In Banat la noi Acasa (20)
Raspunsuri - Pagina 13
claudia74 spune:
wow Ioana ai fost in egipt si nu zici nimic pe mess io fusai very busy cu dorina ;)
Mihi cum fu botezul iubita sa va traiasca minunea de fata
LA MULTI ANI MIHAITA,sa creasca mare si sa fie sanatos.
io am fost cam rupta de realitatea de aici
mai o sapt de munca si vin la Cimisoara
Deni a stralucit vineri la banchet tzuc-o mama de mandrete de fata,acu sa vedem cu examenele ce le mai are.
Cristina cat mai stai acolo?
Diana,Laura sunteti bine?
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
claudia74 spune:
Ioana superbe pozele,super distractie,super atmosfera,sa va fie de bine concediul
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
Giova spune:
gagix!
Claudia vii acasa? super! cat stai?
cu Egiptul...ne-am hotarat asa rapid in weekendul cu 1 mai si am plecat cu finii nostri intr-o sapt. Noi vroiam Antalya, dar tare scump este...asa ca anul asta ne-am reorientat si cum nu am mai fost de 2 ani la mare, am plecat acum rapid, nu am mai asteptat pana in toamna.
Ma bucur ca a fost ok Deni la banchet, sper sa ajunga sa-si dea si examenele, sindicalistii vor sa inghete tot.
Crisytina ma bucur ca ai scris. inca putin si vii acasa.
Dorina pe unde ati umblat si voi?
fug sa-mi fac si eu o si sa opresc teroristul mic din urlat ca trezeste toata casa.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
claudia74 spune:
Ioana am doua trei vorbe cu tine,de unde ti-ai luat tricourile si rochitele ca sunt excelente, nici Cleopatra nu avea asa ceva,ia sa dai raportul ca vreau sa io si noi am fost in Hurghada si a fost superb am mai vrea sa mergem mai ales sa facem excursii la Cairo si pe Valea Regilor,anul asta mergem in Alanya cand vin din Ro toate trupa,eu vin in 1,2 iunie inca nu am hotarat data si voi sta 2 sapt,daca iara va fastaciti si nu ne vedem pun sucitorul pe salele voastre
Dorina nu zisai ca fu ocupata cu mine si io cu ea,adica a fost la mine in drum spre Disneyland si apoi in drum spre casa au mai stat la noi cu trupa .
La noi e liber azi dar eu lucrez zilnic pana la concediu,in sfarsit s-a incalzit si aici is 20 de grade,va doresc o saptamana minunata.
INGERASUL EMMA AIDA
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
LauraBubu spune:
La multi ani pentru toti copilasii! Sa va creasca mari si sanatosi!
Vad ca tot mai putin scrieti pe-aici... Tocmai acu cand am intrat si eu in comunitatea voastra, dupa indelungi incercari de "convertire" din partea unora... Da' nu-i bai, las' ca scriu eu...
Noi suntem in asteptarea unui rezultat al unui exudat facut azi la gradi, pentru ca, din nefericire, avem un caz de scarlatina in grupa. Va dati seama ca toate mamicile "trepideaza" pana vin rezultatele. Eu una ma infior de fiecare data cand ma gandesc ca s-ar putea imbolnavi Ami si fac tot felul de scenarii in minte in legatura cu statul cu amandoua fetele in spital. Ca, va dati seama ca daca ia Ami, automat o va face si Oana. Sper ca totusi sa ne evite boala asta, ca...
In rest suntem bine, ne-am distrat de minune vineri la Mall cand au venit Stephanie si Sportacus! S-a zbenguit si a sarti Anamaria toata reprezentatia. Pacat ca a durat asa de putin - cam 20 de minute. Am gasit si o fetita costumata ca Stephanie si ne-a imprumutat putin peruca ei, asa ca pentru 2 minute s-a simtit si fata mea vedeta...
Azi, de ziua lor, s-au distrat la gradi, su dansat si au facut picnic (in clasa, bineinteles) si s-au indoapt cu praji si cu sucuri. Na... odata e 1 iunie...
Acu va si sper sa mai si citesc ceva noutati de pe la voi. Merg la ca-mi pica ochii in gura.
Laura, mami de 2 fete cucuiete
Giova spune:
Noroc cu Laura altfel nu mai gaseam subiectul.
tuturor copiilor! sa ne traiasca, sa creasca mari si sanatosi si noi pe langa ei!
In alta ordine de idei...necajita tare...nu am scapat de streptococul pneumoccocic. Duap smoc ar trebui sa facem prevenarul....acum nu stiu ce sa fac. merg sapt. urmatoare la Malai si o intreb si pe ea.
Azi a facut si puiul meu 11 luni, acusi taiem motul.
Ieri in mall am petrecut cu copiii, m-am intalnit si cu Gonghy.
Marco a mai petrecut si la gradi cu Sportacus si Stephanie, baloane si alte surprize.
Laura sa dea DD sa fie negativ exudatul...of...prin ce trebuie sa treci.
Claudia esti in tara? da un semn....
Dorina asteptam impresii si poze de la Disneyland- taramul de poveste. am vazut ceva poze la o prietena...of...la anul si noi mergem cu Marco...e mult prea frumos, chiar si pt. un adult.
si mai haideti la o poveste.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
LauraBubu spune:
Azi au venite rezultatele de la exudatele de la gradi, dar la Ami a uitat sa-i ia proba. Maine dimineata merg cu amandoua la Synevo. Deocamdata niciuna nu da vreun semn de boala si gatuturile lor nu sunt rosii deloc. In schimb avem 6 copii cu streptococ beta hemolitic in grupa si alti 5 in grupa de langa noi. Doi dintre colegii Anamariei au deja simptome - unul are si febra 39. Si, in plus, are si educatoarea!!! Si directoarea nu-i da voie sa ramana acasa . Asa ceva n-am mai auzit! Cred ca renunt s-o mai duc la gradi ca si asa vine vacanta.
Of, ce inceput de vacanta urat. Si mai e si vremea asta... Mie Oanei imi vine sa-i dau manusi ca vesnic vine de-afara cu manutele sloi. Sa imbraci copii in halul asta in iunie... DOOAMNEE FERESTE! Cred ca in mare parte e de vina si cenusa aia de la vulcan. Oare asa o sa fie toata vara asta?
Giova, of si voi nu mai scapati de streptocoul ala blestemat. Sa speram ca totul o sa fie bine in curand si pt voi.
Uau, abia astept si eu sa aud si sa vad poze din Disneyland! Cred ca e super acolo...
No, va si sa speram ca o sa aud numai de bine de la voi de aici inainte.
LauraBubu spune:
Am aflat ceva ce nu stiam pana acum... Cica daca esti sub tratament, streptococul beta hemolitic nu e contagios si poti frecventa colectivitatea... No, asa sa fie. Oricum Anamaria a luat deha vacanta de la gradi. De-acu, nu stiu ce-o sa ma fac cu ea acasa asa o perioada lunga de timp. O sa ma secatiuasca fetele aste de tot. Dar, na, asta e. Si eu care ma gandeam s-o mai duc si in vacanta la gradi... O sa mearga pe la bunici cate o zi si, daca ne-o ajuta dumnezeu, o sa mergem si noi undeva in vara asta cu totii.
Giova sa-ti traiasca puiul. Asteptam tort de la aniversare!
Restul de gagice?
digutix spune:
hello fetele
va salut pe toate si va doresc concedii placute in vara asta!
clau sper sa ai un timp fain pe unde vei umbla!
laura multa sanatate fetelor!si curaj si rabdare sa treceti cu bn si pe perioada asta lunga de vacanta.va fi greu si pe timeea ca o sa se plictiseasca mult.tre sa vad cu ce sa i pot ocupa din timp numa sa vina vremea buna.
ioana sanatate si puilor tai si multe lunite si ani micutului!
cristina sa ajungi cu bn inpoi acasa!
poopici tutror
LauraBubu spune:
URAAA! Au venit rezultatele de la Synevo si niciuna din fete nu are streptococul asta blestemat! Doamne-ajuta!
Diana, multumesc de incurajari.
Va