Nu mananca!!!
Raspunsuri - Pagina 3
alinamoro spune:
Millyy, de unde ai cumparat aceste uleiuri? M-ar interesa si pe mine ca am si eu un top model acasa care mananca foarte putin.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
filofteia spune:
Citat: |
Sa va spun exact ce a mancat copilul meu: *ora 8-200 ml lapte *ora 10-2 cremwursti de pui si un iaurt *ora 14.30-un bol de supa cu 2 galuste mici *ora 15(inainte de somnul de dupa-amiaza)-100 ml lapte *ora 16.30(cand s-a trezit)-150 ml suc de portocale *ora 19.30-putina musaca si o felie de paine cu unt *ora 22-200 ml lapte. |
Sincer copilul meu n-a mancat niciodata atat. Acum la 9 ani, meniul sau arata cam asa:
7 - 200 ml lapte cu patru linguri de cereale (aceleasi mereu, de trei ani )
La scoala nimic, in clasa I venea cu pachetelul inapoi, asa ca am renuntat la el.
12,30- un polonic de ciorba de teci cu lapte (o fiertura de fasole galbena acrita cu lapte batut - fara carne)
16-17 un fruct sau o rosie sau un iaurt
19 - un sandwich cu salam sasesc si cascaval sau un snitel sau o salata verde.
Miillyy spune:
Le-am cumparat de la magazinele naturiste - sunt produse de Fares parca, dar sunt si farmacii care le comercializeaza. Ceea ce mi-a spus doctorul de familie s-a adeverit: schimbarea nu a fost doar de moment, ci de durata. Ulterior am citit si pe net despre produsele astea (in special despre spirulina si uleiul de catina) si am considerat ca am facut o alegere buna. Pot spune ca sunt multumita de cum mananca, am vazut si eu pentru prima data ca ii este foame dupa cateva ore.Va doresc numai bine!
b.nica spune:
Si eu care credeam ca numai ai mei vor sa devina Yoghini!
Ii multumesc initiatoarei subiectului ca asa m-am mai linistit!
crialex06 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Si eu care credeam ca numai ai mei vor sa devina Yoghini! Ii multumesc initiatoarei subiectului ca asa m-am mai linistit! |
Si eu va multumesc tuturor pentru raspunsuri...parca m-am mai linistit si eu.