In Banat la noi Acasa (20)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
Giova spune:
Superbe peisaje si apa!
ati fost fara copii? unde ati stat? ati inchiriat ap. pe o luna, sau cum?
Gio de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
digutix spune:
ioana sotul a avut acolo un contract de munca pt 3 luni si eu am mers la el in ultima luna.am avut apartament inchiriat, aproape de malul marii.din pacate nu am putu lua copii....sotul era deja plecat si nu am avut actele facute pt ei.dar asa ne am rasfatat si noi intr-o a doua luna de miere:).tot in perioada aia am facut si 7 ani de la nunta:)
foarte bn iti sta cu noul look
Giova spune:
Diana super asa, v-ati scos!
Multi ani fericiti impreuna!
weekend fain sa aveti!
Gio de
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cristina_OR/Cristina_OR.jpg)
Cristina_OR spune:
pentru ca am vazut ca e ziua Mayei azi, printesa Laurei(gonghy), ii urez
MULTI, MULTI ANI FERICITI!
sa isi bucure parintii, bunicii si pe toti cei dragi toata viata
Laura, te mai asteptam pe aici
Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)
Giova spune:
Maya printesa de Laura! sa cresti mare si sanatoasa si cu un dram de noroc!
Laura sa va traiasca fetitza si numai bucurii sa va aduca!
Gio de
mamica de 2 smecherasi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cristina_OR/Cristina_OR.jpg)
Cristina_OR spune:
hello, banatencele!nimeni, nimic???
clau, te asteptam sa ne spui cum a fost prima zi de scoala
Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)
LauraBubu spune:
Hop si eu zic cu intarziere (aici, ca personal i-am spus ieri la gradi...) LA MULTI ANI! pt Maya, printesa Laurei.
Laura, sa-ti traiasca fata, sa creasca mare si sa fie fericita! Cand te hotarasti sa revii p-aici?
Diana, faina a 2-a luna de miere ai avut, fata!!!
Ioana, braovo pe Edisor ca merge singurel!
Clau, da, asteptam sa ne pove despre prima zi de scoala.
Restul, fetelor? Ati dezertat?
Laura, mami de 2 fete cucuiete
Giova spune:
si de la noi!
sunt si eu pe aici...cu treaba. Edi imi da de furca...scoate tot de prin sertare/dulapuri, scrie pe pereti, imprastie pamant prin casa.
Marco nu tin minte sa fii fost asa rautz. Il cert, s euita la mine si face in continuare.
Marco e un cuminte, la gradi, inot si acasa. Asa copil sa tot ai, si tot pe el ma descarc.
Am terminat si noi camera lor, le-am luat paturi supraetajate de la ikea si alte cele. am si zugravit, e super. Marco doarme singurel acolo, Edi e inca lipit de mine. nu stiu cand ma decid sa-l intarc si sa-l mut in camera cu frate-su'.
Din primvara vreau sa-l duc si pe el la cresa, tot unde e si Marco, macar sunt impreuna, caci juniorul e mai mamos.
In rest nimic nou, profitam de vremea buna de afar si stam mai mult prin parcuri.
Claudia chiar asa, cum a fost prima zi de scoala la voi?
Cristina ce mai faceti voi?
laura da mergem de o luna deja si suntem mare smecher. la toate.
Gio de
mamica de 2 smecherasi
LauraBubu spune:
Ioana, chiar vroiam sa te intreb cum ai organizat camera copiilor cand ai cumparat paturile suprapuse. Si eu vreau sa amenajez camera feletol la anu' si inca sunt in dilema. Sa le fac paturi suprapuse sau mai bine un pat mare in care sa doarma amandoua?
Parca totusi mai bine paturi suprapuse - mai castig si spatiu.
Ai putea sa faci ceva poze cu camera si, daca nu vrei sa le postezi aici, ai putea sa mi le trimiti pe mail ca sa ma inspir?
Vad ca inca nu l-ai culcat pe Edi in camera aceea. Banuiesc ca el va avea patul de jos, iar Marco va trona de la inaltime...
Cristina, se parre ca au cam evadat banacentele de pe-aici. Am ramas doar noi
LauraBubu spune:
Mama, Ioana, ce firi asemanatoare avem, se vfede ca suntem varsatoare...
Si Amanaria mea e super cuminte si eu tot pe ea, saracuta, ma descarc. Oana e ceva mai energica, ca sa ma exprim plastic. Si cu ea sunt mai ingaduitpare. De ce oare? Tare as vrea sa nu mai fac asa, ma simt tare naspa dupa ce o cert pe Ami, dar faptul e consumat.