In Banat la noi Acasa (20)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dia_tm/dia_tm.jpg)
dia_tm spune:
Laura, ma bucur a au iesit rezultatele ok!...ai scapat de-o grija.
Asa e; incepe sezonul concediilor; mi s-a aprobat si mie cererea de concediu - doar ca mai am de asteptat doua luni pana sa ma pot bucura de el. Dar in august ajungem si noi pri Timisoara... poate gasim o ocazie sa ne intalnim sa ne cunoastem...
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Giova spune:
Noi bolnaviori...de sambata Marco care si-a revenit repede. acum Edi.
e un virus urat...incepe cu un rosu in gat, voma, diaree. e pe calwe virala.
Sper ca Edi sa nu-l aiba, risc internare. el nu varsa, dar nici nu papa. macar bea laptic si febra mai mare de 38 nu face. scade cu antitermice.
aici puteti citi despre duminica noastra de la urgente:
http://ioanapurdea.blogspot.com/
Laura ma bucur ca totul e ok si ati scapat.
Claudia cand o punem de-o intalnire?
Gabi distractie faina la botez.
Dia musai sa ne cunoastem.
va .
Gio de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Giova spune:
eu centrez, eu dau cu capul.
Noi suntem in Alba, dupa amiaza plecam spre Timisoara.
Vineri am mers cu Edi la dr. Malai, inceput de otita, timpanul drept putin congestionat. Noroc ca am inceput sa-i dau belladonna, ca d enu facea mai rau.
Am intrebat-o de prevenar, pt. streptococul buclucas si pot zice ca am avut un mare noroc:
o alta mamica a comandat din Germania vaccinul pt. streptococ homeopat si ii mai ramasese 10 fiole.
asa ca de maine incepem sa-l facem si noi. sa vedem de cate fiole e nevoie, se face odata la 2 zile...dr. zice ca de vreo 3, acum sa vedem.
Eu sunt linistita ca nu contine subst. nocive ca si vaccinele traditionale si costa si 2 euro fiola, nu 3 mil. doza ca si Prevenarul. si nici nu doare, nu da reactii urate.
doamne ajuta numai sa scapam de aceasta bacterie periculoasa, ca tare necajita si stresata mai sunt. si o duminica frumoasa sa aveti.
Gio de
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dia_tm/dia_tm.jpg)
dia_tm spune:
cum a fost cursa ratustelor pe Bega? a fost careva?
...noi am ratat-o si-anul treut, si-apoi am vazut poze, si parea tare fain...
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)
Giova spune:
pe unde sunteti fetelor?
Dia cand a fost cursa? am ratat-o si anul asta.
Gio de
mamica de 2 smecherasi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cristina_OR/Cristina_OR.jpg)
Cristina_OR spune:
pentru ca am avut ieri cel putin 2 sarbatoriti, insa eu n-am putut intra pe forum, le urez azi din tot sufletul
LA MULTI ANI fericiti sa ne bucure sufletul toata viata
fetelor, stiu ca sunteti ocupate,la mare, la soare, dar totusi, nu mai dati nici un semn pe-aici???e pacat sa se destrame subiectul
mi-e dor de fiecare din voi, dar in special de Aida si Mihi, caci nu pot intra pe alte subiecte si nu mai stiu nimic de ele
va pup pe toate si va urez o vara placuta
eu sunt tot in strainataturi
Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)
blogul meu: http://creatiicristinab.blogspot.com/
NU OCOLITI!!!! BAZAR AVANTAJOS PT VOI, SI PT CEI CARE AU NEVOIE DE AJUTOR http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802
Giova spune:
Denisa domnisoara frumoasa de mami Claudia! sa fii fericita si sanatoasa si numai bucurii sa aduci familiei!
Claudia sa-ti traiasca comoara!Denis spiridus de Cristina! multa multa sananate si fericire iti doresc!
Cristina sa-ti traiasca flacaul si sa va revedeti cat mai repede cu putinta!
rusinica-rusinica sa-mi fie ca nu am mai intrat sa urez sarbatoritilorLMA.
Noi binisor, ne tot intepam cu pneumococcinum...inca nicio reactie, eu pe la dentist...si tot asa.
va
Gio de
mamica de 2 smecherasi
LauraBubu spune:
Salutari tuturor gagicilor!
In primul rand vreau sa urez si eu cu intarziere Denisei - Claudia, sa-ti trariasca fata si
lui Denis - Cristina, ai flacau mare - sa te bucuri de el.
Noi am fost tot plecati pe aici prin imprejurimi ca nu mai stim ce sa mai facem sa iesim din rutina zilnica.
Am fost la Buzias si au calarit fetele poneii - amandoua au fost super incantate si de ponei si de calarit. Dar cam atat in Buzias, restul plictisitor.
Si am iesit prima oara in anul asta la Mako in Ungaria ca toata iarna m-a inebunit Ami cu mersul la strand. A fost super fain, mai ales ca am fost in timpul saptamanii si nu a fost multa lume. Anamaria s-a zbenguit in toate bazinele, cu si fara aripioare. Oana, in schimb, nu a fost asa de incantata cum credeam eu sa fie - in parc in Dacia trebuie sa o tin bine sa nu se arunce in fantana - dar pun lipsa ei de entuziasm pe faptul ca e in proces de iesie a dintilor - i-au iesit 3 dinti in 7 zile si in ziua respectiva ii iesise caninul. Of, doamne, acu ies toti deodata dupa o pauza de 2 luni jumate. Si inca nu am terminat ca la pipait sa mai sint muuuulti.
In rest suntem toata ziulica pe afara - cand nu ploua.
Vape toate.
Laura, mami de 2 fete cucuiete
digutix spune:
buna fetelor
trec si eu sa va salut.si sa urez MULTI ANI SI MULTA SANATATE pt DENISA SI DENIS!!! si imi cer scuze de intarziere.nu am mai intrat un timp.
noi suntem la soacra prin judetul Alba. ne bucuram ca am scapat un pic de orasul mare si rutina.
va doresc tuturor o vara nu asa caniculara si cu multe iesiri la distractie, stranduri, iarba verde, vacante.
claudia concediu excelent sa aveti!!!
laura mami de printesa maya sper ca sunteti ok.
mihi pupici multi la trupa vesela
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Pisicuta/Pisicuta.jpg)
Pisicuta spune:
Good morning!
... Generic vorbind, ca la noi este o vreme de ...vai si-amar!
Nu-mi vine sa cred ce brusc se schimba situatia de la o saptamana la alta: cand ne topim de cald, cand cautam bunda prin strafundurile dulapului! Ai mei prunci sunt intr-o stare de agitatie fantastica si nu stiu cum sa-i mai domolesc. Simt ca pierd controlul si ca rabdarea mea-i pe sfarsite si nu stiu unde sa gasesc raspunsurile la toate intrebarile mele. Sa fie de la vremea asta sucita, sa fie de la faptul ca cresc si incep sa-si schimbe obiceiurile si comportamentul in timp ce eu imbatranesc
... nu stiu. Cert este ca de multe ori ma simt ca closca ce-a colcit oua de ratza si se uita disperata la progeniturile ei care au obiceiuri absolut ciudate ... Ma rog, nu ma luati in seama pentru ca, repet, vremea asta ma incarca negativ!
Cristina, sa-ti traiasca feciorul, sa fie sanatos si sa va umple viata cu bucurii! Denis! (scuze pentru intarziere)
Diana, zici ca ai evadat din Timisoara, ha?? Cum este atmosfera prin Alba, tot asa "incarcata" ca pe aici??? Ce face Timo??? Ce face Timeea??
Laura, zici ca-s ponei in Buzias? Inseamna ca au mai evoluat in domeniul divertismentului, caci inainte aveau doar veverite la capitolul asta!
Giova, ce-ti mai fac baietii??? Voi pe unde va petreceti vara asta??
Claudia, concediu placut, vreme superba si atmosfera de vis va doresc sa aveti si sa va intoarceti cu povesti de vis si poze fantastice!
Mihi, printre picaturi, mai zi-ne si tu ceva, ca ne este dor de tine, de mushchetari si de roza mica si frumoasa!
No, eu inchei, ca urla treaba dupa mine! si-o vara minunata va doresc!
Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc
(15.10.2005)!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Ziua Balantelor_2009
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor_2008