Cu dragoste din Iasi (94)
Raspunsuri - Pagina 15
l_carmen2003 spune:
Cristina, pentru tine am si 40 de pagini; daca asta te ajuta te ascult cu placere oricand...
iulia-stefy spune:
La multi ani, celor ce poatra numele Sf. Gheorghe!
Va ofer o fierbinte si o prajiturica....
carmenp, multumesc pentru raspuns.
Carmen, cred ca ai mare dreptate. Multumesc pentru incurajari.
Aseara a desenat cu pixul pe mobilierul de bucatarie..... Nu-i bai, spray-ul de mobila sa traiasca, ca nu a ramas nimic din desen.... ca ne manca tati.....
iris_2009 spune:
Buna dimineata, mamici din Iasi.
As avea o intrebare la voi. Am o fetita de 1 an si 5 luni pe care as vrea s-o duc la inot cand face 18 luni.
La piscina Union primesc bebelusi incepand cu 18 luni. A fost cineva acolo cu copilul? Sunt conditii bune de igiena, etc.? Poate ati auzit pe cineva si mi-ati putea da ceva informatii.
Mi s-a spus de acolo ca intai trebuie sa facem control dermatologic si eu si fetita, ceea ce m-a incurajat cumva, in ideea ca nu intra oricine in apa.
Multumesc
O zi frumoasa!
herra spune:
buna dimineata!
Carmen, multumesc din suflet! e bine de stiut!
of, sunt cam ingrijorata cu V: miercuri dimineata s-a incaltat cu papucii mei de casa; din aia albi, cum poarta medicii; a alunecat cu piciorul drept, pe exterior.
de atunci merge ciudat, schioapata, desi spune ca nu-l doare nimic...
ati patit asa ceva?
mi-e sa nu fie de la altceva, mai grav.
abia luni dimineata ne primeste un ortoped...
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
l_carmen2003 spune:
Cristina, uneori si Alex merge schipatand cand vrea sa atraga atentia... verifica-i piciorusul, sa nu il doara la glezna nimic, din orice pozitie - sunt sigura ca ai facut asta deja - asta ii va face si la ortoped si daca nu il doare nimic nu cred ca are sens sa il duci la dr... acelasi lucru va face si el sau in plus ii va sa faca radiografie - ceea ce poate nu doresti... Vezi sa nu il deranjeze pantofiorul in care e incaltat cand merge schipatand caci ei nu spun...
Alex are momente in care se joaca de-a mersul schiopatat sau inchide un ochi si o face pe piratul... la ei e joaca, noua ne sta inima.
herra spune:
nu il doare nimic dar piciorul sta teapan de la genunchi in jos; l-am urmarit si fara sa-si dea seama si tot asa merge.
in plus daca ne vede ingrijorati al meu chiar spune daca "m-a pacalit".
mai ales daca asta implica sa nu-l mai ducem la tenis.
:(
Eu
alipiticot spune:
Buna seara
Daria ti am trimis PM.
La Union au si pt copii mai mici,dar erau lectii private,sau semiprivate(dferenta de nr copii) si diferente de pret,ceva in genul 40 RON sedinta ...sau mai mult.Intra pe site sau suna la ei.Lectiile cu grupa sunt de la 5 ani doar,era cam 250 ron/8 sedinte/luna
Multa sanatate!
herra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carmenp eu am fost la dr mihu, ti`l recomand iti dau nr pe pm
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3 |
buna
vreau si eu PM
tocmai am citit despre el in ziarul adevarul de miercuri
we placut - ce faceti astazi? :)
Eu
iulia-stefy spune:
La multi ani, Cgeea!
Va ofer o fierbinte....
Ieri ne-a prins ploaia prin oras.... Ei i-am pus pelerina de ploaie, dar pe mine m-a facut.... fleasca.... Acasa am facut un dus fierbinte si m-am ales doar cu un gat iritat.... Insa domnisoara astazi de dimeneata ne-a dat trezirea cu o tuse.... care.... Eu am zis ca nu a afectat-o ploaia, ca ea era uscata cand am ajuns acasa.... poate de la baie, ca s-a balacit cam mult....
ionika spune:
Buna fetele!
Eu mai rar pe aici, dar sper ca va mai amintiti de mine...Noi suntem bine dar e dificil cu timpul liber, abia reusesc sa imi citesc mailul.
Am vazut pe aici invitatia Oanei pentru Micii exploratori si, sincer, m-ar interesa si pe mine.
Aaaa, si o intrebare: fata mea cum plange imediat raguseste. Nici nu stiu daca tb sa ii dau tratament sau sa o scot afara...A patit cineva asa ceva?
Va pup, sa aveti o zi minunata!
Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia