In Banat la noi Acasa (20)
Raspunsuri - Pagina 17
LauraBubu spune:
Iar v-ati dat la fund...
Pe unde ublati mai ftelor?
Multu fetelor pt sfaturile si recomandarile voastre in legatura cu locatia pt party. Inca n-am decis minic. Mai vedem ca avem timp.
In alta ordine de idei... sunt socata de moartea Madalinei Manole.Si, cu toate ca, nu eram un mare fan al ei, imi dau lacrimile mai ales cand se vorbeste in acelasi context de copilasul ei care, acum a ramas orfan. Oare ce poate fi in sufletul unei persoane ca sa recurga la un asemenea gest disperat???!!!
No, va ca m-am intristat din nou.
Laura, mami de 2 fete cucuiete
Giova spune:
noi prin alba, am fost la mare, aum facut toti entero pe acolo...acum ne dregem.
de maine venim si noi acasa si cam gata cu plimbarile.
Sunt fericita ca Edi a scapat de streptococul ala buclucas. Multumita dr. Malai, care ne-a recoamndat vaccinul homeopta pneumococcinum....l-am intepat de 7 ori si uite ca nu mai are nimic copilul meu.
Mihi daca poti sa-l procuri din germania, ti-l recomand. eu mai am 3 fiole...si costa o nimica toata ...2 euro/fiola.
va pe toate si revin cu detalii de acasa.
weekend racoros.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Mihi spune:
saluti tuti
saluti tuti
Giova...ma bucur pt voi...mersi de info...io cand i-am facut exudatul... prin martie nu-l mai avea...da nu ma bazez...si o sa i-l repet...asa citisem si eu de un remediu dar sub forma de bilute...cum fu la mare...in afara de cufureala...?
noi inca nu am plecat oscilam intre bibione...italia si marea noastra...
tre sa si zugravesc 2 camere ca mi-o aparut mucegai...tre sa vad cum reconfigurez apartamentul...ca o sa mai fie un scoler...
asa ca daca stiti mester bun si ieftin...cat de cat...sa-mi ziceti si mie
va pup pe toate
mihi
Mihi spune:
LA MULTI ANI tuturor Mariutzelor...Maica sfanta sa va aiba in grija ei!
Clau pt tine Mariutza un pupic special
mihi
Giova spune:
tuturor celor care poarta numele Sf. fecioare Maria!
Ami de laura! Sa cresti mare si sanatoasa si cu un dram de noroc!
Laura sa va traiasca printesa si numai bucurii sa va aduca!
Mihi si eu vreau sa-l mai repet, dar sa ne reinstalam, ieri am sosit acasa.
Mai bine in Italia, nu recomand marea noastra la nimeni, mai ales in plin sezon...aglomeratie, caldura, murdarie. si cu banii aiai mai bine mergeam la turci...asta e...vara asta am facut 2 alegeri proaste in privinta concediului. la anul o fi mai bine si copiii mai marisori.
aici sunt poze:
http://www.dropshots.com/Edi_Marco
la toate.
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
LauraBubu spune:
Ceau fetele!
Aproape c-a pierit subiectul nostru.
Multumesc mult pt urari, draga Giova. Ne-am chefuit 2 zile la rand ca-n povesti. Gasiti poze mai jos.
In rest suntem bine.
Celela;te gagici? Niciun semn de viata?
Va tuc pe toate
Laura, mami de 2 fete cucuiete
gabirus spune:
Hello!
Lasa ca nu piere, doar a adormit putin.
Ca de obicei, ne revenim noi ...
Eu concediu propriu zis nu am avut, din diverse motive de timing nepotrivit, insa am fugit 4 zile la Praga unde a fost superb!
In rest, nimic spectaculos.
Ah! Sa nu uit! Sapt. viitoare e Festivalul de Opera si Opereta in Rozelor, cu spectacole in fiecare seara. Poate ne vedem pe acolo, caci eu nu vreau sa ratez ocazia.
Pupici!
claudia74 spune:
Mersi Mihi draga
pup banatencele
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
Giova spune:
ce mai faceti fetelor?
gabi copiii sunt tot la cluj?
Claudia gata zugravitul?
Laura azi ti-am vazut printesele in parc cu bunicii.
si-a pierdut Oana cercelul?
si o duminica frumoasa.
mamica de 2 smecherasi