BRAVO Ioana!!! A sosit si ultimul pufulete!!! (16)
Raspunsuri - Pagina 18
ayanna_xem spune:
Fetele am vorbit acum cu Ioana iar...este ok, bine dispusa si foarte bucuroasa ca a scapat. bb-lina e bine, a avut-o deja la san si era super incantata...sotul ei a asistat si el la nastere si asta a ajutat-o foarte mult, altfel spune ca nu stie daca ar fi rezistat...a fost greu, travaliul lung, a durut-o foarte tare mai ales cand au cusut-o...oricum, a spus ca o sa ne povesteasca ea in detaliu dupa ce ajunge acasa.
Va multumeste la toate pentru incurajari si sustinere si a zis sa va dau de baut si sa fac cinste in numele ei...ca a devenit mamica!!!!
So, poftiti va rog...pe alese...fiecare ce doreste...
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
pozicile mele
Andre_lina spune:
Neata si de la noi!
dormit pana la 5 si apoi 8.20 sunt fresh pt o zi cu soare!!!
BRAVO IOANA!! CE BINE CA E TOTUL BINE, SLAVA CERULUI!!
VAND 3 INFACOL CU 50 LEI SI LIVRARE IN BUCURESTI SAU IMPREJURIMI... SUPEROFERTAAAA 3 LA 50, CINE MAI DORESTEEE....
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele
cris_mario spune:
neata'
ce fac fetele?
tare harnicute ati fost,am ceva de recuperat,dar astept cap nou
noi am ajuns foarte tarziu aks...printesa a fost foarte cuminte..a stat treaza toata ziua ,drept urmare a dormit super bien azi noapte...deci sunt fresh ptr a ma apuca de curatenia "generala" ...daca se poate spune asa,ptr ca eu fac in fiecare vineri generala
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
ale1212xa spune:
noi ne-am culcat la loc dupa ce am dat cafeaua si ne-am trezit acum...binenteles tot somn in scremaneala
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.02.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre
Andre_lina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_mario neata' ce fac fetele? tare harnicute ati fost,am ceva de recuperat,dar astept cap nou noi am ajuns foarte tarziu aks...printesa a fost foarte cuminte..a stat treaza toata ziua ,drept urmare a dormit super bien azi noapte...deci sunt fresh ptr a ma apuca de curatenia "generala" ...daca se poate spune asa,ptr ca eu fac in fiecare vineri generala Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
cris, tu cum faci cu bebelina cand bagi aspiratorul? unde o "depozitezi"?
VAND 3 INFACOL CU 50 LEI SI LIVRARE IN BUCURESTI SAU IMPREJURIMI... SUPEROFERTAAAA 3 LA 50, CINE MAI DORESTEEE....
toate pozele
cris_mario spune:
am uitat sa va spun k am mancat cartofi prajiti joi si nu a avut nmk printesa si ieri o multime de salate cu muuulta maioneza ...deci e ok,bine asta poate si ptr ca ne-au trecut colicii
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
cris_mario spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andre_lina
cris, tu cum faci cu bebelina cand bagi aspiratorul? unde o "depozitezi"? VAND 3 INFACOL CU 50 LEI SI LIVRARE IN BUCURESTI SAU IMPREJURIMI... SUPEROFERTAAAA 3 LA 50, CINE MAI DORESTEEE.... Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009) Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! toate pozele |
in patut la ea,cand dau in dormitor..sau in centru knd dau in sufra/restul camerelor...sau balansoar...ea de obicei sta unde o pun ,dar sa fie diferit...ca se plicti repede
o printesa grabita...
al3csa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_mario am uitat sa va spun k am mancat cartofi prajiti joi si nu a avut nmk printesa si ieri o multime de salate cu muuulta maioneza ...deci e ok,bine asta poate si ptr ca ne-au trecut colicii Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
Asa de repede au trecut colicii???? Cu ce ? Ce i-ai dat?
de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388
(povestea nasterii pisoiului)
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
al3csa spune:
Buna dimineata fetele .. azi am nevoie de o maaaare cafea .. Imi este f somn si nu pot sa mai dorm ca vine bunica mea la mine
de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388
(povestea nasterii pisoiului)
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
Andre_lina spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cris_mario
in patut la ea,cand dau in dormitor..sau in centru knd dau in sufra/restul camerelor...sau balansoar...ea de obicei sta unde o pun ,dar sa fie diferit...ca se plicti repede Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
aha
bun, asa fac si eu, dar cu morcovul, dau mereu fuga la el sa il vizionez, hehe
toate pozele