BRAVO Ioana!!! A sosit si ultimul pufulete!!! (16)
Raspunsuri - Pagina 21
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela fetele cate zile sunt de caoncediu pre si postnatal? Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR....,8 LA NAIBA |
126 zile in total
Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului
"Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius)
micki_mica spune:
citat din mesajul lui lorex neatza fetili.. ieri am fost la pediatru la 4 si am ajuns acasa la 8 dar va povestesc acushi...mai intai vesti despre Miruna - e aparent mai bine dar medicii spun ca e o forma f agresiva de pneumonie, ii administreaza un antibiotic f puternic dar nu se stie daca va raspunde! Eu i-am spus Dastefei ca o sa fie bine pt ca noi ne rugam pt ea! Doamne-ajuta!! FELICITRAI IOANA, BINE AI VENIT ALEXANDRA! Vezi ca pana la urma totul a fost bine?! asadar...la pediatru - Bobitza mea a luat f putin in greutate, doar 100 de grame de cand nu-i mai dau LP. Per total, ca are deja 26 de zile deci aproape o luna, are in plus 300 de grame fata de cat avea cand am iesit din spital... stiu ca media e 500 de gr dar ca sunt copii care nu i-au deloc in prima luna! (..ma consolez si eu ) in rest e bine, criza genitala a trecut, icterul a plecat, toate reflexele sunt bune, a luat 1 cm jumate in inaltime si sg problemuta era buricul care inca nu s-a cicatrizat de tot si ne-a spus s-o dam cu o sol murcursulfat sau ceva de genul..(un cicatrizant puternic) si sa nu-i mai punem baneocin. Saptamana viitoare mergem sa cantarim din nou si daca tot nu ia in greutate probabil ca o sa-i introducem si ceva LP Mentionez ca am cantarit-o cu 3 cantare pana acum si nici unul nu arata aceeasi greutate, nici macar apropiate.Cel electronic de acasa arata cu 200 de grame mai mult decat cel de la pediatra iar cel mecanic arata ca are mai putin decat avea in maternitate...deci...ne conducem dupa cel de la pediatra momentan. Vreau sa va spun, asa ca fapt divers, ca desi pediatra la care merg e f cunoscuta si f aglomerata, am ramas f surprinsa ca a costat consultatia de control 25 de lei (prima consultatie a fost 50)!!! asta in conditiile in care nu mai gasesti pe nicaieri cabinet particular la care sa scapi fara minim 70 de lei! btw, cantaritul e gratuit oricand dorim, numai sa fie dimineatza pana incepe ea programul. Apoi am fost in parc, apoi la nashi in vizita, apoi la mall sa luam ceva de mancare pt noi si uite asa am ajuns acasa la 8 seara, facut baitza, papat si apoi dormit sub plapuma cu mami si tati o ora apoi la ea in patut pana la prima trezire miki.mica si oani2002 - va doresc insanatosire grabnica! onitza, al tau are 5 kg la o luna jum??? si a mea nici macar 4 kg.. Bravo! cristies, eu de betadina auzisem pe la voi pe aici si nu stiam exact cu ce se mananca...insa in maternitate o asistenta careia i-am zis in nu mai stiu ce context de betadina, m-a intrebat: "de unde stii tu de betadina? esti cadru medical?"; am fost tentata sa-i raspun ca de pe forum dar m-am abtinut, iar ea fara sa astepte raspunsul meu a zis ca sa nu confund betadina cu baneocinul , ca n-am treba cu betadina. Asa ca n-am mai pus alte intrebari...dar mai apoi am aflat de la voi ca e un fel de alcool iodat! nu? si de ce e interzisa? ca eu am fol alcool iodat la operatie nu e acelasi lucru? _ AMR 5..da' vreau sa le pastrez www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010) |
lorex stai linistita.
piticul meu a luat in prima luna doar 450 gr si in a doua 1500 gr (pe bune). si a papat doar LM. avea icter si lua mai greu. in luna urmatoare a luat fix 1000 gr. si vad ca isi pasteaza trendul de 1 kil/luna. dar la inceput a fost greoi, pana si-a revenit. la masuratorile de 3 luni avea 5200 gr. si e perfect normal.
micki_mica spune:
citat din mesajul lui myky791 multam micki_mica de raspuns.chiar imi faceam griji.tu cum mai esti cu raceala? mai bn? Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010) |
merci. sunt un pic mai bine, parca am mai multa energie. dar tot cu antibiotic, tot cu masca si tot cu frectii seara.
si piticul pare mult mai bine.