajung pe la 9 si stam pana terminam, adica in jur de 2-3.. depinde cat e de mult de munca, daca e cazul stam si dupa 4..
alicelacum sunt mai om se simt 2 ore de nani
mimo si raluca, vad ca v-ati desfasurat in voie

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui aliceionescu

Vali, Mateiul scump, imi pare rau ca e bolnavior! Luca ce mai face?

Multumim de intrebare, inca ne chinuim noaptea.. Maraie, se chirceste, doarme numai la mine pe piept, altfel nu poate adormi...

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput