In Banat la noi Acasa (20)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mihi multumesc. ma bucur ca ai mai intrat si ne-ai mai scris despre voi.
Noi am luat doar cu mic dejun inclus, se poate si demipensiune si all inclusive, dar zau de merita la noi in tzara. In plus esti conditionat de anumite ore, si la cate terase sunt pe litoral.....
Copiii care au gratuit au parte si de masa gratis, cel putin asa am inteles eu din ce am vb. acolo.
Noi ne-am rezervat prin agentie, au preturi cu 20% mai ieftine decat la receptie. In loc sa platim 130 lei/noapte de persoana, platim doar 100. o mica mare diferenta.
Eximtur, marea, au oferte la acest club, doar ca ele iti impun perioada in care sa mergi.
Noi am cautat pe net si am gasit ag. din Cosntanta, litoralul romanesc si la ei poti sa-ti alegi si tu datele, asa ca ne-a convenit. Ag. e ok, am verificat la receptie, ne-au trimis facturile proforme, achitam si totul ok.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui Giova
Dia noi mai vb. si dincolo. eu recomand Antalya cu mare drag. Lux ca acolo nu prea este peste tot. Noi am fost in Lara de 3 ori si nu am regretat si tare bine ne-am simtit.
acum am lasat-o balta ca e cam scump...

Merci de incurajare... am auzit de la multa lume ca e frumos, si lux... dar exact asta e si problema mea, ca e si foarte scump. (ma gandesc ca puteam merge in Spania, Mallorca sau Tenerife pe bani mai putini...si-atunci nu mai sunt asa de sigura ca merita...)
Trebuie sa fac ceva sa-mi treaca starea asta, sa ma pot bucura si eu de concediu asa cum trebuie, fara sa caut nod in papura.

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Giova LA MULTI ANI PTR EDI,acu vazui si eu ca l-ati aniversat,multa sanatate si tot ce e mai bun in viata sa aibe parte am poze o tona va dau linkul unde le pun
Mihi cum bre sa te sterg ai narozit :))))))))))))))) dar nu esti deloc online unde umblii soro,ma bucur tare ca te-am revazut cu ceata lui pitigoi mai putin Mihaita
si eu recomand Turcia,imi place din multe puncte de vedere,noi am fost in Alanya,Side e iarasi extrem de frumos,sunt multe de vazut pe acolo,temple antice grecesti si romane,oameni sunt deschisi si foarte ospitalieri,mancarea pe cinste,clima buna,mare.......noi mergem deja a 3-a oara.
Soro ma bucur nespus ptr Vladut
restul trupei unde umblati
Laura si Diana pe voi v-am vazut ocazional dar mi-a facut placere

INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraBubu spune:

Sal'tare!
Bine ati mai revenit si voi ca deja ma luam de ganduri c-ati dezertat de pe-aici
Clau si eu ma bucur ca te-am intalnit atunci in parc cand mai erai cu cineva de pe-aici (scuze dar nu-mi amintesc exact cine. daca vreti sa aruncati in mine cu oua si rosii... o merit. Din pacate nu prea am putut sta de vorba ca ma alerga Oana la greu (dupa cum ai si constatat). N-are niciun pic de stare fata asta...
Giova - am inscris-o pe Ami la Beauty Center. Ieri a fost prima ora si a fost super incantata. Dupa terminarea orei mai ca a inceput sa planga ca ea mai vrea. "De ce stam asa putin?" ma intreaba ea... Maine mergem din nou asa ca...
Distractie si timp bun s-aveti la mare.
Mihi - bine ca mai poti si nu esti stoarsa de tot de vlaga...
Pisicuta - felicitari pt centimetri adunati
Merg sa ma-ntind si eu putin pana se trezesc gagicile mele.

Laura, mami de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

helau girls Laura cu mine fu Dorina mama lui Vladut si Raducu, adica pisicuta cea blanda de pe forum
ce mai faceti voi?

INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digutix spune:

hello fetele
va salut si eu ..tot pe fuga.Ioana sa ti traiasca piticul.sa fie sanatos si sa va umple inimile de bucurie impreuna cu fratiorul!
Dorina ma bucur ca flacaul tau cel mare e mai bn.sa o tina tot asa...iar tie....multa rabdare sa i faci fata energiei:))mai bn asa decat bolnav
celor care mai mereti in concedii va urez distractie maxima si vreme faina!
poopici tuturor si numai bine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraBubu spune:

Fetele stiti careva sa-mi spuneti ceva despre Restaurantul "Casa Bunicii" sau "Mini Club"? Stiu ca au aceiasi patroni. As vrea sa-i tin ziua Anamariei acolo si as avea nevoie de un sfat. Sau mai stiti vreun loc fain de tinut party cu curte? As prefera sa fie afara daca timpul ne permite...
Multu fain.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Casa bunicii e ok - daca e vremea frumoasa e foarte palcut afara la locul de joaca (are mese separate chiar langa loculd e joaca, asa ca pentru un party merge super).
Daca nu e vremea frumoasa...nu mai stiu; in interior n-am fost , nici la Mini-Club (le-am avut in vedere pentru aniversarea fetitei, dar erau deja ocupati in ziua in care vrut noi si am aterizat la Noni ...dar asta era in februarie; vara e pacat sa stai intre 4 pereti).

Am mai fost odata la o pensiune pe str. Lidia (Maresal Constantin Prezan dupa denumirea noua) unde era foarte placut si aveau si loc de joaca dragut(pensiunea Valery).

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraBubu

Fetele stiti careva sa-mi spuneti ceva despre Restaurantul "Casa Bunicii" sau "Mini Club"? Stiu ca au aceiasi patroni. As vrea sa-i tin ziua Anamariei acolo si as avea nevoie de un sfat. Sau mai stiti vreun loc fain de tinut party cu curte? As prefera sa fie afara daca timpul ne permite...
Multu fain.

Hello! Hello!

Laura, ar mai fii si www.children-care.ro/" target="_blank">Children Care Center, dar ei fac party-uri numai in WE, caci in timpul saptamanii este gradinita. Ar mai fii si www.mirajtm.ro/" target="_blank">Restaurantul Miraj, unde au o camera separata pentru copii, iar parintii pot sta in alta parte. Plus curtea extrem de generoasa. Vezi si tu ce ti se asorteaza mai bine ...

Succes!

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Disneyland - Paris_2010
Ziua Balantelor_2009
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor_2008

Mergi la inceput