Cu dragoste din Iasi (94)
Raspunsuri - Pagina 14
GabrielaG spune:
Azi va ofer cafelutza si va multumesc pentru raspunsuri
Paula tocmai voiam sa cer detalii despre operaria de la Bucuresti. Intr-adevar la noi nu se face laparascopic, probabil e considerata o operatie f usoara. Multumesc inca o data, mai facem ceva "sapaturi" si cred ca sapt viitoare, luni, o facem si pe asta.
Pupici si o zi frumoasa,
Gabriela si baietii
iulia-stefy spune:
Va ofer si eu o fierbinte......
Gabi, multa sanatate sotului.
Oana, dar pe unde e gradinita ta? Ma intereseaza si pe mine o limita de varsta pentru cursurile pe care le-ai propus.
GabrielaG spune:
Pana intra Oana, va raspund eu: gradinita este cum cobori de la fundatie spre Colegiul National, pe linia de tramvai, pe partea dreapta: se vede un banner mare la intrare, pe trotuar si scrie "gradinita "Buna Vestire"".
Multumim de urari,
Gabriela si baietii
Darria spune:
Paula: te rog, daca se poate, as vrea sa stiu despre ce clinica din Buc. este vb. si care sunt costurile pt. o operatie(inlocuire disc) de hernie cervicala?
Folosesc grefa sau disc plastic?
Cat timp a durat recuperarea(imobilizarea la pat)?
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte....
Imi puteti recomanda un homeopat bun in Iasi?
Gabi, multumesc pentru raspuns.
carmenp spune:
eu am fost la dr mihu, ti`l recomand iti dau nr pe pm
Citat: |
citat din mesajul lui iulia-stefy Va ofer o fierbinte.... Imi puteti recomanda un homeopat bun in Iasi? Gabi, multumesc pentru raspuns. Lacramioara si Stefania Iulia (05.12.2006) Bazar pentru SEBI |
herra spune:
homeopat bun ma intereseaza si pe mine, dar asta sa insemne ca imi raspunde la telefon, macar dupa ora 19 seara, nu doar ca ma cheama 1 data pe luna la consult.
deci daca e cazul vreau si eu datele de contact.
zi faina tuturor!
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
l_carmen2003 spune:
Cristina, tu vrei doctor nu homeopat...
scuze, sunt rea, dar eu sunt patita cu homeotpatii astia cu ifose, tip receanu... si altii.
Asadar, Cristina, ce mai spui tu? Si mai ales ce mai face Vladut?
Lacramioara, si la noi Alex racea si racea mereu, ma saturasem pana peste cap... cand am inceput cu propolisul nu m-am asteptat la rezultate imediate si la fel cu catina... daca ai rabdare va fi bine, puiutul termina cresa si isi face deja imunitatea... stiu, e asa usor sa dai sfaturi cand langa tine plange mititica si tu te simti un nemernic neputincios pe care il doare si capul si spatele si pica de somn... si neliniste... am trecut prin asta... Cand am simtit ca dr nu se potriveste cu noi l-am schimbat...
Curaj Lacramioara stiu ca te simti la capatul puterilor dar creste asta mica si se face o domnisoara sanatoasa si frumoasa! Mai frumoasa!
cici spune:
Bine v-am gasit !
Am lansat o invitatie de schimb de cazare aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=86032&whichpage=19
poate e careva dintre voi interesata de oferta !
herra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui l_carmen2003 Cristina, tu vrei doctor nu homeopat... scuze, sunt rea, dar eu sunt patita cu homeotpatii astia cu ifose, tip receanu... si altii. Asadar, Cristina, ce mai spui tu? Si mai ales ce mai face Vladut? |
eu am gasit asa o dna homeopat; dar la Constanta.
daca am nevoie o pot suna zilnic, de preferinta seara dupa 19.
cat despre ce mai zic...aveti loc vreo 30 de pagini?
sau...unele lucruri e mai bine sa fie lasate nespuse.
V e bine, cu gradi (diverse concursuri de cunostinte), sahul si tenisul in prim-plan.
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)