BRAVO Ioana!!! A sosit si ultimul pufulete!!! (16)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Xela, ! Ce mai faci bun azi?

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

ciorba de fasole cu afumatura , o sa mananc si eu putin ca oricum e prastie piciul ...
mai am o portie de lasagna la pranz de ieri
pe seara o sa fac spagheti cu ton si o sa beau si putin vin ca tare mi-e pofta .

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

la multe lunite pufuletilor de 25
yannis
alexandra
patrick
sa cresteti mari si sanatosi!

...ma gandesc intruna la David, Miruna si Ioana fota!

_
AMR 5..da' vreau sa le pastrez

www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

is in verva azi,recunosc...am limbarnitza...
pai,de'!dorm noaptea,dimineata radu-i la scoala si pot vb cu voi, lui alex se pare ca i-au trecut colicii ca e tare vesel de la o vreme-ncoace,afara-i timp frumos,in sfarsit vine primavara...

pe alex nu l-am infasat,de fapt,nici pe radu... dar i-am obisnuit sa doarma in saci de dormit...si sunt linistita ca nu se descopera noaptea......cel mare isi aminteste si regreta ca acum nu mai are sac...de vreo 3-4 ani nu mai are,dar ii legam o paturitza de sub umeri, peste mijloc[motorashul sa fie acoperit ] pana la genunchi,ca altfel era tot timpul descoperit...asa dulce era...isi ridica manutele si zicea:hai,fa-ma sharpe... acum e fecior mare,are plapumioara...

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:

Ayanna, bebe ia calciu din laptele tau. Apropo de asta, voi mai luati vitamine? Eu iau in continuare Elevit si Fe. Doctorul zicea ca atat cat alaptez sa iau ca altfel fura Alexis tot ce-i trebuie si poate sa ma lase pe mine pe minus. Dar nu mi-am mai facut nicio analiza.

_

Cresc

si eu iau elevit in fiecare zi

ceaiul de taratze facut aseara mai e bun si azi?

_

www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Buna dimineata spre ziua!

Noi am trecut cu bine noaptea dupa vaccin sper sa fie si in continuare la fel.
Decenuela voua nu v-a facut medicul vostru de familie vaccinul? in carnetul de vaccinari cine si-a pus parafa? Este obligatia medicului de fam sa faca vaccinul pentru ca ei sunt platiti pentru asta. Ai tot dreptul sa ceri sa ti-l vaccineze med de fam., eu stiu ca orice fac consultatii, retete, vaccinuri, raporteaza la casa de asigurari si primesc bani pt serviciile respective.
Nu e prea devreme sa tineti regim pentru slabit? eu am incercat si cam ameteam..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

ma gandeam cand am iesit din maternitate ca e cam aiurea ca se trezeste la 3 ore noaptea sa manance ... daca stiam ce ma asteapta ca se va trezi si la o ora noaptea . Micutzul de el i se face dor de mine . Bine ca a inceput sa zambeasca f des si sa gangureasca , asa imi mai trece si mie "supararea".
tot astept sa faca 3 luni, asa am eu impresia si presimtirea ca se rezolva pana atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:

Ayanna, bebe ia calciu din laptele tau. Apropo de asta, voi mai luati vitamine? Eu iau in continuare Elevit si Fe. Doctorul zicea ca atat cat alaptez sa iau ca altfel fura Alexis tot ce-i trebuie si poate sa ma lase pe mine pe minus. Dar nu mi-am mai facut nicio analiza.

_

Cresc

si eu iau elevit in fiecare zi

ceaiul de taratze facut aseara mai e bun si azi?

_

Nu stiu ce sa zic... sa nu se faca bors. Eu il folosesc pe tot, completez cu apa fiarta si racita si aia e. Tie cum de ti-a mai ramas?

_

Cresc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Citat:

_

Cresc

ciorba de fasole cu afumatura , o sa mananc si eu putin ca oricum e prastie piciul ...
pe seara o sa fac spagheti cu ton si o sa beau si putin vin ca tare mi-e pofta .

aste e pentru fasole.

Ca vin beau si eu in seara asta! Am zis!

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Citat:

_

Cresc

doamne ,ce simpatica esti!
sa-ti fie de bine!

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Al meu e in procesul de creatie. Dupa ce termina il scot la plimbare. Prea e frumos afara.

Xela, la 13 saptamani cica invata sa rada in hohote. Abia astept. (asta desigur daca al meu termina de rezolvat integralele pana la 13 saptamani)

_

Cresc

Mergi la inceput