Cu dragoste din Iasi (94)
Raspunsuri - Pagina 3
buli spune:
ia uitati ce am gasit
http://www.ziaruldeiasi.ro/tema-saptaminii/sefa-isj-va-dialoga-online-despre-proiectul-legii-educatiei~ni68sf
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte....
Carmen, Anca, am observat ca subiectul e deja inchis si are link spre subiectul despre care tocmai a scris Anca.
La noi tot cu muci si tuse.... de azi sta acasa cu tati.... Ii curg ca la robinet si se ineaca cu ei si tuseste... isi face greata.... E pe tratament cu aerosoli... Pe langa ii dau Eurespal pastilute si Noni pentru stimularea imunitatii...
l_carmen2003 spune:
Anka, sefei ISJ - pentru care o vreme aveam o mare consideratiune - la fel ca si arhitectului sef al Iasului - pentru care niciodata nu am avut nici un fel de consideratiune - i se falfaie la aceste intalniri, sa le spuna ei online, sa ma scuzati, la fel cum i se ... si guvernului si parlamentului daca pot propune si aproba asa o lege...
Pe mine ma deranjeaza sistemul acestor dosare - zi-le portofolii daca vrei - si faptul ca nu se mai intra cu examene... pentru ca dosarele sa arate bine se dau spagi la greu si exista o presiune teribila pe profesori sa dea note mari copiilor sa nu le strice dosarul... aici e problema. Daca ar fi examen copilul ar trebui sa stie sa invete pentru examen. Fiind dosare copilul e stresat continuu si profesorul - a se citi si educatoarea si invatatoarea de asemenea- incurajeaza sistemul pilelor.
l_carmen2003 spune:
Ma rog, nu mai discut aici despre aceste chestii... poate nu intereseaza pe toata lumea inca.
Va doresc sarbatori fericite. Si toate cele bune.
buli spune:
fetele, au ajuns fluturasii anti-abuz!
sint la mine, la birou!
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
iulia-stefy spune:
La multi ani, Andreea!
Va ofer o fierbinte...
Carmen, eu am prins aseara o parte din dezbatere, nici nu mai stiu pe ce post a fost, dar mai mult s-a discutat despre universitar... n-am vazut inceputul... dar la un moment dat s-a deschis subiectul despre portofoliu.... dar s-a divagat si a ramas.... ca in tren... Asa cum ai spus si tu... nu le pasa de copii.... asa simt eu... Iar in discutii ministrul mi s-a parut depasit de situatie... el o tinea pe a lui ca sa ne debarasam de fricile si temerile trecutului si sa privim in viitor... e o placa cu care l-am auzit la mai multe emisiuni....
adi69 spune:
Va trimit o calda urare de "Paste fericit!" si fie ca sarbatoarea Invierii Domnului sa lumineze din plin viata tuturor si inima fiecaruia!
Cu drag,
Iasmin08 spune:
HRISTOS A INVIAT !
Va doresc din tot sufletul sarbatori fericite alaturi de cei dragi.
Se pare ca astazi o sa iasa soarele.
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori