In Banat la noi Acasa (20)
Raspunsuri - Pagina 21
digutix spune:
buna fetele
si ai mei copii au paturi suprapuse in camera lor,l-am luat inca de cand era timo de doar 3 luni,insa numai la 11 luni l am mutat din patut in patul de jos.timeea de la 3 ani jumate doarme in patul de sus.ai mei s au acomodat amandoi imediat singuri in camera si paturi separate, n-am avut treaba.
cred ca pe cei mici suntem mai ingaduitoare pt ca sunt mai ...mici si mai dragalasi:)
tre sa fug la pitici
salutari la toate
Cristina_OR spune:
Laura, se pare ca nu suntem chiar singure.
Mai este si Diana, si Ioana, si probabil ca si alte banatence, sunt sigura ca mai citesc pe-aici, dar ma gandesc ca nu au timp sa scrie.
Eu ma pregatesc iar de plecare, inerc sa ma incurajez ca va trece repede perioada asta, si nu stiu cum sa-i smecheresc pe italieni sa fiu acas de sarbatori.In fine, ce-o vrea Dumnezeu, ma rog doar sa nu fie Denis bolnav, cum a fost toti anii trecuti.Vad ca anul asta doar a mucit putin, si a mers cele doua saptamani intregi la gradi, sper sa nu-l deochi.
Ai vostri cum sunt, se simte ceva in imunitatea lor, sau......incep sa se "viruseze"?
Clau, inca asteptam amanunte fierbinti
Diana, ma bucur ca ai reusit pana la urma sa ai un concediu minunat impreuna cu sotul.
Giova, felicitari pt micul "mergaret".In legatura cu rasfatul, asa e, eu nu am al doilea copil, insa am nepotel mai mic cu un an ca Denis, si vesnic toata familia extinsa, inclusiv eu, avem tendinta sa-l protejam pe cel mai mic, nu stiu de ce.Si culmea, la noi cel mic este foarte rau, obraznic....etc, si sufera al meu, care e cuminte, doar pe principiul ca e "mai mare".E nedrept, intr-adevar.
Restul fetelor, care cum puteti, va astept aici la un pahar de vorba.Ca va simt lipsa.
Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)
deya spune:
Buna fetele!
Daca auziti pe cineva care cauta garsoniera de inchiriat,am eu in zona Soarelui.Detalii ofer la cerere.Multumesc
Giova spune:
Laura uite aici sunt poze cu camera piticilor:
http://www.dropshots.com/edi_marco#date/2010-09-17/10:16:35
saltea pt. patul de jos inca nu am luat, asa ca doar Marco doarme acolo, cand si cand.
va, revin cand am putin timp liber.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi